Fodbold Målmand træningsøvelser

I en fodboldkamp , kan lange perioder med leg gå af i løbet af hvilken en målmand vil ikke have noget at gøre. Dog skal brugerne være på vagt og være klar til foråret i aktion på ethvert sekund . At være en god målmand kræver smidighed, hurtighed , fokus og reflekser en kat. Keepers kan skærpe deres færdigheder og reaktionstid ved at praktisere øvelser. Målmandsspil boremaskiner er også god praksis for fremad , da de får mere erfaring skyde på mål . Arc Drill 1

Dette er en fremragende boremaskine til slibning en målmand evne til at stoppe flere optagelser fra en all-out angribende hold . Placer målmanden på sin linje og scatter 10 til 12 fodbolde hele feltet. Send en skytte i området og har ham hurtigt flytte fra bold til bold , skydning hver på målet. Målmanden skal spore skytten langs den imaginære målmand bue nogle 5:58 meter fra mållinien , stoppe hvert skud og hurtigt at gøre klar til at stoppe den næste.
Arc Drill 2

Placer målmanden på sin linje og har to eller tre skytter kø ved det fjerneste hjørne af feltet . Som den første server begynder drible på tværs i toppen af ​​feltet, skal målmanden spore ham over den imaginære målmand bue , 05:58 meter fra mållinien , at holde sin krop mellem bolden og målet . Dribbler kan skyde til enhver tid efter eget skøn . Målmanden skal gøre gemme og derefter hurtigt være på klar til at tage på den næste shooter. Dette er en meget god øvelse for at øge målmanden evne til at beskæftige sig med fare fra den yderste kant af feltet.
Shooting vinkelboremaskine

Med keeper i mål , position seks til 10 skytter omkring yderkanten af ​​feltet. Skytterne skal rulle bolden til venstre, til højre eller lige på mål , og derefter skyde på mål . Målmanden skal spore bevægelsen af ​​bolden og flytte sig i overensstemmelse hermed. Når skytten skyder, skal målmanden stoppe skud og derefter hurtigt forberede sig på den næste shooter. Denne drill vil skærpe målmanden evne til at repositionere sig selv og reagere hurtigt på pludselige strejker .
Side- til - side bor

Placer keeper i mål og få ham shuffle fra post til post langs hans linje. På trænerens kommando målmanden skulle falde til en push-up position og derefter hurtigt hoppe tilbage op til et sæt position . Coachen vil derefter kaste en bold på målmanden , som skal være op og klar i tide til at fange den. Gentag øvelsen i et minut eller deromkring, og derefter hvile . Denne bore skærper målmanden evne til at genvinde sin position efter at gøre en vanskelig spare .