NCAA Division 1 Wrestling Regler

Wrestling i college er ofte omtalt som kollegialt brydning eller folkstyle brydning. Denne type af wrestling er magen til det, der kaldes skolastisk brydning i gymnasiet, men det har mange forskelle fra den græsk-romerske og freestyle wrestling typografier, der bruges i OL. NCAA Division 1 (undertiden kaldet Division I eller DI ) wrestling regler nedstammer fra mange forandringer af sport i Amerika , hvor nogle tidligere wrestlere omfatter præsidenter Abraham Lincoln, Ulysses S. Grant og Theodore Roosevelt . Score point
p Der er fem måder at score point i en NCAA Division 1 brydekamp . Disse metoder til scoring omfatter en takedown (2 point) , en flugt (1 point) , en vending (2 point) , en nær efteråret ( 2 eller 3) og en straf (1 eller 2 point) . Holdresultaterne også holdt , med 6 hold point for et fald , default, fortabes eller diskvalifikation , 5 Team point , hvis en konkurrent får fremad med 15 eller flere match point, 4 Team point, hvis kampen vindes af 8 til 14 point og 3 Team point, hvis kampen vindes af færre end 8 match point. I college, er en teknisk fald kun tildelt 4 hold point, hvis modstanderen ikke blev tildelt nogen nær -Fall point i løbet af kampen.
Periode Længde

I college , den første periode er 3 minutter , efterfulgt af en anden og tredje periode på 2 minutter. Hvis konkurrenterne er bundet efter tre perioder , er der to 30-sekunders tiebreaker perioder , efterfulgt af en 1- minutters periode og derefter yderligere to 30-sekunders tiebreaker perioder. Hvis der ikke er nogen vinder i slutningen af ​​disse perioder , konkurrenten med den mest køretid i overtid ( mest tid i øverste position ) er vinderen .
Kontrol og holdning

NCAA Division 1 brydning , skal wrestler have kontrol over sin modstander , når du tager ned en modstander eller når bringe sin modstanders skuldre til måtten, eller han vil modtage ingen point . I kollegiale brydning, der er der er tre forskellige udgangspunkter, neutral ( stående ), toppen eller bunden. Den øverste eller nederste position er også nævnt som dommeren stilling
vægtklasser

vægtklasser af brydere i college er (i pounds ) : . 125 , 133 , 141 , 149, 157 , 165, 174 , 184, 197 og sværvægter ( 183-285 pounds ) .