Sådan Train at køre 400- meter-løb i Middle School

400 - meter-løb er en atletik begivenhed, der er egnet til midt skole sprintere og løbere med en rimelig grundlæggende hastighed kombineret med god udholdenhed . Balancing hastighed og udholdenhed er nøglen til succes. Ifølge 400 -meter verden rekordindehaver Michael Johnson, " ingen kan gå ud og løbe 400 meter i fuld fart fra pistolen . Så der er en strategi, og det er alle baseret på tempo og energi output. " Instruktioner
1

opretholde eller forbedre din grundlæggende hastighed. Du behøver ikke løber fladt ud i løbet af de 400 meter, men du skal føle dig tilpas kører 200 meter på omkring 25 sekunder. Træne med sprint hold ved at køre hurtigt over korte afstande , såsom 50 eller 100 meter. Køre de samme afstande op en kort hill . Løb op ad bakke tvinger dig til at køre med dine arme til at opretholde hastighed . Deltag i 4 -by- 100 Meter relæer , at vælge den tredje fase at øve kører hurtigt på i svinget .
2

Forbedre udholdenhed ved høj hastighed. Ifølge gymnasiet træner Clyde Hart , er det lettere at forbedre udholdenhed af en sprinter end at øge den grundlæggende hastighed på en midt afstand runner. Gør interval træning , hvor du kører afstande , såsom 200 , 300 eller 600 meter et bestemt antal gange med en periode med opsving eller jogging mellem hver hurtig løb. Et eksempel ville være seks 200 meter sprints på dit mål 400 meter tempo med en 200 -meter gåtur eller joggingtur mellem hver hurtig interval . Medtag let løber af 20 til 40 minutter i din tidsplan til at opbygge grundlæggende udholdenhed .
3

Lær tempo dom. Michael Johnsons tilgang byggede på fire P'er - skubbe ud af startblokken , tempo ryggen lige , skal du placere dig selv på anden bøje og beder i den endelige straight! Johnsons råd til den endelige straight er baseret på det faktum, at løbere, der kører for hurtigt for de første 300 meter vil kæmpe for at bevare deres hastighed i slutningen af ​​løbet. Tog til tempo ved at køre tidskørsler på 300 meter ved løb tempo, der sigter mod at dække afstanden i målet tid komfortabelt.
4

Medtag lejlighedsvise træningssessioner til at forbedre mælkesyre tolerance. Opbygningen af mælkesyre i musklerne forårsager et tab af hastighed og nød i slutningen af ​​en 400 - meter løb . Spørg en kollega eller coach til at føre tilsyn med en mælkesyre session. Kør så hurtigt som du kan for mellem 200 og 300 meter og holde ud, indtil træneren blæser en fløjte . Gåtur eller joggingtur , indtil du er fuldt tilbagebetalt . Gentag to eller tre gange.
5

Tilføj sjove sessioner. Organiser en konkurrence, hvor hold af to deltager i en kontinuerlig relæ. Den første løber fuldender 200 meter så løbeture tilbage til starten at tage over, når den anden runner færdig de næste 200 meter. Sessions som denne sætte løbere gennem en masse arbejde i en lav -key , konkurrencepræget miljø.