Forhåndsvisning af FA Cup'en i fjerde runde:Rochdale mangler nøglemænd

I FA Cuppen denne weekend, vi ser en gentagelse af 2003-finalen, når Southampton spiller mod Arsenal. Wycombe nyder en mindeværdig tur til White Hart Lane, mens Rochdale og Huddersfield håber at fortsætte deres ligaformuer i pokalen...

Rochdale mod Huddersfield

Begge hold slår over deres økonomiske vægt i deres respektive divisioner. Rochdales forfremmelsesudsigter er blevet hæmmet af back-to-back nederlag, hvoraf den anden en 4-0-tæsk hjemme mod Oxford. Dale har et lille hold, hvilket betyder, at de har en tendens til at savne nøglespillere, Keith Keane, Joe Bunney og Matty Lund blandt de bemærkelsesværdige fraværende sidste time-out. Huddersfield har hentet 33 point fra 15 kampe mod modstanden i den nederste halvdel i Championship, hvilket tyder på, at de er behagelige mod de mindre sider. 1-3

Tottenham mod Wycombe

Wycombe havde brug for et sent hovedstød fra Adebayo Akinfenwa for at undgå lavere liga Stourbridge i forrige runde. Nu, de skifter roller fra brutale hjerteknusere til modige underdogs på deres første korte tur til White Hart Lane. Værterne Tottenham har scoret ni mål i deres seneste to FA Cup-kampe mod Football League-modstandere, som begge så udkantsspillere skinne. Spurs vil næsten helt sikkert gøre fremskridt, selvom de besøgende centerforsvarere Aaron Pierre og Anthony Stewart har gjort nok til at foreslå, at de kan begrænse skaden. 2-0

Southampton mod Arsenal

Disse to hold mødtes i FA Cup-finalen tilbage i 2003, da et ensomt Robert Pires-mål var nok til at sikre Arsenal sejr. The Gunners har i gennemsnit vundet denne konkurrence en gang hvert tredje år siden 1998, men de er heldige at forblive i det denne periode. Arsene Wengers hold så deres mål krydret i første halvleg i Preston, men vandt 2-1 takket være Olivier Girouds sene mål. Southampton stolede også på, at en sen vinder kunne klare Norwich, Shane Long scorede et strejke i det 92. minut i en stille gentagelse på St Marys. 1-2