Hvordan forklare en Thoroughbred Handicap Ark

Handicappet fuldblods racer kan være så simpelt som at vælge et navn, du kan lide eller picking din favorit nummer . For folk, der satser løbene som en hobby , eller endda professionelt, er det meget mere af en videnskab. Ethvert handicapping system, afhænger af, hvor godt du forstår de sidste opførelser af heste. Tidligere forestillinger er opført i Daily Racing Form eller spor programmer. Ting du skal
Officiel track program eller Daily Racing Form myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Læs hvilken type løb det er på toppen af ​​de tidligere resultater siden. Det vil liste afstand af løbet , uanset om det er en jomfru løb ( heste, der aldrig har vundet ), en hævder løb , et løb godtgørelse eller stakes race og race overflade .
2

anmeldelse hestens levetid rekord, som er placeret længst til højre på siden. Dette vil vise sit antallet af starter, vinder , andenpladser , tredje -plads finish og pung penge vundet. Det er en indikator for , hvor konkurrencedygtig en hest har været i sin karriere. Sammenlign registreringer af hver hest i kapløbet .
3

Evaluer seneste tid forestillinger. Hver linje læses fra venstre, og den måde, oplysningerne præsenteres ikke ændres fra løb til løb . Oplysningerne omfatter race dato , race nummer , spor og distance.
4

Undersøgelse strækning . Hver Daily Racing Form løb diagram indeholder en Beyer Speed ​​figur , post position , hvor hesten var på den første del af løbet ( første samtale) , andet opkald , tredje opkald toppen af ​​stræk og slutplacering . Det vil se sådan ud: 94 5 6 5 3 2 1 . Det betyder, at hesten tjent en 94 Beyer Speed ​​figur , som er en samlet placering af hestens præstation . Hesten brød fra post fem, var sjette , femte, tredje og anden under løbet og sluttede først .
5

Træffe en beslutning om hver hest i kapløbet baseret på Beyer Speed ​​Tal . Jo højere tallet er , jo hurtigere en hest køre. Hvis en hest fortjent en 94 Beyer sidste løb og anden hest oparbejdet en 72 , den med de 94 er i bedre form.
6

Kig efter ensartede heste. En løber , der har kørt andet, tredje og andet i sine sidste tre løb er i god form og kan forventes at køre godt igen. Omvendt, hvis en hest er efterbehandling nær tilbage i sine seneste løb, er det siges at være off formular.