Code Warrior klar til at rumle i Bessarabian Stakes på Woodbine

Træner Mike De Paulo håber, at et par ændringer med Code Warrior vil bidrage til en tur til vindercirklen i søndagens $175.000 Bessarabian Stakes (Grade 2) på Woodbine, en syv-furlong sprint, der har trukket 14 startere.

Den fem-årige datter af Society's Chairman går ind i Bessarabian Stakes efter en fjerdeplads i Grade 3 Ontario Fashion Stakes den 28. oktober og en glansløs syvendeplads i Grade 2 Presque Isle Downs Masters Stakes i september 17.

De Paulo håber at se den type præstation Code Warrior fremførte i Seaway Stakes den 26. august, da Florida-opdrættet tog alt byttet i Grade 3-begivenheden.

Hun får et nyt udseende og en ny jockey for Bessaraberen.

"Hendes sidste løb var lidt skuffende," bemærkede De Paulo, der vandt løbet i 2013 med Part the Seas. "Sidst hun løb syv ottendedele, vandt hun. Vi håber, at det vil ske igen. Vi tager blinkene af, og vi får Alan Garcia til at køre, bare for at ryste lidt op.”

En livstidsvinder af syv løb fra 23 starter, Code Warrior har tre sejre på sæsonen, inklusive en sejr i Abundantia Stakes på nytårsdag på Gulfstream. Hun har også vundet Grade 3 Hendrie Stakes og den førnævnte Seaway.

"Vi tog til Presque Isle efter et stort løb på Woodbine, og det kunne måske bare have sat hende lidt tilbage," sagde De Paulo. "Så vi håber, hun kan præstere en mesterskabspræstation denne gang. Hun er bestemt dygtig.”

Ejet af Zilli Racing Stables har Code Warrior produceret 14 top-tre-placeringer og mere end $400.000 i pengepung.

The dark bay lancerede sin karriere på Golden Gate i 2015 og opnåede det naturlige hattrick i sine første tre starter.

På søndag vil hun have hænderne fulde med flere stærke rivaler, herunder sidste års Bessarabiske mester, Moonlit Promise.

De Paulo, en livstidsvinder af 813 løb, mener, at Code Warrior vil være i toppen af ​​hendes indsatsspil.

"Med blinklysene slukkede, vil det forhåbentlig afhjælpe hende," sagde De Paulo. "Hun er et hårdt-prøvende hoppeføl, og hun er et virkelig smukt hoppeføl. Hun prøver, og hun løber hvert hop i løbet. Jeg kan ikke tage noget fra hende.”

Code Warrior er også kendt for et noget af et fejt temperament væk fra løbene.

"Uden af ​​banen har hun en lille smule personlighed," sagde De Paulo. "Hun tager et lille nøk i dig."

Sidste år tog Moonlit Promise, med Gary Boulanger ombord, løbet.

Her er et kig på det komplette felt for søndagens Bessarabian Stakes (Grade 2), som er planlagt som Race 8 (16:38) kl. program: