FOR VÆRD , Texas – Da begivenheden var nede på én kvalificeret atlet i Triple Crown of Rodeo (TCR) ved Cowtown Christmas Championship Rodeo den 18. december, havde breakaway roping fansene inde i Cowtown Coliseum på kanten af ​​deres sæder. Tacy Kay Webb, den 24-årige ICU-sygeplejerske var den ubestridelige stjerne i rodeoen, og leverede, hvad der ville være den mest banebrydende præstation af begivenheden. Da kun en af ​​to atleter forblev TCR-kvalificerede i den sidste konkurrencerunde, hævede hendes indsats på 2,49 sekunder hende til en løndag på $12.500. For Webb, frisk fra sin sejr ved juli's Days of '47 Cowboy Games og Rodeo, markerede begivenheden hendes anden WCRA Major i træk, hvilket satte hende i kamp om at blive millionær. Hvis Webb triumferer ved Mays Rodeo Corpus Christi, vil hun være den første sejrherre af WCRA Triple Crown of Rodeo $1 Million Bonus.

Ikke alene vandt Webb, men gjorde det ved at besejre kvinders Rodeo-verdensmester Hope Thompson (Decatur, TX) og Britta Strain (Davie, FL).

Bareback-ridningen var en hård kamp, ​​hvor to af tre ryttere fik en score på 77 point eller højere. Tim O'Connell (Zwingle, IA) spillede mod Stevie Knicks og fandt sig selv at tjene nattens højeste markerede tur med en score på 88,0 point. Den 3x verdensmester kom foran TCR-udfordrer Clayton Biglows (Clements, CA) 77.0 og Canadas RC Landingham's (Hat Creek, AB) 85,0.

Riley Webb ( Decatur, LA) var ustoppelig i tie-down, hvor han leverede den hurtigste tid, Cowtown Coliseum så hele ugen. Den 18-årige og nu 3x WCRA-mester noterede et løb på 7,04 sekunder i Triple Crown of Rodeo Round, inden han leverede en lynhurtig indsats på 7,58 sekunder i showdown-runden. Webb toppede Pecos Tatum's (La Plata, NM)7,05 sekunders tid.

Efter ingen kvalificerede ture i sadlen bronc ridning og steer wrestling, Cole Elshere (Faith, SD) kom ud af slisken med en vinder-tag alt-mentalitet. South Dakota-manden nåede en tur på 88 point og gik derfra med $16.500 (grundpenge tilføjet).

Som den ene af kun tre styrebrydere til at levere et kvalificeret løb, Cash Robb (Altonah, UT) befandt sig i samme situation som Elshere. Efter mislykkede forsøg fra Sterling Walton (Houston, TX) og Joe Wilson (Martin, SD), Robb tippede sit styr med en af ​​ugens hurtigste tider med et løb på 4,98 sekunder.

Duoen Jason Burson (Sealy, TX) og Corey Hendrick (Bedias, TX) leverede et løb på 5,65 sekunder. Besting holdet af Colby Lovell (Madisonville, TX) og Trey Johnson's (Weatherford, TX) 6,22-sekunders tid sammen med 2x WCRA-mester Joe Mattern (Plantersville, TX) og Coy Brittian's (Rockwall, TX) 12,74-sekunders løb.

Sherri Barnes (Pilot Point, TX) red i Colosseum efter Britta Strain og London Gorham (Cotulla, TX) fik begge en fem sekunders straf. Barnes vidste, at alt, hvad hun skulle gøre, ikke var at slå en tønde ned. Hun knuste konkurrencen med at køre en af ​​aftenens bedste præstationer med et løb på 13,99 sekunder og tjente en lønseddel på $12.500.

Efter 3x PBR World Finals Qualifier Daylon Swearingen (Piffard, NY), Leonardo Lima (Vale Do Pariso, BR) og Deklan Garland (Foster, OK), dækkede ikke i Triple Crown of Rodeo Round, ingen mester blev kronet.

Den 25. december og kl. ET-fans vil være i stand til at tune ind på Triple Crown of Rodeo Round ved Cowtown Christmas Championship Rodeo på en CBS-netværksudsendelse.

Siden lanceringen i maj 2018 har WCRA og dets partnere tildelt mere end $10.860.000 i nye penge til rodeo-atleter.

Nomineringer er nu åbne for WCRA's næste Major rodeo- Rodeo Corpus Christi (RCC22) 11.-14. maj. Atleter er berettiget til at nominere deres konkurrencemæssige indsats i Virtual Rodeo Qualifier (VRQ) indtil den 10. april for at tjene en plads i $550.000-begivenheden.

Alle resultater fra arrangementet kan findes her.

[TACY KAY WEBB VINDER COWTOWN JULEMÆSTERSKABET RODEO FOR AT VÆRE MED AT VÆRE DEN FØRSTE VIRKER AF WCRA TRIPLE CROWN OF RODEO $1 MILLION BONUS: https://da.sportsfitness.win/Tilskuersport/Rodeo/1003052839.html ]