Olympic Volleyball Fakta

Hvert fjerde år , OL kommer rundt med to uger af sport og konkurrence . Spillet af volleyball er en af ​​de sportsgrene blandet med gymnastik , svømning og spore hændelser . Volleyball har to udmærkelser - strand og indendørs . Begge disse discipliner er spillet ved OL . Set -Up

olympisk volleyball får sine regler fra Den Internationale Volleyball Forbund ( FIVB ) . En indendørs hold kan bestå af op til 12 spillere , en træner , assistenttræner , træner og læge. I officiel konkurrence , kan en beachvolley hold kun består af to spillere. For den globale konkurrence , er der ikke nogen coaching tilladt. Tre bolde bruges i løbet af spillet , hver bliver udvekslet i løbet af spillet. Seks ball retrievere er placeret i både strand og indendørs volleyball. De er placeret i hvert hjørne af grænselinierne og bag hver dommer .
Discipliner

beachvolley hold ved OL består af enten to mænd eller to kvinder . Indendørs

volleyball, som også uddeler separate medaljer til mænds og kvinders teams består af seks spillere på banen for hvert hold . Hvad enten indendørs eller strand , er mændenes net sat til 7 fod , 11-5/8 inches høj og kvindernes netto er fastsat til 7 fod , 4-1/4 inches.
History of Indoor

Indendørs volleyball begyndte som en olympisk sport for både mænd og kvinder i 1964 i Tokyo Games. For de kvinder , Japan vandt guld, USSR vandt sølv og Polen vandt bronze . USA kom på femtepladsen . For mændene USSR vandt guld, Tjekkoslovakiet vandt sølv og Japan vandt bronze . USA kom i niende plads.
Historie Beach

Beachvolley kom i de olympiske lege som en sport for mænd og kvinder i Atlanta spil 1996. De amerikanske mænd vandt både guld og sølv i stranden, mens Canada vandt bronze . For de kvinder , Brasilien vandt guld og sølv , mens Australien vandt bronzemedalje .