NASCAR Regler og forordninger

NASCAR , National Association for Stock Car Auto Racing, er den største og mest sete mærke af auto racing i USA. Sprint Cup er den primære serie af løb sponsoreret af NASCAR, men organisationen fører også Nationwide Series, Camping verden Truck Series og NASCAR Local Racing , blandt andre. Hver afdeling har sit eget sæt af NASCAR regler og bestemmelser , og regelsæt er kun tilgængelige for de officielle deltagere. NASCAR pointsystem Regler

Ifølge NASCAR regler og forskrifter , der er point givet til bilister ved slutningen af ​​hvert løb baseret på deres rækkefølge finish. I Sprint, Landsdækkende og Camping World Series , er bonusser tildelt for den driver, der vandt pole position og den ene , der fører flest omgange .
Sikkerhedsrelaterede Regler

efter en række meget omtalte og lejlighedsvis fatale nedbrud i de seneste år, NASCAR regler og bestemmelser nu kalder for en række særlige sikkerhedsforanstaltninger, der er indbygget i bilerne. Disse omfatter pladser , der giver ribbensparti beskyttelse , specielle sikkerhedsseler, ændringer på chassis af bilen, placering af særlige barrierer, rundt på banen og brugen af ​​restrictor plader til at reducere hastigheden på nogle af de hurtigere baner
< . br >
Sprint Cup Qualifying Regler

biler, der er i top 35 pladser i klassementet vil automatisk kvalificere sig til hvert løb i Sprint Cup Series. Syv ekstra spots gå til de hurtigst kørende biler i kvalifikationen , der ikke tjener et automatisk bud , mens den 43. og sidste position er normalt afholdes under " Champions Foreløbig ".
Champions Foreløbig

Champions Foreløbig er en regel, der tillader en tidligere NASCAR serie mester , der ikke har kvalificeret sig til en Sprint Cup løb til at konkurrere i kapløbet mens startende fra den 43. position. Hver mester kan bruge dette foreløbig op til seks gange hver sæson.
Stock Advarsler og andre flag

Hver race starter med viftende et grønt flag og slutter med vajende af den velkendte sort- hvid ternede flag. Gule flag angiver løb køres under forsigtighed , røde flag betyder, at løbet er blevet midlertidigt standset, og sorte flag viser, at en bestemt bil eller biler er at blive straffet for en overtrædelse på banen .

Lucky Dog regel

fribillet eller " Lucky Dog Rule " er navnet på den NASCAR regulering, der gør det muligt for de senest overliggende bil for at vende tilbage til slutningen af ​​den længste linje af biler i løbet af en advarsel effektivt at genvinde sin tabte skød. Dog kan en chauffør får kun fribillet , hvis han ikke er årsagen til forsigtighed , og der er mere end 10 omgange tilbage i løbet.