Cheltenham v Luton Forhåndsvisning:forventede mål

Collins allerede på ni mål – bbc.co.uk

Luton Town har et langt større budget end deres Gloucestershire-værter, men det viste sig ikke, da denne kamp blev spillet på et lignende tidspunkt i sidste sæson. Cheltenham dominerede på Whaddon Road endnu på grund af løssluppen afslutning, de trak kun 1-1 med Hattemagerne, der gik lidt taknemmelig for et punkt.

Sidste sæson, Robins udnyttede ikke altid gode præstationer:det føltes som om de stolede på, at Billy Waters hjalp dem med at træde vandet, indtil Dan Holman kom tilbage i form. Dette år, ingen af ​​disse spillere er i truppen, men Robins ser et mere hensynsløst ud.

De scorer i gennemsnit 1,44 mål per kamp i denne periode, forbedre deres 16/17 output med 35 %. Målmanden Danny Wright har nydt godt af et år til at akklimatisere sig til dette niveau, gør ofte indtryk fra bænken. Brian Graham har scoret fem mål i sine sidste otte og begynder at falde til efter sit skifte fra Skotland, mens Mo Eisa, selvom det ikke er i sin bedste form, forbliver topscorer med otte.

Med tanke på, at de også har set 12 mål fra ikke-angribere i denne periode, med Kevin Dawson og Carl Winchester, der også imponerede, vi kan se et hold, der truer fra alle vinkler.

Luton er selv topscorer med 34, og deres præstationer mod Yeovil og Stevenage viser, at de er i stand til et angribende vidunder-show. Den eneste bekymring er, at mærkeligt, de har heller ikke scoret seks gange - kun syv hold har gjort det oftere. Hvis de ønsker at få automatisk forfremmelse, Nathan Jones' side skal muligvis tilbyde mere fremadrettet, når kampene ikke spilles på deres præmisser.

I den slags kampe, ofte væk hjemmefra, deres redning har været målmand Marek Stech, som var fremragende på Kenilworth Road mod Portsmouth i sidste uge. Luton fortjente den sejr, med de tidligere Birmingham-holdkammerater Andrew Shinnie og Olly Lee, der imponerede på midtbanen.

Fordelene ved at spille to øverst i Danny Hylton og James Collins opvejer normalt ulemperne, fordi det giver dem mulighed for at besætte midterforsvarene i 90 minutter. Duoen har scoret 17 mål imellem sig i alle turneringer og skulle skabe problemer fremover for Cheltenham, som har lukket 13 mål ind i deres seneste fem kampe.

Begge hold kan være en reel trussel fremover. Hvis Luton producerer deres A-spil, mål bør ikke være mangelvare.

Fodboldlaboratoriets dom: 2-2