Luton v Stevenage:Boros sene bortfald

Sarlls side skal være stærk i de sidste stadier - bbc.co.uk

Selvom syvendepladsen Stevenage har haft en god start på sæsonen, de kan også føle en følelse af forpasset mulighed.

Efter at have ført i 10 af deres 12 kampe, Boro har tabt ni point i anden halvdel af kampene. De plejer at slå lejr i deres egen boks, når de har noget at beskytte sent på i kampene, og det har måske gjort mere skade end gavn:Kun fem hold har lukket mere ind end deres fem i de sidste 15 minutter.

Den tendens ser endnu mere problematisk ud, når de møder comeback-kongerne Luton. Hattemagerne har hentet syv point fra tabte positioner, hvoraf fire kom fra det 85. minut og frem. De var 2-0 nede på Mansfield i august, før sene angreb reddede dem et point, så bagud indtil det 90. minut på Wycombe, før han kom med en sejr.

Væk hjemmefra, de har ofte satset på målmand Marek Stech for at holde dem i spil, og så har de vist dybde såvel som gejst til at snuppe point sent. Herhjemme har de været mere dominerende, vinde fem af deres seks kampe og score 17.

De har to formstærke angribere i James Collins, deres topscorer med syv mål og Danny Hylton, som har scoret fire mål i sine seneste fire kampe. Duoen har dannet et fremragende partnerskab og er svære for forsvaret at tie stille – så snart en af ​​dem samler bolden op, finder den anden øjeblikkeligt plads i farlige områder.

Collins og Hylton vil være en håndfuld for Stevenages midterforsvarere, Luke Wilkinson og Fraser Franks, der kunne have en hård eftermiddag på deres gamle trampebane. De vil have brug for stærk beskyttelse fra andre eks-hattemagere, højre back Ronnie Henry og holdende midtbanespiller Jonathan Smith, at holde deres rivaler på afstand.

I den anden ende, Danny Newton har startet sæsonen med seks mål allerede og kan føle sig uheldig ikke at have gennemført 90 minutter mere end to gange siden august. Hans partner, Matt Godden, er lige så hårdtarbejdende, selvom han endnu ikke har genfundet den produktive målscoringsform, han viste i sin debutsæson på Lamex, manglede en straf på Crewe lørdag.

Havde han dog scoret på Gresty Road - og havde Darren Sarlls hold ikke tabt til et mål i det 96. minut - ville de have været heldige. Det var en dårlig præstation, ikke hjulpet af fraværet af brede mænd Tom Pett og Ben Kennedy. Førstnævnte kunne optræde efter et nyligt slag, mens sidstnævnte vender tilbage efter en succesfuld præstation for Nordirland U21.

Stevenage vil blive boostet af Kennedys tilbagevenden, men det er første gang, de står over for en anden top syv side i denne sæson. De skal bevise, at de stadig kan hæve deres spil mod de bedre hold - som de gjorde i sidste sæson - og holde fast i sejre, når de falder inden for deres rækkevidde.

Fodboldlaboratoriets dom: 2-2