Sæsonens League Two Stopper:Jamal Blackman

Brilliant Blackman – bucksfreepress.co.uk

Enhver, der følger Experimental 361, vil vide, at mens Wycombe Wanderers har arbejdet hårdt for at blive i slutspillet, lykke har begunstiget dem til tider. De er blevet forventet at indkassere omkring 1,4 mål pr. kamp baseret på forventede mål, men deres faktiske gennemsnit på 1,2 skyldes delvist Jamal Blackmans arbejde.

Målmanden har holdt 11 clean sheets i denne periode, fem af dem kommer, når de står over for top otte modstand, herunder to mod Blackpool. Tangerines besøgte Adams Park tidligere på måneden, hvor Blackman reddede en kampafgørende straf, hans sene indgreb lige så imponerende på Bloomfield Road i august.

Blackman var central for sejren i Cambridge i oktober, da han holdt Chairboys niveau på 1-1 længe nok til, at et mål i det 95. minut kunne vinde. Tre dage senere, Wycombe vandt endnu en udekamp sent på trods af at have været trængt i lange perioder, denne gang i Newport. Havde en mere begrænset prop været mellem pindene den uge, Gareth Ainsworths hold kunne have hentet et eller to point frem for seks.

Pierre, som scorede vinderen i Cambridge, har længe været anerkendt som en af ​​de bedste midterforsvarere i League Two, og han fortsætter sin gode form sammen med Anthony Stewart. I den anden ende, Adebayo Akinfenwa har brugt sin fysiske ramme til at score mål, samtidig med at de giver karisma og lederskab i omklædningsrummet.

Imidlertid, Wycombes 23-årige Chelsea-lejet har sparet dem point i kampe, hvor præstationsniveauet fra udespillere falder. Blackman har været en af ​​nøglefigurerne bag klubbens play-off push.