Aggregerede Regler for Champions League

UEFA Champions League er en fodbold turnering spilles mellem de bedste klubber i Europa til at beslutte mestre af kontinentet. Champions League knockout stadier besluttes med begge hold spiller mod hinanden to gange . Da disse er knockout spil, skal der være en vinder. Således findes de samlede regler for at sikre , at hver enkelt uafgjort kan producere en vinder, der udvikler sig til den næste fase af konkurrencen. Aggregerede Regler

Hvert hold spiller alle andre hold hjemme og væk. I tilfælde af stemmelighed mellem hold , vinderen er det hold, der scorede flest mål i løbet af de to kampe. For eksempel, hvis Manchester United besejrer AC Milan 3-0 hjemme , men så mister 2-1 i returkampen , Manchester United vinder med en samlet score på 4-2 .

Udebanemål

eksisterer Away- mål regel som en del af de samlede regler i tilfælde af stemmelighed score efter to kampe. Baseret på troen på, at det er sværere at vinde på vejen end derhjemme, hvis resultatet er uafgjort efter de to kampe , så det hold, der scorede flest mål når væk er sejrherren . For eksempel Real Madrid slog Juventus 4-1 hjemme , men så mister returrejsen 3-0 . Dette efterlader en bundet score på 4-4. Under væk - mål regel Juventus er vinderen fordi det scorede en mere væk mål end Real Madrid.
Ingen Score

I tilfælde af, at der er stadig et slips , som det ville være tilfældet, hvis begge spil var 0-0 trækker , så kampen vil blive afgjort først af en periode på 30 minutter af ekstra tid . Hvis der intet resultat er produceret , vil der være en straffesparkskonkurrence mellem de to hold .