Aston Villa 1-0 Cardiff City spillervurderinger:Johnstone skinner

Jack Grealish – hitc.com

Grealishs vidunder-angreb i det 85. minut adskilte to jævnbyrdige hold, da Aston Villa tirsdag aften slog Cardiff City 1-0 i Championship. men vi ville give vores man-of-the-match-prisen til Sam Johnstone. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Villanerne

Sam Johnstone – lavede en fremragende dobbeltredning fra Paterson og Morrison i overtid i slutningen af ​​første halvleg, så stopper fantastisk anden halvleg fra Mendez-Laing og Zahore, fornægter sidstnævnte med fødderne. Hans fordeling kunne have været lidt mere præcis, men dette var ellers en man-of-the-match-præstation. 9

Ahmed Elmohamady – lavede nogle gode overlappende løb for at linke til Snodgrass tidligt. Kom ikke så meget frem i anden halvleg, men imponerede stadig i defensiv forstand, lave en eller to pæne aflytninger med en afgørende clearing fra linjen. 8
James Chester - skyldig i lejlighedsvis sjusket aflevering i første halvleg, men mere som hans kommanderende jeg i anden periode. Der har ikke været for mange mere konsekvente spillere til Villans i denne periode. 7
Mile Jedinak - lavede nogle svage hovedstød til modstanderen tidligt, da han akklimatiserede sig til en midterforsvarsrolle, han ikke er vant til. Virkede mere komfortabel efter pausen. 6
Axel Tuanzebe – så sin eftermiddag blive afbrudt på grund af en skade på 26 minutter, men den ekstra venstreback havde ikke set komfortabel ud før det, give bolden væk til en stor en-mod-en Cardiff-chance. 3

Glenn Whelan - dybere end Hourihane og Grealish, holder sig generelt tæt på de to midterforsvarere. Selvom han ikke altid beholdt bolden med sine fremadrettede afleveringer, de tillod Villa at presse længere oppe på banen. 6
Conor Hourihane – ser ud til at have en Champions League venstre-fod og en ikke-liga højre fod:hans modstandere var klar over det i aften – og tvang ham til højre, hvor han var mindre effektiv. Udviste gode bevægelser for at komme en-mod-en i anden halvleg, men kunne ikke helt finde afslutningen. 3

Robert Snodgrass – viste fremragende god bevægelse ind i centrale områder i første halvleg, giver andre mulighed for at dukke op i den rigtige kanal i rummet. Udgjorde en trussel med sine leverancer hele aftenen, inklusive et frispark, der førte til vinderen. 7
Jack Grealish – kæmpede for at håndtere Gunnarssons fysiske egenskaber i noget af spillet; hans tekniske kvaliteter havde en tendens til at skinne, når han fik plads, som vi så for hans fantastiske sene vinder. 6
Albert Adomah - havde en anstændig bagpostchance fra et hjørne på 34 minutter, men kunne ikke helt konvertere. Han lukkede ned Peltier effektivt bedt om at, men mangler måske den tillid til besiddelse, vi så fra ham for en måned siden. 3

Lewis Grabban – anonym i første halvleg, men så mere ud af en trussel efter pausen. Trak en smart vending væk fra Bamba for at skabe en farlig bagstolpeåbning, inden han headede bredt fra Grealishs indlæg, Derefter spillede han en fin gennembold til Hourihanes store chance. Arbejdshastigheden bør ikke stilles spørgsmålstegn ved. 6

James Bree (på 26) – er højrebenet, han var ude af stand til at give bredde på venstre flanke. Mistænkt positionering for Zahores store chance, men i retfærdighed over for Bree, Villa burde ikke have forladt sig selv med Neil Taylor som deres eneste naturlige venstreback. 4
Jonathan Kodjia (på 60) – hans halve time var bedst indkapslet af hans forsøg på at drible forbi tilsyneladende hele Cardiff-forsvaret, før du skyder direkte mod Etheridge fra en snæver vinkel. Super dygtig, hvis en smule grådig. 6
Christopher Samba (på 88) - gav Villa noget ekstra højde bagtil for at håndtere Cardiffs sene bombardement af indkast. 6

Blåfuglene

Neil Etheridge – nægtede Kodjia, men behøvede ikke lave så mange mindeværdige redninger som hans modsatte nummer, selvom han ikke kunne have gjort lidt ved målet. Områder som distribution og håndtering af dødbolde giver plads til forbedringer. 5

Lee Peltier – en fremragende clearing bagpå tidligt i anden halvleg var hans mest mindeværdige øjeblik. Holdt Adomah stort set stille, men det er svært at undslippe følelsen af, at andre Championship-højrebacks tilbyder mere fremadrettet. 5
Sean Morrison - fik færre positionelle dilemmaer end Bamba, men var imponerende, undtagen et eller to vigtige øjeblikke. Kunne ikke helt omsætte en chance i første halvlegs pausetid og kunne tage noget af skylden for vinderen, kun halvklarer bolden. 7
Sol Bamba - hans magtfulde, forfodsforsvar vinder mange roser på grund af hvor imponerende det kan se ud, når det går godt; nogle gange i aften gjorde det, men på andre tidspunkter så vi tegn på farerne ved at være for aggressive. Villas bedre åbninger kom fra Bamba, der skyndte sig ud for at lukke huller ude, andre forlod, kun for at efterlade huller i mere farlige områder. 5
Joe Bennett – bevidst om ikke at tillade Snodgrass at skyde eller krydse på sin venstre fod, han fulgte glad efter skotten indenfor, selvom han derved forlod pladsen som venstreback. I betragtning af at Cardiff havde tre midtbanespillere, der overbelastede spil i centrale områder, måske kunne han have holdt fast ved sin position i stedet for at følge sin mand. 3

Marko Grujic – kaldte skuddene for en eller to anden halvleg og vandt stort set sine individuelle kampe med Hourihane, selvom han næsten blev straffet for at undlade at markere sin mand et øjeblik i anden halvleg. 7
Callum Paterson – ikke den største spiller og kæmpede derfor for at påtvinge sig et spil, der så bolden i luften i lange perioder. Forsøgte at nære sig knock-downs fra højere holdkammerater og fremtvang et godt stop fra Johnstone i slutningen af ​​første halvleg, men det var ikke helt hans dag. 4

Aron Gunnarsson – begrænsede stort set Grealishs kreative trussel, selvom han gav sin mand for meget plads til vinderen. Hver gang han tog et indkast, Villa pakkede kassen og forventede en øjeblikkelig lancering:da han engang tog det kort, Hoilett var derfor i rummet, og flytningen førte i sidste ende til en af ​​Cardiffs bedste chancer. Måske er variation vejen frem? 7

Nathaniel Mendez-Laing – stjal bolden i opbygningen til en tidlig en-mod-en chance, hvorfra han ramte stolpen, før han i anden halvleg fremtvang en fin redning fra Johnstone. Cardiffs største angrebstrussel. 6
Junior Hoilett – hans brug af bolden i gode områder var dårlig, til tider gav han bolden væk med simple afleveringer, og han brugte meget af første halvleg for langt tilbage. Sætte et indlæg ind, der førte til Zahores chance for anden halvleg, men dette var et under pari. 2

Kenneth Zahore – en flot gennemspilning til Mendez-Laing til side, danskeren led af manglende støtte. Da han fik det, han manglede kraft med sin store chance i anden halvleg, før han blev taget fra. 3

Gary Madine (på 68) – ikke den hurtigste, så hans ankomst signalerede Cardiffs hensigt om at få tal frem, selv mens resultaterne var lige. Madine havde ikke helt den ønskede effekt, imidlertid. 4
Jamie Ward (på 88) – indsprøjtede noget energi sent og satte et kryds fra højre, der førte til en halv chance. 6