Læser 2-2 Cardiff-spillervurderinger:Fantastisk Tomlin

Tomlins leveler – bbc.co.uk

Indskiftede Lee Tomlins udligning i det 90. minut fuldendte et 11-minutters comeback fra oprykningsjagten Cardiff City, der kæmpede modigt tilbage i Berkshire for at sikre et point i en 2-2 uafgjort med Reading midt på tabellen. Her er vores spillerbedømmelser.

De kongelige

Vito Mannone – kommanderende i første halvleg og viste god fordeling, men blev mere uberegnelig efter pausen. Heldigvis straffede Hoilett ikke sin fejlvurdering af et kryds efter 54 minutter, men undlod at lytte til advarslen. 3

Leandro Bacuna – lod Mendez-Laing komme ind bag sig for at få den bedste chance i første halvleg og var for langsom til at reagere på returen til udligningen. Lavede nogle kraftfulde løb, men fik også en dum booking. 3
Paul McShane - havde sine gode øjeblikke, men var lidt frygtsom, da han skulle være mere aggressiv. Tryk på indlægget med spillets sidste berøring. 4
Liam Moore – en fin præstation, hvor han satte en række imponerende blokeringer og indgreb ind. Uheldig ikke at være på den vindende side. 7
Chris Gunter – kombinerede godt med Barrow til tider i første halvleg, opvejer sit manglende tempo med god bevægelse. Hans sidste bold var en smule frustrerende, men det vidner om hans alsidighed, at som en højreback by trade, han så godt ud til venstre. 6

Joey Van Den Berg – hans erfaring som midterforsvarer gav ham forståelsen af, hvornår han skulle falde ind mellem McShane og Moore for at gøre livet svært for Bogle. Gjorde det måske for let i de sidste stadier, hvor han skulle have haft en mere fremskreden stilling i længere tid. 6
Dave Edwards – sluttede sig ofte til Van Den Berg og lavede en masse dækningsarbejde i den defensive tredjedel, men vi så glimt af, hvad han kan i den sidste tredjedel, og han kunne måske bedre have været brugt længere oppe. 5
Liam Kelly – spillede længst fremme i midtbanetrioen og kædede spillet godt sammen til tider i den første time, især når de kongelige spillede gennem pressen. Måske falmede i de sidste stadier af hans 83-minutters skift, men en helt igennem opmuntrende visning. 7

Sone Aluko – uden tvivl den mest konsekvente angrebstrussel på banen. Selv når Reading ikke var så effektive i anden halvleg, han havde stadig sine øjeblikke i pausen. Kunne have givet Bacuna bedre beskyttelse. 7
Yann Kermorgant - faldt dybere end forventet for en målmand, men dette gav Reading en mulighed for at spille gennem pressen i første halvleg. Efterhånden som kampen blev mere udspændt efter pausen, han havde ikke helt det nødvendige tempo. 5
Modou Barrow – skabte problemer for Manga tidligt, ved at vinde det hjørne, der førte til åbningen, før den scorede den anden via en afbøjning. Faldet hurtigt, da han blev flyttet til en mere central rolle i anden halvleg, hvilket betød, at læsning manglede dækning i store områder. 6

Jon Dadi Bodvarsson (på 83) – burde måske være kommet tidligere, men for Kermorgant frem for Kelly. To angribere på banen betød, at midtbanen faldt for dybt ind. 5
Adrian Popa (på 88) - scorede næsten en skriger for at vinde den i overskudstid. (N/A)

Blåfuglene

Neil Etheridge – havde brug for at være mere kommanderende fra dødbolde og kunne have kæmpet mere, hvis Reading havde sat nogle indlæg ind i anden halvleg. 3

Bruno Manga - forsvarsspilleren havde konkurreret godt på højre back i tidligere udspil, men her kæmpede han for at klare Barrows tempo. Flyttede til midterforsvar midtvejs i første halvleg og så mere komfortabel ud der. 5
Sean Morrison - hans aften blev afbrudt på grund af et banke på 34 minutter. Fik ikke den bedste modtagelse, da han vendte tilbage til Madejski. 5
Sol Bamba - kunne ikke bebrejdes for nogen af ​​målene og hans lederegenskaber, ifølge Neil Warnock, kom frem i pausen, før han producerede en dominerende opvisning i anden halvleg. 8
Joe Bennett – kunne være kommet tættere på Aluko til tider i første halvleg, men han trak Cardiff tilbage i kampen med et fast slag efter 83 minutter. 5

Callum Paterson - at heade bolden ind i sit eget mål fra et hjørne vil ikke være et øjeblik at huske, og skotten tilbød ikke helt den kvalitet i boldbesiddelsen til at råde bod på den fejl. 2
Loic Damour - normalt en energisk presser af en bold, der viser sig nyttig mod besiddelse-baserede sider, men han viste ikke sin sædvanlige ihærdighed her. Skyld i at vende ryggen til Barrows skud til det andet mål lige før halvleg. 4
Joe Ralls - til tider fanget i ingenmandsland mellem de højtpressende angribere og de dybtfaldende forsvarsspillere. Han stillede dog nogle gode udfordringer ind og var en kontrollerende indflydelse i starten af ​​første halvleg og i det meste af anden. 7
Nathaniel Mendez-Laing - uden tvivl Cardiffs største trussel fra starten. Gav Mannones sit mest bemærkelsesværdige stykke arbejde i første halvleg og i anden, han var en af ​​de spillere, der forsøgte at sætte gang i en genopblussen. 7

Junior Hoilett - i første halvleg efterlod han for meget plads foran midtbanen gennem skødesløst pres, som Reading udnyttede. Langt bedre i anden halvleg, at se sit hovedstød i det 54. minut hoppe på gulvet og derefter over overliggeren. 6
Omar Bogle - så tidligt livlig ud, men var ikke helt så hensynsløs, som han har været i sine seneste tre optrædener. Mishitte bolden for en chance og fik ikke helt fat i en back-pass i en frustrerende aften. 3

Lee Peltier (på 34) – viste masser af engagement og lavede typisk afgørende blokeringer på sin 31-års fødselsdag. 6
Lee Tomlin (på 79) – havde en transformativ indflydelse på konkurrencen på grund af hans selvtillid til bolden. Gennemtvang en redning inden for få sekunder efter indtræden i kampen og snuppede en dramatisk sen udligning. Efter to flotte præstationer fra bænken, han har sikkert fået en start? 10
Liam Feeney (81) – tilføjede noget energi til sagen, at komme op og ned af banen i en hektisk finale. 7