Bournemouth 2-1 Brighton Player Ratings:Stephens imponerer

Deadly Defoe vinder – skysports.com

Indskiftede Jordan Ibe inspirerede Bournemouth til at hente deres første tre point i sæsonen fredag ​​aften. Solly Marchs hovedstød så dem falde bagud til Brighton, men mål fra Andrew Surman og Jermain Defoe gav Eddie Howes hold en 2-1-sejr. Her er vores vurderinger for spillere på begge hold.

AFC Bournemouth

Asmir Begovic – ikke meget han kunne gøre ved målet, men blev ikke testet nok i andre perioder til at vise, hvad han kan. 5

Adam Smith - masser af tempo og energi, som gjorde det muligt for ham at genvinde sin position ved lejligheder, men hans krydsning var dårlig. Dækkede ikke sin mand på bagerste stolpe til målet. 4
Simon Francis – genbrugsgods, men hans begrænsninger blev afsløret i anden halvleg. Lad hans mand komme væk fra ham ved to hjørner og udfordrede ikke i luften til målet. 3
Nathan Ake – god til at flytte bolden videre, men ikke så effektiv til at være stærk i luften, hvilket er hovedprioriteten for en midterforsvarer. 4
Charlie Daniels - nogle gode fremadgående løb, men manglede lidt defensivt hjerte til målet. 6

Ryan Fraser - kunne ikke komme på bolden, og da han gjorde sit kryds, lod der meget tilbage at ønske. Rette taget ud midtvejs i anden halvleg. 4
Harry Arter – Havde et godt afleveringsforhold, som nægtede Brighton muligheder for at starte angreb. Nogle gange vil du dog gerne have, at han er lidt mere ambitiøs. 6
Andrew Surman - kontrollerede sager i første halvleg med sin ro i besiddelse. Normalt ikke kendt for sine tredjemandsscorende løb, men han viste pæn præstation for en fejlfri afslutning for at udligne. 7
Marc Pugh – ikke hurtig nok til Premier League. Var ikke i stand til at ramme bylinjen, da mulighederne opstod og var derfor for afhængig af støtten fra sin back, hvilket bremsede spillet i den sidste tredjedel. 3

Josh King – stjal bolden i midten et par gange for at skabe en eller to åbninger, men er nødt til at lave tidligere løb fra bolden for at skabe plads til Defoe. 5
Jermain Defoe - han er den type spiller, der kun kommer til live, når boldene er i kassen. Bournemouth høstede fordelene af det for vinderen, men hans manglende bevægelse begrænsede dem i første halvleg. 6

Jordan Ibe (på 65) – havde en transformativ indflydelse på holdet. Spillede et smart svirp for at frigive Surman til udligningen, derefter en fremragende omvendt aflevering til Defoes vinder. Hans villighed til at tage risici i den sidste tredjedel var, hvad Bournemouth havde savnet. 10
Benik Afobe (på 78) – kørte kanalerne godt i de afsluttende faser. Muligvis en bedre partner for King end Defoe. 8

Brighton &Hove Albion

Maty Ryan – et eller to gode spark fandt Gross i rummet. Forblev på benene til det første mål, men blev slået af en fremragende afslutning til det andet. 5

Liam Rosenior - skyldig i at give bolden væk i farlige områder og kæmpede for at håndtere Daniels. Tilbød ikke noget fremover. 4
Shane Duffy – hårdt, man kan sige, at han bidrog mere til Bournemouths første halvlegs angreb end nogle Bournemouth-spillere! Selvom, hans dominans i luften i modstanderfeltet var nøglen til en periode med pres i anden halvleg. 3
Lewis Dunk – lavede en række vigtige sene blokeringer og var uheldig med at være på den tabende side. 8
Markus Suttner – komponeret nok i første halvleg, men hans placering til målene så suspekt ud. Lidt negativt at have to defensivt indstillede bagspillere. 4

Anthony Knockaert - kombineret godt med Gross for målet, men ellers kæmpede for at få den slags indflydelse, du ville forvente, at han ville have i Championship. 3
Dale Stephens – var afgørende for at holde Bournemouth i skak i første halvleg med nogle stærke udfordringer i den defensive tredje. Kom tæt på med et blik på hovedstød kort efter pausen. 7
Davy Propper – solid nok og tvang Duffy til at heade bolden væk fra stregen med sit skud tidligt i anden halvleg. Skødesløs i besiddelse til tider dog. 4
Solly March – anonym i første halvleg. Voksede ind i kampen i begyndelsen af ​​anden halvleg og scorede et fremragende hovedstød, men drev så ud. 5

Pascal Gross – lagde en imponerende bold ind til åbningsmålet og var en af ​​de få spillere, der beholdt boldbesiddelsen godt i gode områder. 7
Tomer Hemed - mangler mobilitet til at bære Brightons angreb på egen hånd. Chris Hughton må enten droppe Hemed til fordel for en hurtigere angriber, eller ændre systemet for at give ham mere støtte. 3

Izquierdo Mena (på 76) – kæmpede for at komme ind i kampen. 4
Glenn Murray (på 77) - afstanden mellem midtbanen og angrebet blev større, da han erstattede Gross. 4