Mansfield 2-1 Newport Player Ratings:Hamiltons hastighed

Shaquile Coulthirst's scorede det vindende straffespark, da Mansfield kom bagfra for at slå 10-mands Newport 2-1 – men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Mansfield Town

Jake Kean - så rystet ud før sin første halvlegs skade. Spildte bolden til Bird til åbneren. 4

Lee Collins - en midterforsvarer, og det viste sig. Så alt for frygtsom ud på højre back og var heldig, at han stod over for en side uden meget bredde. 3
Krystian Pearce - fortjente ikke sin man-of-the-match-pris på trods af sit mål. En eller to udskåret frigange, selv under lidt pres. 4
Rhys Bennett – et rystende øjeblik inden for de første 30 sekunder og så ikke selvsikker ud efter det, bar en god blok fra Bird. Skulle have gjort det bedre med et hovedstød i første halvleg på mål. 3
Mal Benning – dårlig fordeling og så til tider lidt fortabt ud. 4

Jamie McGuire – stillede nogle stærke udfordringer ind, der forhindrede oppositionen i at komme fremad. 7
Joel Byrom – nogle af hans dødbolde kunne have været bedre. Udviste en vilje til at komme frem, indtil McGuire kom ud, og han indtog en mere omhyggelig rolle. 5
Benjamin Whiteman – holdkammeraterne fik bolden tidligt frem, hvilket betyder, at Whiteman var i periferien. Med den begrænsede besiddelse, han havde, lavede han en eller to gode leverancer, inklusive krydset til Hamiltons hovedstød i anden halvleg. 6
CJ Hamilton - en konstant trussel nede til venstre. Kom ind bag Samuel ved adskillige lejligheder og kunne have haft et mål. 9

Patrick Hoban – arbejdede hårdt og holdt fast i bolden, kunne alligevel ikke bruge sin kropslighed til at komme ud over den modsatte back-line. 5
Shaquile Coulthirst – forårsagede problemer med hans tempo og ihærdighed. Fortjente sit mål fra pletten - på trods af at vinden antydede noget andet, da den flyttede bolden på straffesparkspletten... 7

Scott Shearer (på 40) – mødte ikke nogen skud på mål, men fremkaldte ikke selvtillid med en eller to nerveklap. 4
Alex MacDonald (73)
Yoann Arquin (på 88)

Newport County

Joe Day – gik tur for det første mål, fik en hånd til straffen. Lavede nogle pæne redninger i første halvleg. 7

Alex Samuel – teknisk set en wing-back, men med mere vægt på 'ryg' end 'vinge'. Forfærdeligt defensivt, men da lænkerne blev sluppet, han satte et godt kryds fra højre. Skulle have fået mere frihed. 4
Scot Bennett - indkaldt til at erstatte den skadede Mark O'Brien og med det sene varsel, han gjorde ok. 6
Darren Jones – nogle gange fanget for manglende tempo. Coultørst skabte problemer for ham. 4
Micky Demetriou – gjorde ikke for meget forkert defensivt og producerede en fin mållinjeblokering fra Hoban. 6
Dan Butler – for tæt på midterforsvarene til at have indflydelse på spillet. Med Mansfields højresidige sårbarheder, han burde have skubbet frem oftere. 3

Mitch Rose - ikke den bedste teknisk, men løb sine sokker af og kæmpede ude af besiddelse. Nogle gange var han den eneste spiller, der pressede bolden. 6
Michael Flynn – faldt ofte fra midtbanen ind i forsvaret, før hans uheldige første halvlegs skade. 4
Craig Reid – noget af en passager uden bolden og tilbød lidt med den. Gav et straffespark for sin håndbold i anden halvleg. 2
Janaai Gordon – falmede efter nogle ordentlige tidlige løb. Kontroversielt udvist for en sen udfordring på Byrom. 4
Ryan Bird - udnyttede Keans spil til åbneren. Producerede to andre fornuftige forsøg på mål, på trods af at være udsultet af tjeneste. 6

Paul Bignot (på 27) - viste en modvilje mod at lukke ned - kom ikke hurtigt nok ud til Hamilton. 4