Tottenham 2-1 Southampton spillervurderinger:Vertonghen leder det

Alli net pennen i Kanes fravær - mirror.co.uk

Første halvlegs mål fra Christian Eriksen og Dele Alli hjalp Tottenham til en 2-1-sejr over 10. pladsen Southampton - men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Tottenham Hotspur

Hugo Lloris – hans fordeling var dårlig, og han kunne have gjort det bedre for Ward-Prowses mål. 4

Eric Dier – gav bolden væk i farlige områder og slukkede oftere, end der kan accepteres fra en midterforsvarer. 3
Toby Alderweireld – luftsparkede et kryds fra højre, hvilket førte til oppositionens mål. Den ukarakteristiske fejl skæmmede en ellers sikker visning. 5
Jan Vertonghen – en fremragende præstation. I modsætning til sine partnere, Vertonghen satte ikke en fod forkert hele kampen. 9

Kyle Walker – masser af energi og industri, selvom hans bortgang kunne have været bedre. 5
Victor Wanyama – kastede sig rundt og lavede noget fremragende dækkearbejde, som opvejede begrænsede tekniske bidrag. 7
Moussa Dembele – vandt et par tacklinger. Kunne have været mere mobil i sit fremadspil, selvom han var involveret i Eriksens åbner. 6
Ben Davies - en solid præstation, men det er svært at undslippe følelsen af, at Spurs mister noget angrebstempo, når Rose er ude.

Christian Eriksen – fastholdt bolden godt i forreste områder, spillede to nøgleafleveringer og tog sit mål suverænt. 7
Dele Alli – vandt og konverterede spotsparket godt, men hans angrebsbidrag var ikke så stærkt i anden halvleg. 6
Heung-Min Son – trives ofte med at spille lige ved en mere fysisk frontmand, men som den enlige angriber kæmpede han. 3

Harry Winks (på 75) – så lys ud, da han kom på, tilføjet energi og kunne være den rigtige mand til at blive partner med Wanyama i fremtidige spil. 7
Kieran Trippier (på 78) – så en smule fejltilbøjelig ud i sin korte tid på banen. 4
Vincent Janssen (på 86) – fik lige så mange skud væk på fem minutter, som Son gjorde hele kampen. Har uden tvivl gjort nok til at starte næste gang. 6

Southampton

Fraser Forster – lavede et par gode redninger i første halvleg, der holdt Southampton inde i spillet. 7

Cedric Soares – lavede nogle anstændige fremadgående løb og havde et skud fra afstand på mål. Sjældent slået for tempo. 6
Jack Stephens – ser ud af sin dybde på dette niveau. Har brug for en sæson i en Championship-klub som Brentford eller Barnsley, der vil omfavne unge, boldspillende midterforsvar. 3
Maya Yoshida – en robust præstation, trods et eller to nervøse øjeblikke. 6
Ryan Bertrand - var involveret i Southamptons mål og kom godt frem. 7

James Ward-Prowse - fik målet om at åbne kampen lige efter pausen, men var en touch heldig at ikke få et gult kort. 5
Steven Davis – ingen mangel på indsats, men med Romeu, der laver meget af det beskidte arbejde, er det svært at se en langsigtet fremtid for ham i Southampton. 3
Oriol Romeu - gav sin side en kampfordel med måske mere atletik end Davis. 7

Dusan Tadic – kæmpede med den fysiske side af spillet, men var involveret i et par første halvlegs åbninger. 5
Nathan Redmond - gav bolden for meget væk og var til tider for ærlig i sin sporing. Nødvendigt at trykke på Dier i stedet for at jage Walker tilbage. 4
Manolo Gabbiadini – Southampton kunne ikke udnytte deres pres, da han kom ud, meget ligesom deres præstationer før italieneren kom ind. 5

Shane Long (på 32) – tvang en redning ud af Lloris, men blev taget offside for ofte. 4
Sofiane Boufal (på 69) – så dårlig ud, da han kom på og har ikke levet op til sin sommerhype. 4