Bristol Rovers 2-1 Plymouth Spillerbedømmelser:Brilliant Bodin

Gaffney fejrer åbningen – plymouthherald.co.uk

Enkelt sagt, denne kamp var et hold, der altid ville angribe, og et andet, der sjældent gjorde det. Førstnævnte var Bristol Rovers, der vandt 2-1 takket være mål fra Rory Gaffney og Billy Bodin. Anden halvleg dog mod Plymouth Argyle, som fik deres mål gennem Nathan Blissett, var mere nervøs, end det måske burde have været.

Bristol Rovers

Sam Slocombe - skubbede Blissetts volley væk tidligt i anden halvleg, men blev kort efter slået af angriberen. Ellers uafprøvet. 5

Joe Partington – læg i en solid, hårdtarbejdende præstation, komme frem, når de rigtige øjeblikke opstod, hvis ikke proaktivt. Kæmpede med at håndtere Wylde i en 15-minutters periode tidligt i anden halvleg. 6
Tom Lockyer – klarede sig udmærket i størstedelen af ​​kampen, men det var da hans modstander angriber blev isoleret. Han var for statisk til målet og så mistænkelig ud i starten af ​​anden halvleg, når hans holdkammerater havde mest brug for ham. 4
Ryan Sweeney – kunne have været mere dominerende til tider, især da Rovers var under pres i starten og slutningen af ​​anden halvleg. Men rimelig fordeling. 5
Lee Brown – en robust præstation. Holdt Jervis stille hele vejen igennem, men var glad for at lade Sercombe foran sig udføre angrebsarbejdet. 6

Chris Lines – tændte hjemmeholdets fremadrettede træk med nogle køreløb fra dybet, hvilket tillod de forreste tre at have meget boldbesiddelse i den sidste tredjedel. 8
Liam Sercombe – leverede den første test for Letheren med en curling, højrebenet indsats tidligt, men han kom virkelig i forgrunden i anden halvleg og var uheldig med ikke at tilføje sin ene assist. 8
Ollie Clarke - ryddede løse bolde op på midtbanen og gjorde de enkle ting godt. Har steget pænt op på League One niveau i løbet af de sidste 12 måneder. 7
Billy Bodin – fremragende bevægelse ind i lommer af plads foran forsvaret. Scorede vinderen, kunne have tilføjet endnu et, hvis det ikke var for tvivlsomt betjent og nød den frihed, han fik ved at spille i 10-rollen. 9

Ellis Harrison - knyttet fremragende til Gaffney og Bodin. Var ikke helt den mest hensynsløse i forhold til afslutningen, men spillede med rigtig energi. 7
Rory Gaffney – løb uselvisk ind i brede områder og fortjente sit mål, hvilket betyder, at han nu har det bedste mål-til-spil-forhold i League One. 8

Tom Nichols (på 69) – uden at have råt tempo, han så sulten ud efter at vise, hvad han kunne og ramte stolpen sent. 7
Dominic Telford (på 90+5)

Plymouth Argyle

Kyle Letheren - lavede en masse gode redninger og skal krediteres for at holde Plymouth inde i spillet indtil overtrædelsestidspunktet. 8

Gary Miller – lukkede overivrigt ned, måske på grund af manglende tillid til midtbanespillerne foran ham til at sætte en tackling i. Selvom Miller forståeligt nok har taget kritik – og det at blive udvist på venstreback-positionen næppe er ideelt for en højreback – så burde fokus ligge på hvad midtbanespillere foran ham ikke gjorde. 4
Ryan Edwards - hit og miss. Så tilbøjelig til den mærkelige fejl, men vandt også nogle hovedstød under en belejring af pres. 6
Yann Songo'o - gjorde det godt i anden halvleg, i betragtning af den undersøgelse, forsvaret kom under. Klarede et skud fra stregen. 7
Gary Sawyer - hans positionering var for snæver, og hans brug af bolden var dårlig. Så begrænset ud. 4

Antoni Sarcevic – virkede mere komfortabel med at komme frem til det ulige skud, men havde ikke friheden til at gøre det i en holderolle, der ikke passede ham. Plymouth havde brug for at tage lænkerne af ham ved at indsætte en naturlig boldvinder. 3
Jamie Ness – har næsten aldrig lagt en udfordring i, virkede bange til tider, hvilket næsten er utilgiveligt for enhver stilling, endsige en defensiv midtbanespiller. 2

Jake Jervis – hans styrke så ud til at holde bolden oppe, hvilket måske gør ham mere egnet til at spille på toppen. Manglede tempo til en bred rolle. 3
Graham Carey – så lys ud i starten af ​​begge halvlege, men alt for ofte var han fuldstændig anonym. For det talent, han har, burde han have påvirket spillet mere. 3
Gregg Wylde - da han fik bolden, han forårsagede problemer i glimt. Sætte krydset for Blissetts eneste første halvleg chance og var nøglen til Argyles periode med pres i starten af ​​anden halvleg. 6

Nathan Blissett - kæmpede i det meste af spillet på grund af den manglende service. Da han fik den støtte han havde brug for, han forårsagede alle mulige problemer og scorede et imponerende slag for at udligne. Har brug for midtbanespillere tæt på sig. 7

Jakub Sokolik (på 69) - lavede ingen fejl, men manglede i forhold til kondition. 4
David Fox (på 76) - hjalp Plymouth med at komme på forreste fod med 10-mand i skadetid, men kunne være blevet udvist for en dårlig udfordring. 6