Birmingham 2-1 Bristol City Spillerbedømmelser:Storslået Morrison

Birmingham City hentede deres første tre point i sæsonen takket være en lidt tilfældig 2-1-sejr over Bristol City. Her er vores spillervurderinger.

Birmingham City

David Stockdale – lavede nogle vigtige redninger for at holde Blues inde i spillet. 7

Emilio Nsue - havde svært ved at håndtere Patersons bevægelse i første halvleg, men lavede nogle positive løb og kombinerede godt med Cotterill i den sidste halve time. 5
Michael Morrison - imperiøs hele aftenen. Lavede nogle vitale blokke til sidste grøft, ofte at nægte Diedhou og var hovedårsagen til, at Bristol City ikke var ude af syne ved pausen. 9
Marc Roberts – lavede nogle nervøse clearinger i første halvleg, men så lidt mere sikker ud efter pausen. 6
Jonathan Grounds - overløb i store dele af første halvleg og blev med rette hevet af i intervallet. 2

David Davis - svært at sige, om hans halvtidsfjernelse var taktisk eller fitnessbaseret, men han så fortabt ud på højre side af midtbanen. 2
Craig Gardner – jagtede skygger i første halvleg, men hans præstation blev forbedret, da han blev tildelt en siddende rolle bag to mere kampvillige midtbanespillere. Fik målet og lavede en afgørende sen blokering for at afvise Diedhou. 6
Cheick N'Doye – lignede en hovedløs kylling i første halvleg, men da han havde mere støtte omkring sig, hans rå kraft kom til nytte fra bolden. 5
Jacques Maghoma – viste glimt af sin evne til at føre bolden fremad i tempo, selv i en hård første halvleg. Driftede til tider ud af spillet, men scorede et imponerende solomål for at vinde det. 6

Che Adams – hans baglårsskade gør livet hårdt for Birmingham, som allerede mangler angrebsmuligheder. Dog ikke hans bedste præstation. 4
Clayton Donaldson – ingen mangel på lyst, men mangler atletikken til at presse forsvarsspillere, som han havde for et par sæsoner siden. 4

Paul Robinson (på 45) - hans lederegenskaber hjalp Birmingham til at vende i anden halvleg. Indeholdt Eliasson, 17 år ældre end han. 8
Maikel Kieftenbeld (på 45) - hans hurtige pres på Pack var nøglen til at forstyrre Bristol Citys rytme. Angiveligt uheldig at blive sendt afsted. 8
David Cotterill (på 60) - så lys ud mod klubben, han tilbragte nogen tid på leje i sidste sæson. Forbandt sig godt med Nsue og var uheldig ikke at fange Fielding off-guard med sin improviseret langdistance indsats. 8

Bristol City

Frank Fielding – fik en lille chance med begge mål og reddede et kraftfuldt drive ved sin nærmeste stolpe i anden halvleg. Et uberegnelig spark gav Cotterill en mulighed på lang afstand, men han kom sig godt. 6

Eros Pisano – fik reddet et hovedstød og lavede en eller to glideudfordringer, men hans bortgang kunne have været bedre. 4
Bailey Wright - Foretog et par vigtige headede clearances, selvom i anden halvleg, han var skyldig i at give bolden væk. 6
Jens Hegeler – rangerede Donaldson godt i første halvleg, men begyndte at kæmpe, da han blev bedt om at kæmpe i luften. 5
Joe Bryan – et eller to malplacerede afleveringer indbød til problemer. Der var mere byrde på ham for at bidrage fremad i anden halvleg, når midtbanespillere foran ham ikke kunne finde så meget plads. Havde et skud fra rækkevidde, der blev afbøjet bagud. 4

Korey Smith - gjorde de enkle ting godt i første halvleg og satte Reid til en chance efter pausen. En god præstation. 6
Marlon Pack – Løb showet i første halvleg med sin fine positionering og afleveringsrækkevidde. Lukket hurtigere ned i anden halvleg af N'Doye og Kieftenbeld, og hans præstation led som følge heraf. 5

Josh Brownhill – skåret indvendigt for at hjælpe med at overbelaste centrale områder og viste intelligent positionering. Han kunne have sporet Maghoma til vinderen bedre end afløseren Eliasson. 7
Bobby Reid - scorede åbningen og kom tæt på ved forskellige andre lejligheder. Til tider lidt let. 6
Jamie Paterson – forårsagede alle mulige problemer i første halvleg med sit tempo og bevægelse, men aftog i indflydelse efter pausen. Gjorde det beskidte arbejde. 6

Famara Diedhou – gav gode bevægelses- og fysiske egenskaber, men skal være mere klinisk foran mål. 5

Callum O'Dowda (på 67) - ikke hjulpet af manglen på plads, men så tilbageholdende ud til at angribe bylinjen. 4
Niclas Eliasson (på 68) – ligesom O'Dowda, han kunne ikke komme ind i spillet. 4