Birmingham 0-1 Reading Spillerbedømmelser:Imponerende Williams

Swift fejrer den sene vinder – bbc.co.uk

John Swifts sene mål gav Reading en 1-0-sejr på St Andrew's – men hvilke spillere skilte sig ud?

Birmingham City

Tomasz Kuzczak – stod kun over for to skud på mål. Vippede McClearys skud forbi fire minutter inde og kunne ikke have gjort for meget for målet. 5

Josh Dacres-Cogley - masser af energi og angreb en del nede til højre i de sidste 10 minutter. Det kæmpede defensivt i anden halvleg, da Reading sigtede til venstre. 4
Ryan Shotton – træg i første halvleg og blev taget ud i pausen, selvom Blues ikke havde givet ind. 5
Paul Robinson - en stærk udfordring i første halvleg, der løftede fansene. Solid ydeevne. 7
Jonathan Grounds - kæmpede for at håndtere McClearys kraftfulde første halvleg og bidrog ikke nok i angrebet til at kompensere. 3

David Davis – rimeligt godt positioneret ude af besiddelse, men tilbød lidt i angrebsmæssig forstand. 4
Stephen Gleeson – anonym, ikke for første gang i denne sæson. Tilbød hverken fysisk eller teknisk formåen. 2
Craig Gardner – overløb i den første halve time. Nøglen til Birminghams anstændige 20 minutters spil i starten af ​​anden halvleg og derefter svirrede Al-Habsis håndflader med et langdistancedrev. 5
Kerim Frei – hans tempo og dygtighed gav ham den officielle man-of-the-match-pris. Slutproduktet lod lidt tilbage at ønske, men satte Jutkiewicz' chance op tidligt i anden halvleg. 6

Che Adams – havde en dårlig første halvleg. Livligere efter pausen, men der mangler altid noget ekstra teknisk finesse. 4
Lukasz Jutkiewicz – hans hold op spil var godt, men han havde lidt støtte mod tre midterforsvarere. Gled på det afgørende tidspunkt for en chance for anden halvleg. 5

Michael Morrison (på 45) – så solid ud i starten, men kæmpede for sent at håndtere kraften i sin Meite. 4
Greg Stewart (på 83)

Læsning

Ali Al-Habsi – ikke strakt til sin fulde kapacitet som skudstopper, men imponerende distribution og kloge vildtforvaltning sent. 7

Chris Gunter – klæder ham uden tvivl at spille til højre for en bagerste treer mere end af en bagerste fire. Mindre byrde på ham for at angribe flanken i tempo. 7
Liam Moore – scrappede godt med Jutkiewicz og var førende på banen. 8
Tyler Blackett – et strejf rystet i de tidlige udvekslinger, men voksede i selvtillid og spillede nogle gode afleveringer ind i modstanderens territorium. 7

Daniel Williams - hans indadgående hovedstød fra høje bolde fra bagsiden begyndte mange af Readings første halvlegs angreb. Viste en fantastisk motor. 8
George Evans - mere disciplineret end Kelly og Swift, men hans skarpsindige positionering spillede sin rolle i clean sheet. 6
Liam Kelly - i centrum af alle Readings gode første halvlegs bevægelser til højre og spillede i Obita for at assistere vinderen af ​​anden halvleg. En levende præstation. 8
John Swift – i anden halvleg, han spillede en lignende rolle som den, Kelly havde spillet i den første, men mere i venstre side af banen. Forbundet spil godt og fortjente sit mål. 7
Jordan Obita – livlig overalt, men fandt mere plads til at komme videre i anden halvleg. 6

Garath McCleary – skabte problemer for Grounds med sit tempo i den første halve time, men forsvandt forud for sin udskiftning i anden halvleg. 6
Roy Beerens – til venstre var han mere involveret i anden halvleg. Nogle fine drejninger, men et begrænset slutprodukt. 6