Crewe 2-0 Colchester Spillerbedømmelser:Lysstråle

Chris Dagnall

Crewe Alexandra slog Colchester Uniteds håb om slutspil i League Two med en 2-0-sejr, som kom takket være Chris Dagnalls spænde - men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Crewe Alexandra

Ben Garratt – mens han blev kaldt i aktion i anden halvleg, det var først, da kampen var forbi i overskudstiden, at han blev tvunget til at strække redninger. 6

Oliver Turton – kæmpede defensivt mod Dickenson, især i anden halvleg, da Briggs lavede overlappende løb. 4
George Ray - markerede Porter ude af spillet og forsvarede den nære stolpe solidt. 9
Ben Nugent - afværgede Colchesters angreb hurtigt. Stille og roligt effektivt. 8
Zoumana Bakayogo - spillede sin rolle i hans holds positive start og brugte sine fysiske kvaliteter godt. Mindre indflydelsesrig i anden halvleg og blev taget ud. 6

Billy Bingham - ikke ligefrem et kraftcenter, men opfyldte holderollen godt. Afskærmede de fire bagerste, vaskede andenbolde op og startede angreb. 8
James Jones – gjorde de simple ting godt uden at være eksplosiv i besiddelse. 6
George Cooper - kæmpede i trange pladser i første halvleg, men afleverede frisparket til Dagnalls åbner og brød ind i rummet til et skud efter pausen. 5
Callum Cooke – så mere behagelig ud i trange områder end Cooper. Viste hurtige fødder og var hans sides mest opfindsomme spiller i boldbesiddelse. 7

Chris Dagnall – høj arbejdshastighed, smart bevægelse og to krybskytterafslutninger. Kunne have haft et hattrick 9
Jordan Bowery – ødsel afslutning tidligt og kunne have jagtet bolden med mere vildskab. Kom ikke ind i kampen før de sidste 10 minutter, da han var stærkt involveret i alting. 5

Perry Ng (på 59) – holdt godt stand mod Fosu-Henry. Ngs ankomst hjalp Crewe med at dæmme op for Colchesters anden halvleg. 7
Ryan Wintle (på 77) - involveret i kombinationsspil til Dagnalls andet mål. 6

Colchester United

Sam Walker - kunne have kommanderet sit område bedre. Hans bedste stop fra Bowery og Dagnall blev lavet, da kampen var slut ved 2-0. 3

Drey Wright – så lys ud, da han kom frem, men gjorde det ikke nok. 4
Cameron James – dominerede i åbnings- og afslutningsperioden. Stor forespørgsel til en 19-årig om at konkurrere mod beviste målscorere. 3
George Elokobi – har haft bedre spil, men var en af ​​de mere sammensatte kunstnere. Udviste lederskab ved at tale til fans til sidst. 5
Matthew Briggs – forsvarede sig godt i første halvleg og lavede nogle gode overlappende løb efter pausen. 7

Sammie Szmodics – pådrog sig en skade efter kun 14 minutter. Man håber, han kommer sig hurtigt. (N/A)
Tom Lapslie – en kantspiller af fag, og det viste, i sin centrale midtbanerolle. Manglede de defensive kvaliteter til at opfylde ankermandsrollen. 4
Sean Murray – på trods af at han er en siddende midtbanespiller, hans bedre øjeblikke kom, da han angreb. Førte en anden halvleg udbrud og så et anstændigt skud afbøjet bagud. 4
Brennan Dickenson – kom ikke langt nok op på banen i første halvleg, men satte nogle drillende leverancer ind efter pausen. 5

Rekeil Pyke – kæmpede med den fysiske side af spillet i første halvleg. Mere kraftfuldt i anden, men taget ud midtvejs i anden halvleg. 4
Chris Porter - meget udskældt, men langt fra den eneste årsag til Colchesters dystre første halvleg, hvor han ikke havde nogen støtte. Hvis noget, han var mere skyld i fejl i anden halvleg, da han ikke udgjorde nok af en trussel i feltet. 5

Tariq Fosu-Henry (på 14) – masser af tempo og bevægelse, men hans beslutningstagning og slutprodukt var begrænset, bevist af hans frispark, der ramte lige på Garratt. 5