Liverpool 2-1 Everton Spillerbedømmelser:Chamberlain hjælperen

Perfekt start for Van Dijk – metro.co.uk

Virgil Van Dijk kunne ikke have drømt om en bedre Liverpool-debut. efter hans mega-penge-skifte fra Southampton:han scorede en sen vinder mod rivalerne Everton foran Kop for at sende sit nye hold ind i runde fire af FA Cuppen med en 2-1-sejr. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

De røde

Loris Karius – indrømmede fra det eneste skud på mål han mødte, selvom han ikke kunne bebrejdes for meget for målet. Skal være mere kommanderende, hvis han skal tvinge Mignolet ud. 4

Joe Gomez - god bold til bagerste stolpe for Milner i første halvleg, men misdirigeret sit hovedstød fra Chamberlains anden halvlegs hjørne. Manglede det rå tempo til at strække spil ned til højre. 5
Virgil Van Dijk - kunne ikke have drømt om en bedre måde at præsentere sig selv for Liverpool-fans på end at score en sen vinder foran Kop i et Merseyside Derby. Hvis der skal være én kritik, hans første halvlegs aflevering kunne have været mere ambitiøs. 8
Joel Matip – imponerende fordeling i den første periode og hjalp med at holde den isolerede Calvert-Lewin stille, selvom han måske havde gjort det bedre for udligningen. 7
Andrew Robertson – i første halvleg havde han brug for forsvar i sidste grøft for at afkræfte Bolasies trussel og manglede sit sædvanlige drive i sine løb fra bolden, selvom vi så mere af det efter pausen. 6

James Milner – kiggede altid efter afleveringer indenfor, ofte til Lallana, hvilket gjorde ham en smule let at læse. Beskyttede dog Robertson godt ude af boldbesiddelse og fandt plads til venstre for feltet til at sende udenom med uden tvivl Liverpools bedste indsats i den første halve time, inden man roligt omsatte straffen. 5
Emre Can – nødvendig for at vise mere selvtillid på bolden, især da Everton faldt ind i deres defensive tredje. Det ville ikke være det største tab, hvis han flyttede til Juventus i denne måned. 4
Alex Oxlade-Chamberlain – tog sig tid til at deltage i konkurrencen, men var enormt imponerende i anden halvleg. Spillede en klog gennembold for at skabe en en-til-en chance, før du leverer to spidse hjørner, hvoraf den ene satte vinderen op. 8

Adam Lallana – kæmpede med den fysiske side af spillet, selvom det på en måde gavnede ham, da han vandt straffen, da han gik for let over. Kom i gode positioner i de sidste faser af første halvleg. 5
Sadio Mane – spiller mere centralt end normalt, den senegalesiske angriber var en smule grådig i boldbesiddelse med et spekulativt skud fra rækkevidde, der gik godt over. Løb ikke så meget ind bagved, før pladsen åbnede sig efter pausen. 6
Roberto Firmino – faldt for dybt ind i centrale områder, til tider tættere på Joel Matip end nogen af ​​Evertons midterforsvarere. Bedre i anden halvleg, men har haft mere frugtbare kampe. 5

Georginio Wijnaldum (på 70) – stak Bolasie i lommen og gav Liverpool en vis forsikring om, at de havde været savnet på forhånd. 7
Dominic Solanke (på 77) - gav ikke helt de hold-up-egenskaber, man kunne have forventet af en stor mand. 5
Trent Alexander-Arnold (på 77) – tilbød lidt mere angrebsbredde end Gomez. 6

Toffees

Jordan Pickford - kunne ikke have gjort noget ved Milners straffespark, men var ellers uafprøvet i første halvleg. Halvhjertet forsøgte at slå hjørnet, der førte til vinderen, og efterlod i stedet hans net ubevogtet. 3

Jonjoe Kenny – konkurrerede tappert i første halvleg og gik engang imellem omvendt. Kæmpede med at håndtere Mane og andre efter pausen, da han havde mere plads at dække. 5
Phil Jagielka - 'sikkerhed først' ville præcist beskrive hans første halvlegs visning, men ikke hans springende løb i det 67. minut for at sætte Sigurdssons udligning op. Delvis skyldig for vinderen, men en rimelig visning i det hele taget. 6
Mason Holgate - uheldig med at indkassere straffesparket til åbningen, men var heldig at undgå straf efter at have skubbet Firmino kort efter. Gjorde ikke for meget forkert, Ellers. 5
Cuco Martina – at være højrebenet, venstrebacken skulle altid passe inde, og nogle gange forhindrede det den service, der blev givet til venstrefløjen. Everton råber på en langsigtet erstatning for Leighton Baines. 3

James McCarthy – kom tidligt ind med masser af udfordringer og dækkede mere terræn end sin makker i første halvleg. Fitness er stadig et problem, men han kan være et aktiv for Blues, når han vender tilbage til sit højdepunkt. 5
Morgan Schneiderlin – viste nogle fine detaljer og ser ud til at blive mere en luksusspiller end den all-action mand, vi så i Southampton. Har brug for at genvinde sindets nærvær for at falde ind og beskytte midterforsvarene, hvilket vi ikke så i overgangsfaserne af spillet i anden halvleg. 4

Yannick Bolasie - kom ind til højre et par gange i første halvleg, men kunne ikke altid komme på den rigtige side af Robertson. Har brug for andre hurtige spillere i nærheden for at trække markører væk:ideen om ham og Lookman på begge sider kunne være en lokkende. 4
Wayne Rooney - satte en sen udfordring på Can i første halvleg, men bidrog ikke så meget fremad som forventet. Hans holdkammerater forbedrede sig i hans fravær. 3
Gylfi Sigurdsson – sporet tilbage for at beskytte Martina, men kæmpede stort set ud på grund af manglen på indbydende krydsningsmuligheder. Bedre i de afsluttende faser, da han bevægede sig centralt, fra hvilken position han placerede levelleren. 6

Dominic Calvert-Lewin – bedt om at jage tabte sager i store dele af første halvleg og fik et par løse bolde. Udviste smarte bevægelser i anden halvleg for at vælge luftdueller med bagspillerne, frem for midterforsvarere, men prikken over i'et forlod ham. 4

Ademola Lookman (på 52) – så lys ud og gik på en imponerende, viklingsløb for at indstille equalizeren. 7
Oumar Niasse (på 82) – kan falde længere nede i Everton-angriberens hakkerækkefølge efter Cenk Tosuns ankomst. 5