Manchester City 4-1 Burnley Five Things:Agueros quickfire er nøglen

Sergio Aguero – aol.co.uk

Enhver, der hævder, at den magiske FA Cup er død, bør se Manchester Citys 4-1 sejr i tredje runde over Burnley. Begge halvdele af spillet var smukt fængslende, men af ​​helt modsatte grunde. Ashley Barnes' første halvlegs angreb truede med at give Clarets en episk hovedbund, før Sergio Agueros tre-minutters pause i anden halvleg gav plads til City-excellence. Her er fem ting fra spillet.

Burnleys første halvleg presser

City blev holdt i et vice-lignende greb i de tidlige stadier, hvor Jeff Hendrick pressede midterforsvarene John Stones og Nicolas Otamendi for at støtte Sam Vokes, mens assistent Ashley Barnes kæmpede for løse bolde, der gik i nærheden af ​​Danilo. Burnleys brug af bolden var lidt usammenhængende, selvom de gav problemer, da den livlige Johann Berg Gudmundssons hjørne blev ført tilbage på tværs af Ben Mee, men Barnes kunne ikke få en berøring. Dette var en første halvleg under pari fra City, og mens de stadig tvang blokeringer i sidste grøft fra midterforsvarerne Kevin Long og Mee, de gjorde lidt for at teste Nick Pope. Hjemmeholdets farligste øjeblik kom på kvarteret, da Aguero vandt et frispark, og Oleksandr Zinchenko skød over efter Ilkay Gundogan ramte muren.

Barnes’ store øjeblik

John Stones var netop vendt tilbage til Citizens-siden efter en skade, og hans fejl blev kastet på af Barnes, der slog bolden ud over Claudio Bravo. Mens den tidligere Barcelona-målmand ikke lavede en fejl, det er svært at undslippe følelsen af, at førstevalgsstopper Ederson kunne have reddet holdet ud i den situation. Ikke desto mindre, det var en fortjent føring for Clarets, hvis fans var i drømmeland.

Sergios hurtige dobbeltsalve

Bevægelsen af ​​Raheem Sterling og Leroy Sane havde været en smule statisk i første halvleg, men vi så forbedring i den forbindelse efter pausen. Zinchenko rykkede ind på en central midtbaneposition for at lokke Gudmundsson på tværs, dermed skabe plads til, at Sane kan modtage vidunderlige raking-pas fra folk som Danilo og isolere Matthew Lowton en-til-en. Tyskerens slutprodukt svigtede ham i starten, men advarselsskiltene var der, og Sergio Aguero klarede forretningen med en hurtig affyring. For det første, han låste sig fast på Gundogans smarte frispark for at riffel ind i den nærmeste stolpe efter 56 minutter, før han runder Pope for at spille ind et øjeblik senere og efterlader tilskuerne ikke i tvivl om spillets gang.

Super sund

Tilliden strømmede nu gennem Manchester Citys årer, og efter noget fremragende kombinationsspil mellem Sterling og Danilo, sidstnævnte krydsede forbi Pope, men Sane skød off-målet med målet måbende. Han ville dog ikke blive nægtet et mål længe, ​​og efter en vidunderlig aflevering fra den majestætiske Silva, han rundede keeperen for at lukke hjem. Kort efter, den brede mand trak igen Pope ud på et kontraangreb, før han viste ro til at tee Bernardo Silva, der bankede bolden i et tomt mål.

Ingen skam for Clarets

Sean Dyche tog kort på banen på fuld tid for at bifalde de 7. 500 udebanefans, der havde givet ham og holdet stor støtte hele vejen igennem, mens han på humoristisk vis hævder erstatningen Kevin De Bruyne for at være en nedgradering af Dean Marney. Dyche fik sin taktik spot on i første halvleg, men der var kun så længe, ​​at hans side kunne holde en modstander på afstand, der bevæger bolden så godt. Manchester City havde ikke været på deres naturlige niveau i første halvleg – men så igen, sådan er kvaliteten i det hold, de kan nå det niveau i 45 minutter, i stedet for 90, og stadig vinde med komfort.