Millwall 1-0 Bradford Seven Things:banebrydende nøgle

Morison vinder – dailystar.co.uk

Millwall er i mesterskabet efter en 1-0 League One Play-Off Final-sejr over Bradford City. Men hvad har vi lært af spillet?

Dødbrudstrussel

I en spændende start på spillet, Millwall truede fra sætspil med målmanden Steve Morison ofte referencepunktet. Den 33-årige headede Shaun Williams' hjørne ved siden af, da Bradford så nervøs ud, da han blev tvunget til at håndtere en række tidlige hjørnespark.

Clarkes store øjeblik

Et af disse hjørner førte dog til et Bantams-udbrud. Williams blev taget i besiddelse og Mark Marshall, en af ​​de dygtigste kunstnere i første halvleg, timede sin aflevering godt for at spille Billy Clarke igennem på mål. Jordan Archer forblev fornuftigt på sin linje og, hjulpet af Shaun Hutchinsons helbredende løb, vippede bolden væk for at nægte sine modstandere en åbning i det 13. minut.

Væske Bradford

Efter Clarkes chance, den offensive midtbanespiller blev mere involveret. Han fik plads lige bag Millwalls firemands midtbane, som blev strakt af Tony McMahon og James Meredith, der krammede sidelinjen. Tony Craig gav afkald på den farlige Marshall og havde brug for dækning fra midtbanespilleren Nadjim Abdou, giver dermed mere plads til Josh Cullen og Nicky Law på midtbanen.

Hundet forsvar

På trods af Bradfords territoriale dominans, det var en midterforsvarer, der havde to af deres bedste chancer. Rory McArdle havde scoret vinderen i semifinalen og fra Cullens hjørne, han anstrengte sig for at nikke direkte til Archer ved bagerste stolpe efter 31 minutter, headede derefter over et krøllet frispark tidligt i anden halvleg. Det faktum, at disse halve chancer skilte sig ud, siger meget om Millwalls midterforsvars dominerende præstationer, Hutchinson og Byron Webster.

Anden halvleg skub

I den sidste halve time, troen begyndte at gro gennem Millwall-årer. Holdet kom længere op på banen som en enhed og angreb nede til højre, Mahlon Romeo kombinerer godt med Jed Wallace. Sidstnævnte blev slidt igennem af Lee Gregory, men kunne ikke finde roen til at afslutte, før Morison fik et 79. minuts skud blokeret af McArdle.

Forkant

Det var Morison, der vandt efter 85 minutter, undslippe Nat Knight-Percivals opmærksomhed for at gevær hjem Gregorys svirp fra tæt hold. Selvom spillet ellers var tæt kæmpet, Morisons og Gregorys erfaring og tapperhed i farlige områder gav Millwall profit, hvor Bradford ikke kunne.

Hvad det betyder

Millwall har genvundet en følelse af identitet under klublegenden Neil Harris, men denne sejr betyder, at de også har genvundet deres mesterskabsstatus. Endnu en klublegende, Stuart McCall vil være sikker på at tage sin elskede Bradford City til samme niveau. For at gøre det, hans hold skal opretholde præstationsniveauer næste sæson og være lidt mere klinisk i den sidste tredjedel.