Millwall 2-0 Birmingham Four Things:Lions udklasser Blues

Morrison og Wallace fejrer – bbc.co.uk

Et Maxime Colin-selvmål og et Ryan Tunnicliffe-angreb hjalp Millwall til en fortjent 2-0-sejr over Birmingham lørdag aften. Her er fire talepunkter fra spillet.

Løver stærk start

Neil Harris' hold pressede godt på tidligt og så farlige ud i overgangsfaserne af spillet, med Marc Roberts blandt andre skyldig i at give bolden væk i farlige områder. Værterne kom i nogle fremragende positioner, men i første omgang, manglede det færdige produkt, der kræves for at få mest muligt ud af dem. I en af ​​mange halve chancer, Aiden O'Brien sendte bolden over overliggeren efter Jake Coopers knockdown i det 17. minut.

Vassells store chance

Birmingham tilbød næsten ingenting fremover, men kampen kunne have foregået anderledes, hvis Isaac Vassell havde taget deres bedste chance. Den tidligere Luton-angriber blev spillet igennem på mål af David Davis øjeblikke før pausen, men han kunne ikke holde sig til rette fra en snæver vinkel og sled det bredt.

Millwall havde en plan B

Denne blogs største tvivl om Millwall før denne sæson var ikke, om de ville have de krævede kampegenskaber - Harris og fansene ville acceptere intet mindre. Hellere, det var, om de havde den taktiske variation til at konkurrere i et moderniserende mesterskab, efter at have påberåbt sig Steve Morisons dygtighed fra luften i League One som en angrebstrussel. Morison var fremragende, hans stærke løb øjeblikke ind i anden halvleg var nøglen til åbningen, som ved et uheld blev slået ind af Colin, og veteranens holdkammerater var ikke blege for at bruge hans styrker. De spillede også noget kontrolleret, besiddelse af fodbold efter pausen og se et mere teknisk sikkert outfit ud. Tom Elliott så lys ud efter at have erstattet Morison, og da hans skud i det 76. minut blev skubbet væk af Tomasz Kuszczak, Tunnicliffe tappede hjem.

Birmingham havde ikke en plan A

Udeholdets statueske forsvar for det andet mål indbefattede deres præstationer. Forsvarsspillerne ville ofte klare deres linjer, men så var midtbanespillerne og angriberne for langsomme til at lægge pres i de sekundære faser af spillet, tillader Millwalls midtbane for meget tid på bolden. Mens løverne bestod med kvalitet i anden halvleg, Blues var alt for sjusket i boldbesiddelsen og spildte mange muligheder for at bryde. De kan ikke klage over nederlaget.