Coventry 0-2 Millwall:Six Things We Learned

Morison er nu Millwalls 10. målscorer gennem tiderne – bbc.co.uk

Mål fra Jake Cooper og Steve Morison gav Millwall en 2-0-sejr på bundsiden Coventry - men hvad har vi lært af kampen?

Coventrys konkurrencedygtige start

I den første halve time, Coventry spillede et hårdt spil. Midtbanespillerne Callum Reilly og Andy Rose arbejdede hårdt, Ryan Haynes fremtvang den første redning fra Jordan Archer med en lang række indsats. Farrend Rawson så kommanderende ud på midterforsvaret, og der var nogle anstændige stykker spil mellem George Thomas og Marcus Tudgay nede til højre, sidstnævnte får et par skud væk.

Coventry havde brug for mere bevægelse i toppen

Problemet var, at når midtbanespillere gjorde noget godt arbejde for at komme til kanten af ​​den sidste tredjedel, mere avancerede spillere nåede ikke op på åbningerne. De brød ikke ind i farlige områder og lavede den slags løb, der skubber forsvar tilbage. Kort sagt, de forventede ikke, at der ville ske gode ting, hvilket er et uheldigt biprodukt af løbet Coventry er på, og den generelle følelse af pessimisme, der omgiver klubben.

Millwalls forsvar er i bedring

Coventrys sidste tredje fejl skal til dels krediteres Millwalls stærke back-line. Tidligere på sæsonen det ville være svært at forestille sig, at løverne skulle holde fem clean sheets i syv kampe, ved at de nu ser et langt mere samlet outfit ud end det, der lækkede mål i efteråret. De er blevet hjulpet af Byron Websters tilbagevenden til form og låneunderskrivelsen af ​​Jake Cooper fra Reading, begge midterforsvarer enorme på Ricoh. Sidstnævnte headede hjem på bagerste stolpe fra Shaun Williams' hjørne efter 33 minutter.

Åbner ændrede spillemønsteret

Indtil målet, Steve Morrison og Lee Gregory havde været for langt fra hinanden til at udgøre en trussel. Imidlertid, Coventry så sårbar ud over for udbrud kort efter Coopers åbning, og dermed blev angrebsduoen mere farlig. Aiden O'Brien afsluttede en god individuel første halvleg ved at indstille Gregory til et hovedstød, der blev reddet af Lee Burge.

Uregelmæssig Burge

Den unge stopper gjorde ikke meget for at fjerne frygten over Coventrys problematiske målmandsposition, et eller to anstændige stop overskygget af en uberegnelig præstation. Han sendte bolden til en frygtsom Nathan Clarke i første halvleg med to modsatrettede angribere på lur, så i anden halvleg, han løb ud af sit mål for tidligt, før Morisons skud blev afbøjet.

Morison førte linjen godt

Målmanden var typisk flittig hele vejen igennem, fortsætter med at kæmpe, selv når de er isoleret, kvaliteter, der mangler karakteristisk hos modparten Stuart Beavon. Morison fortjente sit 82. Millwall-mål, hvilket placerede ham blandt klubbens top 10 all-time scorere. Han bankede bolden hjem ved riposten, efter den lyse indskifter Fred Onyedinma så sit skud pareret.

I den midterste tredjedel, der var ikke den store forskel på disse hold, men overlegen tillid på nøgleområder var afgørende for Millwalls sejr.