Lincoln 0-0 Crawley Six Things:endimensionelle Imps

Imps rammer Rhead for ofte – uptheclarets.com

En man-of-the-match-præstation fra Lincoln-målmand Josh Vickers og en organiseret udebanepræstation fra Crawley betød uafgjort 0-0 mellem de to hold i Sincil Bank. Her er seks ting fra spillet.

Lincolns gode start

Hjemmeholdet så ud som en trussel i de tidlige stadier, presning med høj intensitet, udnytte mulighederne for at få tidlige bolde ind i Matt Read, hvis øjne lyste hver gang man fik besiddelse. Matt Green spillede bredt efter fire minutter, så kort efter, Michael Bostwick headede over efter Sean Raggett bankede Jordan Maguire-Drews hjørne på tværs af mål.

Yorwerth det

Crawley stoppede derefter tidevandet. Josh Yorwerth faldt lidt dybere ned på Matt Rhead, at afskære forsyningen til målmanden, og Lincoln manglede fantasien til at udnytte andre områder. Alex Woodard er ofte i stand til afleveringer for at låse op for forsvar, men del af en to-mands midtbane, han spillede med disciplin, der begrænsede hans kreative frihed, da den angribende enhed kæmpede for at få forbindelse med andenbolde.

Crawleys øjeblikke

Mens Lincoln havde længere og mere intense perioder med pres, Crawley var mere dygtige til at konvertere deres besværgelser til tests for modstanderens målmand. Josh Vickers var klar til opgaven på syv minutter, nægtede Panutche Camara efter et lyst løb ned til højre fra Enzio Boldewijn. De Røde Djævle truede i blink ned ad fløjene:efter Jordan Roberts gik forbi Neal Eardley nede til venstre, Camara slog bolden tilbage til Yorwerth, hvis faste indsats i det 30. minut blev skubbet væk af den tidligere Barnet-stopper.

Endimensionelle Imps

Jordan Maguire-Drew og Nathan Arnold var falmet ind og ud af første halvleg. Imidlertid, deres tilbagetrækninger til fordel for Billy Knott og en anden stor angriber, Ollie Palmer, forværrede snarere end løste Lincolns problemer. Midtbanespillere og forsvarsspillere forsøgte lange bolde ved enhver lejlighed, fjerner dermed overraskelseselementet.

Opportunistisk Crawley

Harry Kewells side havde ikke altid til hensigt at angribe, men de fik opmuntring på grund af den manglende balance på Lincolns midtbane i de afsluttende faser. Sean Raggett blev fanget ved et par lejligheder af Roberts, som ikke helt kunne udnytte gode positioner, før Smiths dyppede 81. minuts volley blev skubbet væk. Panutche Camara gjorde det godt med modeåbninger på grund af den begrænsede støtte, hans energi indbegrebet af et kraftfuldt løb for at presse målmanden så sent som i det 92. minut - hans vedholdenhed kunne være blevet belønnet, hvis han havde haft mere støtte.

Kewell læring

De almindelige spørgsmålstegn omkring tidligere topfodboldspillere i EFL-klubber er deres pragmatisme. Kewell, selvom det ikke er ensartet elsket hos Crawley, udviste en god forståelse af, hvad der krævedes for at hans hold kunne producere en konkurrencedygtig udebanepræstation. Niveauet af test for hver af målmændene dikterer, at taktisk, han fik meget ret.

Lincoln skal udvikle sig

Rhead blev bragt ind i siden, formentlig, at forbedre sidens spil i den sidste tredjedel. Mens vi tidligt så spor af det, på dette niveau kan det være, at han er bedre brugt som en plan B, snarere end nogen at slå i 90 minutter. Mens Lincoln har haft en konkurrencedygtig start på livet i Football League, deres kreativitet og fantasi lader lidt tilbage at ønske.