Birmingham City 0-2 Norwich City Six Things:smidige Kanariske Øer

Murphy og Tettey fejrer den anden – edp24.co.uk

Birmingham Citys 2-0-nederlag til Norwich City lørdag eftermiddag var en kamp, ​​hvor blod og mod blev overgået af dygtighed og finesse, takket være mål fra Alex Pritchard og Josh Murphy. Her er seks ting fra kampen.

Blues’ konkurrencestart

Steve Cotterills hold pressede godt på i den første halve time, med Michael Morrison, der dominerer Nelson Oliveira og Craig Gardner, der viser opfindelser på midtbanen. Maikel Kieftenbeld sad bag Cheikh N'Doye, der støttede Lukasz Jutkiewicz i at lukke midterforsvarene Christoph Zimmerman og Timm Klose. Midtbanespillerne Alex Tettey og Tom Trybull, starter sammen for første gang siden et fem-kamps ubesejret løb i september, viste respekt for værterne, for hvem Jutkiewicz skød bredt efter 10 minutter. Birminghams bedste indsats kom efter 26 minutter, da Jonathan Grounds' venstrebenede curlingindsats fremtvang en imponerende redning fra Angus Gunn.

Kliniske Kanariske Øer

På trods af alle Birminghams bestræbelser og pres i den første halve time, det er en fordømmende anklage for deres angrebsproblemer, at den eneste rigtige test for Gunn blev leveret af Grounds, normalt en defensiv venstreback. Fordi værterne ikke er vant til at være i den sidste tredjedel, de viste en mangel på selvtillid der, som vi ikke så fra Norwich. James Maddison orkestrerede spil gennem midten, og selvom den 21-åriges opsætning efter 29 minutter blev skubbet bredt af Pritchard, duoen ville slå sig sammen til åbningen fem senere. Maddisons frispark på træningsbanen splittede modstanderens forsvar for at finde hans holdkammerat, der riflede hjem inde på den nærmeste post.

Subs kort indvirkning

Pritchard kunne have lagt spillet i seng før pausen, men han og Oliveira blev holdt ude af en fin dobbeltredning fra Stockdale. I intervallet, Cotterill introducerede David Davis og Jacques Maghoma og forbedrede begge tempoet fra hjemmeholdet, som skød mere villigt. Imidlertid, kvaliteten af ​​skydningen forblev begrænset, da Gardner var særligt spild, og Kieftenbeld sprængte lige over fra uden for feltet efter 49 minutter.

Besøgende tog kontrollen

Efter at have klaret stormen, Norwich udnyttede værtens faldende energiniveau ved at holde bolden. Mens Pritchard, Oliveira, Maddison og Tettey-Trybulls vedholdenhedsteam kombinerede hurtigt og sødt i centrale områder, højre back Ivo Pinto og venstre kantspiller Murphy holdt bredden, venter på deres øjeblik. Sidstnævnte kom efter 71 minutter, da han gik på et sjældent indtog inde for at komme på enden af ​​Pritchards præcise aflevering for at runde målmanden, før han satte ind.

Troen på Farke

Denne blog, udefra, havde afhørt cheftræner Daniel Farke på baggrund af resultater, som forbliver mindre end ønskeligt for et trup med Norwichs potentiale. Imidlertid, den slags præstationer forstærker opfattelsen af, at tyskeren bygger et hold, der ikke nødvendigvis kan udkæmpe modstandere, men overtænk dem. Gentag den visning konsekvent i 2018, og måske – bare måske – kan bestyrelsens tro på Farkes langsigtede vision blive bekræftet.

Dyster midvinter i St. Andrews

Birminghams præstation viste ikke et hold, der havde givet op - der var perioder, hvor kampen var der. Problemet er, at Blues ikke spiller med selvtilliden - eller personalet - til at udnytte deres bedre besværgelser, og de behøver derfor enten at opretholde intensiteten af ​​deres spil i længere tid, eller blive mere hensynsløs, når der opstår åbninger. Resultater andre steder betyder, at afstanden til sikkerhed forbliver tre point - det kan hentes på papiret, men med 12 mål scoret i 24, optimisme i B9 er en mangelvare.