Birmingham City 0-2 Norwich City spillerbedømmelser:Imponerende Pritchard

Murphy og Tettey fejrer den anden – edp24.co.uk

Birmingham Citys 2-0-nederlag til Norwich City lørdag eftermiddag var en kamp, ​​hvor blod og mod blev overgået af dygtighed og finesse, takket være mål fra Alex Pritchard og Josh Murphy. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Birmingham City

David Stockdale – lavede en god dobbeltredning for at afvise Oliveira og Pritchard kort før pausen og var til dels at takke for, at sidstnævnte ikke snuppede et hattrick. Skulle dog ikke være blevet slået fra så snæver en vinkel ved sin nære stolpe for det første mål og for det andet, han viste ubeslutsomhed, da han forlod sin seks-yard kasse. 3

Maxime Colin – kom rimelig godt frem i den første halve time og forsøgte at linke til Jota. Så ud til at miste noget selvtillid, da Blues faldt bagud. 4
Michael Morrison – dominerede Oliveira i det meste af første halvleg og skar et eller to kryds ved den nærmeste stolpe. Kommando i luften. 6
Harlee Dean – bedre distribution end Morrison, hvilket kan skyldes hans Brentford skolegang, men lukkede ned i utide i optakten til det andet mål. 4
Jonathan Grounds – leverede den største test af Gunn hele spillet med en imponerende curlingindsats på 26 minutter. Kom godt fremad, og hans energiniveau faldt aldrig, gør ham til den bedste af flokken. 7

Maikel Kieftenbeld - på 49 minutter havde han Blues' tætteste indsats i anden halvleg, et stikkende langskud, der fløj lige over overliggeren. Lad den første aflevering ind i Pritchard for det andet mål. komme ud over ham dog. 4
Craig Gardner – hjemmeholdets mest opfindsomme spiller i første halvleg, altid villig til at prøve gennem bolde. Havde omkring 500 skud i de første 15 minutter af anden halvleg, hvoraf nøjagtigheden lod meget tilbage at ønske. 5
Cheikh N’Doye – presset højt oppe på banen sammen med angriberen, men tilbød ikke nok i besiddelse til at være en trussel i disse områder. Taget ud ved pause. 3

Jota – nogle gange for klog til sit eget bedste. Prøvet et eller to svirp, der måske har virket i tidligere klubber, men her fandt han ud af, at hans holdkammerater ikke var helt på hans bølgelængde. Hans tilfældige reaktion på at miste bolden elskede ikke hjemmefans eller Cotterill, der tog ham af i pausen. 2
Jeremie Boga – viste øjeblikke af tempo og dygtighed, men ikke så ofte, som han kunne have gjort. En mand, der var i stand til det mål, han scorede på Bramall Lane i sidste måned, burde have leveret flere kvalitets-slutbolde og -skud, der testede målmanden. 4
Lukasz Jutkiewicz – vandt den ulige luftbold, men havde brug for service af bedre kvalitet for virkelig at maksimere målmandens styrker. Truede på 10 minutter, men skød i sidenettet. 4

Jacques Maghoma (på 45) – har en evne til at forbedre tempoet i kampene fra bænken og gjorde det igen kortvarigt med masser af energi og et par anstændige løb ned til venstre. Tilbød mere end Jota, manden han afløste. 6
David Davis (på 45) - der var tidspunkter, hvor han forsøgte at presse Lewis, men ikke fik nok støtte fra sine holdkammerater. Cotterill vidste, at han kunne stole på, at han ville give alt, men problemet er, at han ikke leverede meget kvalitet fra fløjen. 5

Norwich City

Angus Gunn – nægtet Grounds med en vidunderlig, flyvende stop på 26 minutter. Det var den eneste redning han skulle lave, men havde han ikke klaret det, Pritchard havde måske ikke scoret åbningen, og hans holdkammerater var måske ikke i stand til at spille kampen ud på deres præmisser. 7

Ivo Pinto - skyldig i at bakke Boga op ved en eller to lejligheder, men var et aktiv fremadrettet. Holdt tålmodigt fast i bredden, venter på afleveringen, der skifter spil på hans side, før han nådesløst angriber bylinjen, som vi så i opbygningen til Pritchards første chance efter 29 minutter. 7
Christoph Zimmerman – så glad ud over at lade Jutkiewicz vinde de indledende hovedstød, lader ham holde fast og nægte plads bagved. En disciplineret præstation. 8
Timm Klose – et eller to nervøse hovedstød i starten af ​​anden halvleg til side, det var en god præstation fra Klose. Hurtigere at miste bolde end sin partner. 8
Jamal Lewis – mere taktisk tilbageholdende end Pinto og var glad for at lade Murphy lave det meste af angrebsarbejdet nede til venstre. For en spiller, der starter sin første professionelle liga, han så rolig ud under pres i et fejlfrit display. 6

Alex Tettey – det er måske ikke den største tilfældighed, at De Kanariske Øer kun har tabt to point i de seks kampe, Tettey har startet i denne sæson. Han sørger for tilstedeværelsesbalancen, der ikke helt er der, når Vrancic og Reed starter i samme position. 7
Tom Trybull - dækkede lidt mere terræn end sin partner og var ikke bleg for at engagere sig i udfordringer, da han blev bedt om det. Hans energi og vedholdenhed gav Norwich en base fra de opbyggede angrebsspillere. 8

Alex Pritchard – på papiret en højrekant, men så ud til at være opsat på at skære inde for at komme i målscorende positioner. Det gjorde det muligt for ham at score den første halvlegs åbning med en riflet afslutning inden for den nærmeste stolpe, før han spillede en imponerende omvendt aflevering i sekundet efter pausen. Kunne have haft et hattrick en anden dag. 9
James Maddison - leverede Pritchard til åbningen efter et smart udført frispark på 34 minutter, efter at han næsten havde oprettet eks-Brentford-manden fem minutter tidligere. Det tog aldrig for lang tid på bolden, men orkestrerede deres spil i den sidste tredjedel. 8
Josh Murphy – så lys ud i glimt, selv i den første halve time, hvor Norwich ikke var på deres bedste, curling lige bred af Stockdales fjerneste stolpe i den periode. Holdt bredden i det meste af spillet for at skabe plads til de andre, men var også dødelig, da han skar inde, som han gjorde for at afslutte kampen på 71 minutter. 7

Nelson Oliveira – domineret af Morrison i den første tredjedel af kampen, og da han fik overtaget af midterforsvaret, han blev også slået af Stockdale ved en eller to lejligheder. Forbundet uselvisk med sine holdkammerater, men vil sandsynligvis have mere individuelt mindeværdige kampe i fremtiden. 4

Marley Watkins (på 76) - hans holdkammerater var lejret dybt i hans korte tid på banen, hvilket hindrede hans boldhold. 5
Harrison Reed (på 80) – holdt godt fat i bolden i de afsluttende faser og tilføjede lidt mere beskyttelse. 6
Yanic Wildschut (på 85) – rørte kun bolden to gange på sin korte tid på banen. N/A