Norwich 2-0 QPR spillervurderinger:Oliveira vender tilbage

En mere moden fest fra Nelson – mirror.co.uk

Mål fra Nelson Oliveira og Harrison Reed hjalp Norwich til deres første ligasejr under Daniel Farkes regime, en 2-0 triumf over QPR. Hvordan gik det for spillerne på begge hold? Her er vores vurderinger.

Norwich City

Angus Gunn – lavede en afgørende dobbeltredning i anden halvleg for at nægte Lua Lua og Mackie, at have stoppet sidstnævnte før pausen. Spillede sin rolle i clean sheet. 7

Ivo Pinto – så udsat ud, dels på grund af fraværet af en beskyttende bredmand foran sig og dels en første halvleg. Taget af sted midtvejs i anden periode. 5
Christoph Zimmerman - lavede nogle stærke tacklinger i første halvleg og så mere kommanderende ud, end han gjorde mod Sunderland. Bliver populær blandt tilhængere. 8
Marcel Franke – burde måske have scoret i første halvleg, men lavede nogle tårnhøje hovedstød efter pausen. Ud for at bevise, at der er mere end én legendarisk midterforsvarer ved navn Marcel. 7
James Husband - skyldig i fejlplacering af afleveringer i første halvleg og så suspekt defensivt ud. Forståeligt nok rusten på grund af manglende konkurrencepræget kampøvelse i løbet af de sidste 18 måneder. 4

Harrison Reed - sammenligninger med Paul Scholes kan være skarpe, men han fordelte spillet fremragende til tider. Afsluttede sin præstation med et vidunderligt hit sent. 9

Mario Vrancic - pæn i boldbesiddelse hele aftenen og hans assist til Oliveiras mål var fremragende. Hvis han kan levere den kvalitet mere konsekvent, han bliver en af ​​de mest kreative spillere i Championship. 8
Wes Hoolahan – spillede godt i første halvleg og kunne have tilføjet et mål efter pausen, men blev kvalt af Smithies, når man var en-til-en. 7
James Maddison - en af ​​Norwichs bedre spillere i søndags og arbejdede hårdt i aften, fortsætter med at imponere i sin dybere rolle. 7
Josh Murphy - han var De Kanariske Øers eneste afsætningssted med tempo, men hans stakkels sidste bold svigtede ham. 4

Nelson Oliveira – takket være klinisk afslutning har han nu scoret 13 mål i sine seneste 23 ligakampe, på trods af, at de kun startede 16 af dem. Han har vel gjort nok for at slå et sted fast? 8

Russell Martin (på 68) – forslag om, at Norwich forsvarer sig bedre, uden at deres kaptajn starter, er blevet understøttet af deres præstationer i aften. Gjorde ikke meget forkert i sine 22 minutter, selvom. 6
Marley Watkins (på 79) – kunne have tilføjet en tredjedel i overtid, men for de vidtstrakte Smithies. 7
Marco Stiepermann (på 85) – så rolig og fattet ud på sin korte tid på banen. 6

Queens Park Rangers

Alex Smithies – lavede nogle vigtige redninger fra Hoolahan og andre for at holde QPR inde i spillet indtil det andet mål, hvilket han ikke var skyld i. 7

James Perch – vandt flere interceptions (4) end nogen spiller på banen. En solid præstation fra forsvarsspilleren, der forlader kampen med lidt kredit. 7
Nedum Onuoha - tvivlsomt, om QPR kan udfordre den øverste halvdel, mens han forbliver kaptajn. Dårlig visning i aften. 4
Joel Lynch – for langsom til at reagere defensivt. Målrettet som et svagt led af Norwich og var i høj grad ansvarlig for de sjuskede mål, QPR indkasserede. 3

Pawel Wszolek – pådrog sig en skade efter 29 minutter og var et stort tab for Rs. 6
Massimo Luongo - vandt et par tacklinger, men var ellers uden for tempoet. Viste ikke lyst til at lukke sin modstander ned for det andet mål. 4
Josh Scowen - mere indflydelsesrig end sine midtbanepartnere, men med hensyn til vedholdenhed frem for teknik. Brændte over fra distancen på 52 minutter og 21 senere, hans frispark krøllede over stangen. 6
Luke Freeman – blev sat ud til venstre i anden halvleg, hvor han blev mindre involveret. Leverede ikke nok kvalitet i den sidste tredjedel. 4
Jake Bidwell – slog lejr i den modsatte halvdel og havde nogle gange svært ved at genvinde sin defensive position i overgangen og beskytte Lynch. 3

Conor Washington - skar sin chance bredt i overtid. Tabte boldbesiddelsen otte gange (WhoScored) og tilbød ikke angrebskraften for at retfærdiggøre det. 3
Jamie Mackie - var tæt på at score én gang i hver halvleg. Arbejder hårdt, men det faktum, at han skød bredt fra en position ved siden af ​​straffesparkspletten, tyder på, at han mangler en vis hensynsløshed. 4

Kazenga Lua Lua (på 29) – erstattede Wszolek i wing-back-rollen, hvilket ikke er hans naturlige spil. 3
Darnell Furlong (på 65) – ville have været den mere naturlige erstatning for Wszolek på wing-back. Da han kom, det var at spille højreback i 4-4-2 i et skifte, der ikke virkede. 3
Matt Smith (på 71) - var målet for meget af QPRs sene spil. Vandt masser af hovedstød, men uden egen skyld, led af manglende støtte. 6