Fulham 2-0 Derby County Spillerbedømmelser:utroligt Kamara

Sessegnon scorer igen – mirror.co.uk

Fulham har nået deres første slutspilsfinale nogensinde efter en samlet semifinalesejr på 2-1 over Derby County blev afsluttet med en 2-0-sejr mandag aften. takket være mål fra Ryan Sessegnon og Denis Odoi. Her er vores spillervurderinger fra spillet.

De hvide

Marcus Bettinelli - modig fra kryds, da han havde brug for det, men stod ikke over for et eneste skud på mål i første halvleg og var endnu mere en tilskuer i anden. 6

Ryan Fredericks - lavede flere af sine varemærke kraftfulde løb, end vi så i den første omgang og var en af ​​Fulhams vigtigste angrebssteder efter pausen. Han kommer helt sikkert til at spille i Premier League næste sæson, uanset resultatet på Wembley. 8
Denis Odoi – på ingen måde den perfekte midterforsvarer, men det er svært at forestille sig, at Fulham kan fortsætte angrebene så godt, som de gjorde i aften uden hans fejlfri kontrol under pres. fortjente sit mål, hvor han viste stor vilje til at tæve sin mand for at gå hjem ved nærposten. 9
Tim Ream – udholdt et eller to rystende øjeblikke, men foretog også nogle imponerende aflytninger, især under Derbys angreb i de sidste faser. 8
Matt Targett – til tider i første halvleg, Fulham forsøgte at få ham involveret for tidligt. Venstrebackens styrker, i stedet for at starte angreb med fremadgående løb, som Fredericks gør, leverer det sidste kryds, som vi så til Sessegnons mål. 7

Kevin McDonald - nogle sprøde afleveringer til Mitrovic i første halvleg. Skyld i at blive rystet af bolden ved en eller to lejligheder, men i høj grad en kontrollerende indflydelse. 8
Tom Cairney – hentede bolden fra midterforsvarene i den første halve time, voksede derefter i indflydelse på mere avancerede områder, efterhånden som spillet skred frem. Fik bagspillerne i spil med sine velafmålte afleveringer. 9
Stefan Johansen – kom mere frit frem, end vi normalt ser, og som et resultat, havde en hånd i målet, brystet bolden ned for Sessegnon. 8

Aboubakar Kamara – gjorde en virkelig indflydelse med sine stærke løb, som holdet missede i første kamp. Skabte en stor chance for Sessegnon tidligt og var en konstant trussel, giver Fulham det tempo og den kraft, som de simpelthen ikke har, når Piazon og Ayite er der. 10
Aleksandar Mitrovic - havde mere glæde, end han gjorde i det første ben. Drejede Davies for en rasende indsats ude af feltet, der fløj lige ved siden af ​​og fremtvang en fin redning fra Carson med et hovedstød tæt på; selvom han ikke selv klarede et mål, han var omdrejningspunktet for Fulhams angreb. 9
Ryan Sessegnon – i første halvleg, Sessegnon rørte meget sjældent bolden, og da han gjorde det, han gav den væk. Og stadigvæk, som vi så til udligningen øjeblikke i anden halvleg, han har for vane at finde på øjeblikke af ren ro, når det betyder mest, som ingen anden 17-årig i fodboldverdenen kan producere. 6

Tomas Kalas (på 76) – satte ind som midterforsvar med Odoi flyttede til venstre back, da Targett gik af. 5
Oliver Norwood (på 90+1)

Vædderne

Scott Carson – havde en god første halvleg, laver et glimrende stop på nært hold fra Mitrovics hovedstød. Kunne ikke bebrejdes for meget for begge mål. 6

Richard Keogh – relativt solid i første halvleg, men skyldig i at lade Sessegnon komme fri til udligningen. Udsat for manglende tempo i pausen sent. 4
Curtis Davies - fandt det sværere at holde Mitrovic tilbage, end han gjorde i det første ben og blev ofte tvunget tilbage, ude af stand til at foretage den slags aflytninger, som havde været nøglen til Derbys clean sheet sidste gang. 3
Craig Forsyth - lavede en eller to sidste rydninger i første halvleg, men hans manglende højde var til tider problematisk, især når de bliver bedt om at duellere med Mitrovic fra luften. 4

Andre Wisdom – den ene spiller, der var klar til at stabilisere et tidligt Fulham-kontraangreb og forsøgte at påtvinge sin fysiske egenskaber højt i anden halvleg, da Derby jagtede en kamp. De fleste af Rams' problemer kom ikke ned af hans side og bør derfor ikke betragtes som en hovedsynder for nederlaget. 5
Tom Huddlestone – en af ​​hans vigtigste egenskaber på papiret er hans beståelsesrækkevidde, men fordi Fulham havde bolden så længe, som sjældent kom frem. Det var tydeligt at se, at hans trættende ben påvirkede hans positionering. 3
Bradley Johnson - en spiller med den atletiske evne, han har, burde have tvunget sig selv længere oppe på banen, men måske, da Huddlestone så ofte faldt dybere, fandt han det svært at gøre det overbevisende. 4

Ikechi Anya – Rowett valgte ham som wing-back for at bekæmpe Fredericks tempo, men hvad han også manglede i sammenligning med sine højresidige modstandere, var magt. En naturligt angrebssindet spiller, der kiggede lidt uden for sin komfortzone defensivt, et problem, der blev afsløret i anden halvleg. 3
Andreas Weimann - Rowett ser ud til at kunne lide Weimann for hans arbejdshastighed og den taktiske balance, han giver, men den tidligere Aston Villa-mand tilbyder ikke for meget kvalitet i boldbesiddelsen, og da midtbanen ikke fulgte op på hans pres, der var ikke den store mening i det. 4

Tom Lawrence – viste glimt af, hvad han kan gøre med et farligt indlæg i første halvleg, men han var en stort set marginaliseret som en angribende enhed. 5
Cameron Jerome - hans arbejdshastighed kunne ikke tages fejl, men på 31, det var svært for ham at opretholde. Taget af på 75 minutter, hvilket betyder, at han kun har gennemført en hel kamp ved fire lejligheder siden november. 4

Kasey Palmer (på 67) – sprøjtede nogle friske ben ind og pressede højt op på banen, truende lynhurtigt. 6
Matej Vydra (på 67) – forslag om, at han kunne være blevet anlagt tidligere, men der er spørgsmålstegn ved, om Rowett stoler på ham ude af besiddelse. 5
David Nugent (på 75) - stoppede ikke med at løbe, men desværre, kunne ikke få så meget besiddelse, som han måske havde håbet på på grund af Fulhams kontrol. 5