Leicester 2-0 Liverpool Player Ratings:Okazaki nøgle

Shinji Okazaki – mirror.co.uk

Leicester rykkede ind i fjerde runde af EFL Cuppen med en 2-0 sejr over Liverpool, takket være en forbedret præstation i anden halvleg og mål fra nøgleindskifteren Shinji Okazaki og Islam Slimani. Her er vores spillervurderinger for begge hold.

Leicester City

Ben Hamer – nægtede Oxlade-Chamberlain tidligt og stod kun over for to andre skud på mål hele aftenen. En solid præstation, men Schmeichel forbliver sandsynligvis nummer et. 7

Daniel Amartey - kunne have fået mere ud i første halvleg, men lod aldrig sine modstandere komme bagud og lavede nogle rettidige interceptions. Et godt defensivt display. 6
Wes Morgan – hans manglende tempo blev afsløret ved lejligheder i første halvleg. Han forbedrede sig dog markant efter pausen, blokerer Solankes indsats tidligt. 7
Aleksander Dragovic – en imponerende præstation. Så ud til at være mere tilbøjelige til at angribe bolde tidligt end Morgan. 8
Ben Chilwell - fangede ikke øjet i angrebsmæssig forstand så meget som han gjorde i forrige runde, men spillede stadig sin rolle. Gjorde en god blokering for at nægte Chamberlain tidligt. 6

Marc Albrighton – kom ikke tæt nok på Robertson i første halvleg, måske ønsker at nægte Coutinho plads i centrale områder. Kom altid tilbage når det var nødvendigt, men nogle gange førte dette til et manglende pres på bolden og ingen angrebsudgang til højre. 4
Wilfred Ndidi – Med frontmændene, der har brug for støtte, men baglinjen for dyb, han var uretfærdigt fanget mellem sten og sten i første halvleg. Da systemet så bedre ud, det gjorde han også. 7
Vincent Iborra - hans bortgang var dårlig, især i første halvleg og et fejlskud midtvejs i anden førte til en chance for Chamberlain. Han prøvede i det mindste at sætte en fod ind, imidlertid. 4
Demarai Gray - en dårlig første halvleg, hvor han ikke sporede tilbage, hans to hurtige løb førte kun til et tamt skud og et dårligt kryds. Blev dog mere involveret i anden halvleg, da han havde friheden til at skære ind i centrale områder, fremtvinger en god redning fra Ward sent. 6

Islam Slimani – i første halvleg, holdet spillede ikke efter hans styrker, som ikke løb ind bagved eller pressede forsvar. Da de gjorde det i anden halvleg, vi kunne se, at de var hans fysiske tilstedeværelse med mænd omkring ham og hans skydning, med et fremragende taget andet mål. 6
Leanardo Ulloa – for stilmæssigt lig Slimani til, at duoen kan fungere, med hverken fremadrettet mobilitet. Det var ikke nødvendigvis hans skyld, at Leicester var bedre uden ham, bare at en anden forwards kvaliteter komplimenterede Slimani. 4

Shinji Okazaki (på 53) – stjal bolden inden for få sekunder efter at han kom på, indbegrebet af hans indflydelse. Tvunget sidelæns afleveringer, da Liverpool før havde spillet ud med lethed. 10
Hamza Choudhry (på 84) - lignede en af ​​de bedste defensive midtbanespillere i League One i Burton og fortjente sit store øjeblik - en første optræden for sin hjembyklub. 6

Liverpool

Danny Ward - så godt ud til at komme til kryds og beherskede sit område godt. Kunne ikke have gjort for meget ved Okazakis åbner og blev slået af et super Slimani-angreb. 6

Jon Flanagan - behøvede ikke at blande sig i angrebsmæssig forstand. Ikke skyld i nogen af ​​målene, men hans plads i truppen skyldes i høj grad manglende investeringer og den politiske betydning af at have en akademiuddannet i truppen. 4
Joe Gomez – anstændigt i første halvleg, nogle gode korte afleveringer uden at blive testet for meget i sit defensive tredje. Han mistede fuldstændig selvtilliden efter det første mål. 4
Ragnar Klavan – nogle gode interceptions i første halvleg, men blev frustreret i den anden, da han mistede sin positionssans og blev advaret for en dårlig udfordring på Okazaki. 3
Andrew Robertson – kom i nogle fremragende positioner, især i første halvleg, og hans angrebsspil var nøglen til Liverpools bedre åbninger. 7

Jordan Henderson - kørte showet i første halvleg, men havde mindre tid på bolden i den anden og kæmpede dermed for at tvinge sig selv. Efterlod Okazaki umarkeret til det første mål. 5
Marko Grujic – pæn nok første halvleg, men så langbenet ud i anden. Har brug for flere minutter, men han bliver nødt til at spille bedre end dette for at få dem. 4
Georginio Wijnaldum - et fremragende kontraangreb førte tidligt til en af ​​Liverpools bedre chancer for Oxlade-Chamberlain. Det beviste blot et glimt i en ellers uinspirerende nat fra den tidligere Newcastle-mand, der blev taget af sted med over et kvarter til at spille. 3

Alex Oxlade-Chamberlain – så lys ud i første halvleg, men hans skydning kunne have været bedre. Faldet i de sidste stadier. 4
Dominic Solanke – hans bevægelse var god, men hans afslutning var en smule spild. Afvist af en stærk blokering af Morgan tidligt i anden halvleg. 5
Phillipe Coutinho – nøglen til Liverpools angrebsspil, tiltrække mænd mod ham. Hans tilbagetrækning ved halvleg påvirkede præstationerne i anden halvleg. 8

Ben Woodburn (på 45) – krøllede bredt på 71 minutter efter at have skåret ind fra venstre. Ingen mangel på lyst, men giver ikke den samme aura som Coutinho. 4
Danny Ings (på 72) - kom til den nærmeste stolpe for Woodburns indlæg, men kunne ikke få den rigtige kontakt med sit hovedstød. Prøvede hårdt efter en lang periode på sidelinjen. 5