Arsenal 2-0 West Brom spillerbedømmelser:Super Sanchez

Lacazette fejrer sit andet – bbc.co.uk

En flot præstation fra Alexis Sanchez og en spænding fra Alexandre Lacazette førte til, at Arsenal vandt 2-0 over West Bromwich Albion, selvom de blev hjulpet af et element af første halvlegs formue. Her er vores spillervurderinger for begge hold.

Arsenal

Petr Cech – stort set utestet, men blev fundet i ingenmandsland for Rodriguez' hovedstød, der krævede en off-line clearance fra Monreal. 6

Laurent Koscielny – hans besvimelse bagfra tidligt kunne have været bedre, men franskmanden kommanderede i luften, hvilket var essentielt i betragtning af oppositionens spillestil. 8
Shkodran Mustafi – en fremragende crossfield-bold til Kolasinac i første halvleg, men han kunne have givet en straf for en påstået fejl på Rodriguez. En smule udslæt til tider. 5
Nacho Monreal – en vigtig clearing ud af stregen i første halvleg. Voksede i selvtillid i anden halvleg, at bære bolden mere frit ind i det modsatte territorium, da Baggies faldt dybere. 8

Hector Bellerin – kom til bagerste stolpe et par gange i første halvleg, en gang skabte en halv chance for Ramsey. Hans kramning af sidelinjen var nøglen til Arsenals kontrol i anden halvleg, altid give sine holdkammerater en mulighed, når når West Brom fortættede centrale områder. 8
Mohamed Elneny – gav bolden væk i et farligt område én gang, men var marginalt bedre end sin makker, med en god bold til Bellerin, der førte til Ramseys chance. Han kunne have spillet flere af de forsvarssplittende afleveringer, men det betød ikke så meget i anden halvleg, da kontrol var navnet på spillet. 6
Granit Xhaka – tabte bolden ved fire lejligheder, selvom i anden halvleg, han kom under lidt pres i besiddelse. Han skal vise en bedre pasningsrækkevidde og lave flere tredjemandsløb, især når spillet er i balance. 5
Sead Kolasinac – nogle gode løb tidligt, men tabte nogle af sine dueller med Nyom, især i de sidste faser af første halvleg. Brugte sin fysiske dygtighed med god effekt efter pausen. 7

Aaron Ramsey – kæmpede med den fysiske side af spillet til tider og gik let over, selvom han dermed vandt straffen. Voksede i indflydelse i de sidste stadier. 6
Alexandre Lacazette – trængtes ud ved lejligheder og havde svært ved at bidrage i opbygningsspillet, men var opmærksom på sit første mål og tog sit straffespark sikkert. 7
Alexis Sanchez – har en aura over sig, og hver gang han samler bolden op, der er en forventning om, at han skal skabe noget. Ramte overliggeren med frisparket, der førte til målet og spillede nogle fremragende vægtede afleveringer. Bortset fra dødbolde, Arsenal stolede meget på ham for noget magi. 9

Mesut Özil (på 83) – i betragtning af at Arsenal manglede noget kreativitet i åbent spil, Özil føler måske, at han burde have startet foran Elneny eller Xhaka, med Ramsey, der falder dybere. 6
Olivier Giroud (på 83) – kom direkte ind i kampen og kunne have snuppet et mål efter at have vendt Evans. Fejlplacerede en aflevering i pausen dog. 6
Ainsley Maitland-Niles (90+3) – en afgørende udskiftning – den ubestridte man-of-the-match... 5

West Bromwich Albion

Ben Foster - var måske rejst lidt hurtigere til det første mål. Han kunne dog ikke klandres for straffen - han gik den rigtige vej, men slaget var bare for stærkt. 5

Allan Nyom – gav straffesparket væk, og hans positionering var til tider ikke overbevisende. Hans fremadrettede løb var dog nøglen til en periode med pres lige før halvleg. 4
Craig Dawson – havde det svært i første halvleg, giver en masse frispark væk, måske kynisk for at stoppe Arsenals momentum. Blandede over til højre back, da Nyom pressede på for bolden. 4
Ahmed Hegazi – nød en positiv aften med nogle fremragende aflytninger, inklusive en, der førte til Albions bedste øjeblik i kampen. Han har fået en positiv start på sin Premier League-karriere. 7
Jonny Evans - gav et par fejl i farlige områder, inklusive frisparket til åbneren. Måske er han ikke kommet sig helt over sin dårlige ryg. 3
Kieran Gibbs – ser mere egnet til et forsigtigt setup, hvor defensiv aggression er vigtigere end at give bredde. En solid præstation. 6

Jake Livermore - overrendt midtvejs til tider i første halvleg og virker ikke helt fit efter en nylig pause. Manglede en mere atletisk ved siden af ​​ham, i stand til at presse i 90 minutter, giver ham mulighed for at gøre en mere reserveret, optørringsrolle. 3
Gareth Barry - så fremragende ud i de første 20 minutter med nogle gode pres og bolden over toppen til Rodriguez' første chance. Begyndte efterhånden at blive træt, som vi kunne forvente af en, der lige har spillet flest kampe i Premier League-æraen. 4
Grzegorz Krychowiak – defensivt bevidst og dækkede midterforsvarspositioner, da Evans blandede sig. Han så også mere fattet ud på bolden end sine holdkammerater og spillede et par gode afleveringer ud i brede områder. 6

Hal Robson-Kanu – et svirp over målet for en Rodriguez-chance, men var ellers anonym. Man kan stille spørgsmålstegn ved, om han ville være en Premier League-angriber uden et godt EM sidste år. 2
Jay Rodriguez – kunne have haft et hattrick i første halvleg, rammer stolpen, at få et hovedstød ryddet af stregen og snævert misse bolden til en back-post chance. Men træt i anden halvleg og var ude af stand til at bære sin side op på banen. 5

James Morrison (på 63) – kom ind under hårde omstændigheder, men gjorde ikke meget for at dæmpe kritikere, der tyder på, at han ikke længere har kvaliteten til at tage West Brom op endnu et niveau. 4
Solomon Rondon (på 64) – sultet efter tjeneste, ikke for første gang. Med så lidt støtte ser han ud til at have mistet sit målscoringsinstinkt hos Hawthorns. 5
Matt Phillips (på 73) – svært at bedømme ham i angrebsmæssig forstand med skadesbegrænsning målet, men han kan anse sig selv for uheldig ikke at starte på grund af sit ekstra tempo. 5