Arsenal 2-0 West Brom Five Things:kontrolleret visning

Lacazette fejrer sit andet – bbc.co.uk

En fin præstation fra Alexis Sanchez og en spænding fra Alexandre Lacazette førte til, at Arsenal vandt 2-0 over West Bromwich Albion, selvom de blev hjulpet af et element af første halvlegs formue. Her er fem hovedpunkter fra kampen.

Første halvdel temaer

West Brom så tidligt organiseret ud, presse Arsenal ind på egen banehalvdel. Arbejdshastigheden for Allan Nyom og Kieran Gibbs betød, at de modsatte wing-backs, Hector Bellerin og Sead Kolasinac, modtog bolden i ubehagelige positioner, tvinger dem til at spille baglæns. Hjemmeholdet havde brug for mere kreativitet fra deres midterforsvarere og midtbanespillere, men Mohamed Elneny så tilbageholdende ud til at lave tredjemandsløb, og midterforsvarene rykkede ikke langt frem nok til at åbne plads. West Brom havde en god chance, da Gareth Barry spillede en vidunderlig bold over toppen nede til venstre for Jay Rodriguez, som kunne være blevet smedet af Shkodran Mustafi, derefter genoprette sin balance for at ramme den fjerneste stolpe.

Sanchez masterclass

Selvom Alexis Sanchez ikke scorede, han var i centrum for hvert godt træk, som hans side satte sammen. Hans frispark ramte overliggeren, før Alexandre Lacazette var mere opmærksom end West Brom-backlinjen, hurtig til rebound for at trykke hjem. Kort efter, Sanchez spillede derefter en vidunderlig vægtet bold ind i den livlige Aaron Ramsey, der kunne have tilføjet et sekund fra en snæver vinkel efter at have rundet Ben Foster.

Rodriguez chancer

Gunners skulle dog være opmærksomme i de sidste 10 minutter af første halvleg, da Albion steg et niveau. Grzegorz Krychowiak gik på et lungesprængende løb ned ad venstre side og smed et indlæg til bagerste stolpe til Rodriguez, der så sit hovedstød renset af stregen af ​​den fremragende Nacho Monreal. Den tidligere Burnley-angriber kunne en anden dag have haft et hattrick i første halvleg, undlader at få kontakt efter Hal Robson-Kanu knipsede på Nyoms højrefløj. Disse øjeblikke ville vise sig at blive dyre for de besøgende.

Kontrolleret anden halvleg

West Brom havde presset med en højere intensitet, da de trak tidligt, end de gjorde, da de var bagud i anden halvleg. Deres energiniveauer faldt, mens deres plan faldt til en skadesbegrænsning. Arsenal udnyttede det, holde fast i bolden på kanten af ​​den sidste tredjedel i lange perioder, venter på deres øjeblik med at angribe. Det øjeblik kom i det 66. minut, da Aaron Ramsey accelererede ind i feltet fra venstre og blev overhalet af Nyom, der indrømmede straffen. Foster valgte det rigtige hjørne, men Lacazette gav ham ingen chance med et sikkert pletspark. Tony Pulis havde hentet angriberen Salomon Rondon og midtbanespilleren James Morrison før det andet mål. men efter det blev de leget med af værterne, der krydsede til en komfortabel sejr.

Sammenfattende

Dette var ikke et katastrofalt resultat for West Brom, som stadig har haft en fornuftig start, når det gælder overlevelse og kan tage positivt ud af deres præstationer i første halvleg. Deres skadesbegrænsningsplan i anden halvleg kunne dog irritere nogle tilhængere, der betalte gode penge for at rejse til det nordlige London en mandag aften og håbede at se deres side spille med en vis stolthed. De sidste tre kampe repræsenterer stabilisering for Arsenal, som forbliver langt fra Manchester-klubberne, men i det mindste er kommet tættere på resten. Efter en tarmløs opvisning på Anfield i august, som med rette fik kritik af deres manglende organisation, opnåelsen af ​​at gå hele september uden at indrømme et mål er ikke ubetydelig.