West Ham 0-3 Brighton Five Things:Seagulls Soaring

Murray bærer en bøjle – theguardian.com

En Glenn Murray-bøjle hjalp Brighton &Hove Albion til en historisk 3-0-sejr i West Ham United, som kæmper for at præstere i overensstemmelse med deres forventninger før sæsonen. Her er fem ting fra spillet.

Gross indbefatter overlegen sult

West Ham har et hold af erfarne Premier League-forkæmpere, men med en eller to undtagelser, de manglede sulten efter at spille for hinanden. Andenangriberen Pascal Gross viste en stærkere arbejdshastighed, bruge den rigtige kropsform til at stoppe Manuel Lanzini og Pedro Obiang i at spille gennem linjerne. Gross allierede den rå entusiasme med tekniske færdigheder, hans tomme-perfekte 10. minuts frispark, der fandt hovedet på Murray, der nikkede hjem.

West Hams korte besvær

I en fem-minutters periode lige efter første halvlegs midtvejspunkt, West Ham spillede med en vis energi og løftede hjemmepublikummet. Lanzini og Obiang begyndte at påvirke spillet fra dybt, Michail Antonio og Arthur Masuaku strakte spillet ud, mens Cheikhou Kouyate, oprindeligt en midtbanespiller, presset op for at give en fysisk tilstedeværelse ved siden af ​​Javier Hernandez. Brighton blev skrevet tilbage i deres egen boks, men de overlevede den periode uskadt, takket være godt forsvar fra Bruno, Lewis Dunk, Shane Duffy og Gaetan Bong. Sidstnævnte blokerede Lanzinis indsats efter en god bold til bagerste stolpe fra Pablo Zabaleta.

Hart i munden

Det var på nogle måder en ære for Brighton, at mens de ikke altid viser stor angrebshensigt, de formåede stadig at score tre gange. Joe Hart troede, at han havde reddet sit hold ved 1-0, da han nægtede Murray en-mod-en, efter Winston Reids dårligt dømte hovedstød gav bolden til Gross. Harts arbejde blev dog bevist forgæves øjeblikke senere, da Jose Izquierdo greb Brightons anden. Uden udfordring fra Zabaleta, en dårligt timet en fra Obiang og halvhjertet forsvar fra Jose Fonte, han udløste et fremragende skud med højre fod, der fløj ind i øverste højre hjørne.

Langsom anden halvleg

West Ham erstattede Kouyate med Andre Ayew i pausen, men den ændring af system og personale forbedrede ikke deres præstationer. afslørede et tæt Lanzini-frispark efter 65 minutter. De viste mere drive på fem minutter, alene, af første halvleg, end de viste i hele den anden. I betragtning af at de fleste hold, når de taber, lægger mere pres efterhånden som kampen fortsætter, West Hams flade visning i anden halvleg er en fordømmende anklage mod problemerne i omklædningsrummet i den klub.

Brighton afslut med en opblomstring

Murray kunne have tilføjet et tredje mål efter en pæn omvendt aflevering fra Anthony Knockaert, men blev afvist af Joe Hart. Den engelske stoppers redning forsinkede dog kun den 34-åriges spænding, som han gennemførte fra stedet efter at være blevet snublet af en trættende Zabaleta på 75 minutter. Dette var klubbens første sejr på udebane siden marts 1983:på trods af alle de gyldige spørgsmålstegn omkring fremtiden for West Ham United og Slaven Bilic, denne aften tilhørte udelukkende Brighton.