West Ham 2-0 Huddersfield Five Things:Bilic bakket op

Obiang fejrer den tilfældige åbner – mirror.co.uk

Mål fra Pedro Obiang og Andre Ayew løftede West Ham og Slaven Bilic, gav dem en 2-0-sejr over højtflyvende Huddersfield. Her er fem vigtige talepunkter fra kampen.

Høj intensitet

West Ham lagde et ubønhørligt pres i første halvleg. De slog tidlige bolde til Andy Carroll, som altid havde en fysisk fordel i forhold til sin markør, Christopher Schindler. Centerforsvareren holdt sig bag Carroll, som, selvom det ikke er uklogt, betød, at hjemmeholdet kunne få tal i den sidste tredjedel og skabe åbninger.

Antonios fart

Disse åbninger blev ofte skabt af Michail Antonio, der satte halvlegens bedste chance på 14 minutter. Den tidligere Nottingham Forest-kantspiller brugte sit tempo og kraft til at komme ud over Chris Loewe, før han borede bolden på tværs for Javier Hernandez, der ramte overliggeren fra tæt hold under pres fra Tommy Smith. Antonios direkte løb førte også til mange dødbolde, et frispark fra Aaron Cresswell med hovedet nedad af James Collins, men Jonas Lossl var lig med deres eneste første halvlegs indsats på mål.

Foreløbige terriere

Vi forbinder normalt Huddersfield med et frygtløst højt tempo, men i aften så de overvældede ud af deres modstanderes atletik. Aaron Mooy kunne ikke finde plads til at udøve sin sædvanlige indflydelse, hovedsagelig på grund af aggressionen fra Pedro Obiang og Cheikhou Kouyate, mens Rajiv Van La Parra ikke kunne komme ind i kampen takket være Pablo Zabaletas inderlige pres. Gæsterne var utilpas med at spille bagfra, men havde ingen glæde at gå længe, med Steve Mounie domineret af Collins.

Ayew nøglen

Jordan Ayew kom fra bænken efter 64 minutter for at erstatte Hernandez og havde en hånd i begge mål. Han lagde bolden fra for Obiang, der så hans skud tage en tilfældig afbøjning fra Mathias Jørgensen, der fejlede Lossl, inden bolden ramte stolpen på vej ind. Inden for 13 minutter efter indtræden i kampen ved stillingen 0-0, Ayew satte sin side to mål foran, stangede hjem i en mållinjekamp efter Cresswells hjørnespark. Tom Ince ramte overliggeren i de afsluttende faser, men det var for lidt, for sent.

Sammenfattende

Huddersfield ydede ikke sig selv retfærdighed og, hvis lignende præstationer fortsætter, David Wagner føler måske, at han skal tilføje noget fysisk til siden for at klare disse typer kampe. Kredit skal gives til West Ham, der legede med magt, aggression og intensitet, selvom det tog længere tid, end de kunne have ønsket, før den sidste tredje kvalitet – eller formue – kom. Bilic kunne have frygtet for sit job før kampen, men det display viser tydeligt, at spillerne er lige bag ham.