West Ham 2-0 Huddersfield Spillerbedømmelser:Perfekt Pedro

Obiang fejrer den tilfældige åbner – mirror.co.uk

Mål fra Pedro Obiang og Andre Ayew løftede West Ham og Slaven Bilic, gav dem en 2-0-sejr over højtflyvende Huddersfield. Her er fem vigtige talepunkter fra kampen.

West Ham United

Joe Hart – stort set uafprøvet, men kom godt ned til at nægte Billing tidligt i anden halvleg. 6

Jose Fonte - teknisk set en bred midterforsvarer, men fordi Zabaleta pressede så langt frem uden besiddelse, han indtog ofte en højreback position for at feje eventuelle løse bolde op ned langs flanken. En sikker visning. 7
Winston Reid - midterforsvarens passion, som har været i West Ham i syv år. Vandt fire luftdueller for at forhindre Huddersfield i at komme op på banen. 7
James Collins – kæmpede stoisk efter et tidligt slag, forsynede Lossl med sin eneste test i første halvleg. Efter pausen, han dominerede Mounie i luften. 8

Pablo Zabaleta – har ikke længere tempoet til at true for meget med bolden, men det bøde han mere end op med, hvad han gjorde uden. Han bøvlede og plagede fremragende, panisk Loewe for at afbryde enhver service til Van La Parra. 8
Cheikhou Kouyate – viste masser af kraft, men ikke meget kvalitet. Det ene skud på tværs tidligt i anden halvleg inde fra feltet.
Pedro Obiang – hans mål havde et element af lykke, men hans fysik var nøglen til West Hams effektive pres. Foretog imponerende syv tacklinger (WhoScored). 8
Aaron Cresswell - viste ikke meget tempo i besiddelse, men kompenserede for det med sin defensive soliditet, ved at komme højt op på banen, når det var nødvendigt og med kvalitetsleverancer:hans hjørne førte til det andet mål. 7

Michail Antonio – udgjorde en direkte trussel hele aftenen. Engagerede forsvarere med sit tempo, vinde frispark og hjørnespark. Krydsede for Hernandez i første halvlegs bedste chance. 9
Andy Carroll - vandt 13 af sine 17 luftdueller og holdt bolden godt oppe. Uheldigt, at hans holdkammerater ikke altid kunne levere den nødvendige kvalitet fra hans knock-downs. 8
Javier Hernandez - ramte overliggeren med den ene chance, han forventedes at score i en stille første halvleg. Pænt svirp videre til Kouyates chance, inden det blev taget af sted midtvejs i anden halvleg. 5

Andre Ayew (på 64) – det var et gamble at spille ham for Chicharito, men det betalte sig for Bilic. Ayews indflydelse på spillet blev fremhævet af et lay-off for det første mål og en simpel prod hjem til det andet. 8
Diafra Sakho (på 82) – fik ikke den bedste modtagelse, efter at have forsøgt at tvinge en flytning tidligere. 5

Huddersfield Town

Jonas Lossl – reddet fra Collins i første halvleg, men var mistænkelig for begge mål:forkert fod til det første og kunne have været mere kommanderende til det andet. 3

Tommy Smith – leverede ikke den bredde, vi så ham gøre så ofte i Championship, primært fordi han stod tæt på Jorgenson og lavede sidste grøft-udfordringer. Én mod 14 minutter udsatte Hernandez i det afgørende øjeblik. 4
Mathias Jørgensen – nød en pæn første halvleg, men blev lidt klodset efter pausen. Vridde sin krop for Obiangs skud, da han skulle have holdt fast. 3
Christopher Schindler – på grund af fysisk underlegenhed forsøgte han aldrig at udfordre Carroll, en tilgang, der havde sine plusser og minusser. Han reducerede risikoen for, at flick-ons blev spillet ind bag ham, men tillod også West Ham at opretholde presset i gode områder. 5
Chris Loewe - kæmpede for at håndtere Zabaletas aggression, da han havde bolden og tempoet fra Antonio, da han ikke havde. Tilbød ikke noget fremadrettet og var den første spiller for begge sider, der blev taget af. 2

Aaron Mooy - viste glimt af den pasningskvalitet, han er i stand til, men havde ikke plads til at udøve sin sædvanlige indflydelse. Affyret fra distancen på 68 minutter. 5
Phillip Billing - tvang Hart til en anstændig redning tidligt i anden halvleg, men kæmpede med den fysiske side af spillet. Huddersfield savner den mere stridbare Jonathan Hogg ved siden af ​​Mooy på midtbanen. 4

Elias Kachunga – kunne ikke komme ind i spillet, selv når han byttede flanker. Rørte sjældent bolden og gjorde ikke noget fjerntstruende med den, når han gjorde det. 2
Tom Ince – kunne ikke blive involveret, udelukker en pause for Mooy og rammer overliggeren sent. Det kunne have været mere effektivt at skære inde fra store områder, fordi centralt, han blev involveret i fysiske kampe, som han ikke ville trives i. 3
Rajiv Van La Parra - vandt et par frispark for at lette presset, men tilbød ikke meget i kreativ forstand. Da han flyttede til højre, var han ude af stand til at isolere Collins. 4

Steve Mounie - i gennemsnit kun et tryk pr. 154 sekunder. Udsultet af passende service:da Huddersfield spillede på gulvet, de kunne ikke få bolden til ham, når de gik længe, han blev altid slået i luften af ​​Collins. 2

Scott Malone (på 62) – et lungesprængende løb, der førte til Mooys skud og et par indgreb bagpå. Så bedre ud end Loewe. 6
Abdelhamid Sabiri (på 74) – en komponeret cameo. Kunne have gjort nok for at starte foran Kachunga. 6
Laurent Depoitre (på 82) – burde måske have været hentet tidligere for at give Huddersfield mere en fysisk trussel i toppen for at hjælpe Mounie. 5