Newcastle 2-0 Aston Villa Spillerbedømmelser:Lascelles dominerer

Gouffran fejrer åbneren – mirror.co.uk

En stærk anden halvleg så Newcastle tage endnu et skridt til oprykning med en 2-0-sejr over out-of-form Villa – men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Newcastle United

Karl Darlow – ikke konstant tilkaldt, men reddede Newcastle på nøgleøjeblikke. Stoppede Kodjias stramvinklede skud i første halvleg og Bjarnasons nærgående drive i anden. 7

DeAndre Yedlin – til tider truede han med at starte et angreb, kun at blive svigtet af en tung berøring. Til tider slået af Kodjia, og hans tempo skjuler dårlig positionssans. 5
Jamaal Lascelles – fysisk dominerede Hogan, selvom hans faste udfordring på angriberen bragte et gult kort i første halvleg. Hans hovedstød spillede en rolle i begge mål. 9
Ciaran Clark – forbedrede sig efter ubeslutsomme første 10 minutter og så fattet ud. Præstation bekræfter tidligere Villa-teorier om, at han havde brug for en ny start. 8
Paul Dummett – en meget Dummett-forestilling:masser af hjerte med begrænset kvalitet. Blev ikke strakt defensivt, før Adomah kom ind. 5

Matt Ritchie – i de første 40 minutter gav han bolden for let væk, og en gang førte det til en Villa-åbning. Efter at have krydset for det første mål, han blev den bedste spiller på banen. 7
Jonjo Shelvey – nogle gode afleveringer til store områder overalt. I første halvleg, de blev ikke altid gjort retfærdige af hans holdkammerater, men i den anden, hans værdi blev tydelig. 9
Jack Colback – mere forenklet i besiddelse end Shelvey. Skubbet tilbage tidligt, men var modigere ude af boldbesiddelse i anden halvleg, feje de tabte bolde op for at give Toon kontrol. 7
Yoann Gouffran – formåede ikke at løbe ind på en eller to første halvlegs bolde. Scorede åbningen, men kunne have tilbudt mere for hans hold. 5
Mohamed Diamé - Villas stramme midtbane gjorde det svært for ham at finde plads til sine kraftfulde løb i første halvleg. Forbedret i den anden med et eller to smarte svirp. 6
Dwight Gayle – med fitness og personlige problemer, der potentielt kan påvirke Gayles præstation, Benitez tog ham ud i første halvleg. Det viste sig at være den rigtige ting at gøre. 4

Aleksandr Mitrovic (på 33) – vandt et afgørende hovedstød, som førte til det første mål. Tvang Villas forsvar tilbage, skabe plads til midtbanespillere til at tage kontrollen. 8
Christian Atsu (på 89)

Aston Villa

Sam Johnstone – en eller to komfortable fangster i første halvleg og lavede en række redninger i anden for at holde resultatet respektabelt. Meget kritiseret i fortiden, men denne er ikke på ham. 7

Alan Hutton – viste noget tiltrængt kampgejst med engagerede fremadgående løb, selv om hans aflevering i den modsatte halvdel lod lidt tilbage at ønske. Fanget ude af position nogle gange sent. 5
Tommy Elphick - gjorde ikke meget for at retfærdiggøre Bruces beslutning om at starte ham foran Nathan Baker. 3
James Chester – dominerede Gayle i den første halve time, men havde sværere ved at indeholde Mitrovic. 4
Neil Taylor – negerede truslen fra Yedlin og Ritchie i det meste af første halvleg og lavede nogle gode overlappende løb. 6

Mile Jedinak – kæmpede godt tidligt, men blev ofte trukket dybt efter den første halve time og så træt ud, da han blev trukket tilbage i anden halvleg. 4
Birkir Bjarnason - dækkede jorden godt i første halvleg, da Lansbury pressede foran ham. Havde en stor del af Villas skud, inklusive deres eneste anden halvlegs test af Darlow, men manglede tempoet til at være en klassisk kantspiller. 4
Conor Hourihane - et par anstændige bolde ind i feltet tidligt, men aftog i indflydelse, da Newcastles midtbanespillere tog kontrollen. 4
Henri Lansbury – arbejdede hårdt og pressede effektivt i første halvleg. Hans mindre imponerende anden vil blive mest husket for DET selvmål. 3
Jonathan Kodjia - dækkede plads bag sig og udgjorde uden tvivl Villas største angrebstrussel i første halvleg, hans stramme vinklede indsats fremtvang en redning fra Darlow. 6
Scott Hogan – ikke egnet til skrammel spil. Havde ikke den fysiske tilstedeværelse, der kræves for at konkurrere med Lascelles, før hans uheldige sene skade. 2

Albert Adomah (på 71) - hans ankomst faldt sammen med en beskeden forbedring i de afsluttende faser, hvis ikke nok til at begynde et comeback. Angreb flanken mere end Bjarnason. 7