Aston Villa 0-0 Middlesbrough Spillerbedømmelser:Terry kommanderende

Terry var fremragende for Villa – skysports.com

Aston Villa er nået til finalen i Championship-slutspillet takket være en samlet semifinalesejr på 1-0 over Middlesbrough. hvilket blev bekræftet af uafgjort 0-0 hjemme i den anden kamp. Her er vores spillervurderinger fra spillet.

Villanerne

Sam Johnstone – utroligt, han behøvede ikke at redde hele spillet. Hurtigt af sin linje for at kvæle George Friend i første halvleg, men hans distribution var til tider lidt mistænkelig. 5

James Bree – en rystende præstation. Efterlod huller bagud defensivt og var måske heldig, at ingen af ​​modstanderne på hans flanke havde meget tempo. Sjældent også stolet på af sine holdkammerater som et angreb. 3
James Chester - lavede nogle vigtige indgreb og kom tæt på i første halvleg med en volley. Absolut Aston Villas mest konsekvente performer i denne periode. 8
John Terry – dominerede Assombalonga gennem den første time og dels fordi han var så kommanderende i de sidste faser, han var nødt til at forsvare sig lidt. 9
Alan Hutton – ikke overraskende, han blev til tider tvunget tilbage af Traore og gav en gang en kynisk fejl mod den brede mand. Lige så dog Hutton overdrev aldrig sig selv og tillod sin mand at løbe som en midterforsvarer, hvilket han fortjener ros for, i betragtning af at han er en højreback. 7

Mile Jedinak – nød et fremragende spil, hvor han kæmpede tappert, også udgør en trussel fra dødbolde, efter at have scoret vinderen i første kamp. Berettigede Steve Bruces beslutning om at starte ham over Glenn Whelan. 9

Robert Snodgrass – viste god defensiv disciplin. Hans angrebsspil handler normalt om præcise leveringer, men fordi der ikke var mange spillere i feltet, måtte han holde det simpelt i boldbesiddelse. 6
Conor Hourihane – meget af Villas spil handlede om at nægte plads bagved, så Hourihane fik ikke så mange muligheder, som han normalt kunne tænke sig at vise sin skud- og krydsningskvalitet. En eller to fine berøringer i anden halvleg. 6
Jack Grealish – har evnen til at lette presset på Villas forsvar ved at bære bolden op på banen og holde fast i den i trange områder. Nøglen til at bringe Adomah i spil i anden halvlegs kontraangreb. 7
Albert Adomah – da Traore voksede i indflydelse i første halvleg, Adomah skulle disciplineres. Det så dog mere livligt ud fremad i starten af ​​anden halvleg, da hans tempo gjorde ham til et vigtigt angrebssted, oprette en klar chance. 8

Lewis Grabban – havde svært ved at se meget boldbesiddelse i første halvleg på grund af konkurrencens karakter. Han arbejdede dog altid hårdt og havde flere chancer efter pausen, tvang Randolph til en redning lige før timen. 5

Jonathan Kodjia (på 79) - bevarede boldbesiddelsen godt i fremadrettede områder. 6
Glenn Whelan (på 85) – hjalp med at styre spillet, kendetegnet ved ét indspark fra skadetid, der gav Boro et indkast så langt væk fra mål som muligt uden risiko for at give dem et målspark. 6
Birkir Bjarnason (på 90+1)

Boro

Darren Randolph – utestet i første halvleg, men gjorde et godt stop fra Grabban lige før timemærket og hjalp med at holde Boro i uafgjort. 7

Ryan Shotton - Pulis har for vane at favorisere midterforsvarene på højre back, og Shotton risikerer aldrig at overbegå sig, han tilbyder ikke den bredde, som Fabio kan. Altid støttet Adomah, når han var under pres. 3
Dael Fry – solid nok i første halvleg, men var til tider skyldig i at se på bolde i anden, lader Grabban komme ind. 5
Ben Gibson – nød en positiv første halvleg, men blev nogle gange tvunget til at dække over Fry i anden, lader sin mand komme foran ham til en stor chance lige før time-mærket. 6
George Friend - med til opgave at sørge for bredde på Boros venstre flanke:selvom han kom bag Bree en eller to gange, med et løb, der førte til en overilet udfordring på Johnstone, han mangler naturligt tempo til at udføre arbejdet konsekvent. 3

Jonny Howson – hver gang han samlede bolden op i et godt område, hans næste aflevering var ofte uproduktiv. Det er svært at se, hvorfor han har været en del af de otte bedste mesterskabshold i de sidste to sæsoner. 4
Adam Clayton - gav en eller to kyniske fejl, hvilket var til minimal nytte for Boro, da de altid havde brug for et mål. Så meget begrænset ud i besiddelse. 3
Muhamed Besic - var ikke bleg for at gå ind i udfordringer og gjorde et godt stykke arbejde med at rydde op i oppositionens udbrydere, men manglede kvalitet på bolden. 4

Adamah Traore – Boros hovedudløb på højre flanke i første halvleg på grund af hans rå tempo, inden man flytter ind i mere centrale områder efter pausen. Det lykkedes at hjælpe sine holdkammerater med at komme længere op på banen, men det lykkedes ikke at skabe chancer, på grund af en kombination af dårligt slutprodukt og manglende bevægelse omkring ham. 5
Britt Assombalonga - bedt om at vinde den slags kampe, der passer midterforsvarene mere, end det passer ham. Fik ikke plads til at bruge hans tempo og kraft, eller vise sine afsluttende kvaliteter, inden de blev taget af sted med et kvarter tilbage af kampen. 5
Stewart Downing - hans manglende tempo betyder, at han normalt er mere komfortabel med at curle i kryds fra dyb, i stedet for at piske dem ind fra bylinjen, men spillede til venstre måtte han prøve at gøre det sidste uden større held. Ramte overliggeren med sit frispark sent i Boros bedste indsats. 3

Patrick Bamford (på 67) – flyttede til venstre, da Gestede kom ind, frem for et centralt område, hvor han kan skade hold. 5
Rudy Gestede (på 73) – bragt til at give et fokuspunkt for lange bolde ind i feltet, men Boro kunne ikke komme i positioner for at bringe ham ind i kampen. 5
Fabio Da Silva (på 82) – tilbyder mere bredde end Shotton og blev hentet alt for sent. 6