Man City 0-0 Stoke Spillerbedømmelser:Stædig Shawcross

En frustreret KDB – skysports.com

En stædig defensiv opvisning så Stoke City holde Manchester City uafgjort uden mål, trods et sent stævne fra værterne. Men hvordan vurderer spillerne på begge hold?

Manchester By

Willy Caballero – en skarp redning fra Diouf tidligt og en enklere fra Martins Indi, ellers uafprøvet. 5

Bacary Sagna - kæmpede mod Sobhi tidligt. Hans løb fra bolden i anden halvleg var mere eventyrlystne, end de havde været i første, og det hjalp De Bruyne. 5
Nicolas Otamendi – en god bold over toppen til De Bruyne lige før pausen og var sammensat i boldbesiddelse. 6
Aleksandr Kolarov - hans varemærke, kraftfuldt frispark var på mål, og det nærmeste City kom i første halvleg. Havde et solidt spil. 7
Gael Clichy – kom ikke frem til at støtte Sane ofte nok i første halvleg, men forbedrede sig efter pausen. 6

Fernandinho – spillede en flot en-to for at skabe en chance for Silva, men gjorde sig ellers ikke gældende i kampen, med eller uden bold. 3
Yaya Touré – et eller to kraftige løb, men løb ind i trafikken til tider, og hans fremadgående pasning lod meget tilbage at ønske. 4
Kevin De Bruyne – stille indtil Silvas ankomst og hans træk til højre fløj. Efter det, han var stærkt involveret og borede nogle gode kryds ind. 7

Jesús Navas - manglen på løbere, der brød ind i feltet, da han var klar til at krydse, betød, at han enten tog for lang tid at vente på dem, eller også gik hans leveringer til en modstander. 4
Leroy Sané – en livlig præstation, som blev forbedret, da Clichy begyndte at komme fremad. Slutproduktet mangler dog til tider og burde have begravet den chance til sidst. 6
Sergio Agüero – ofte tvunget ind i dybe områder i første halvleg. Havde et par gode chancer efter pausen, en af ​​dem har han selv lavet. En skuffende visning af hans høje standarder. 3

David Silva (på 57) – efter at han kom på, City gik gradvist fra langsomt at sondere til at angribe den sidste tredjedel efter behag. Han var i centrum for alt. 8
Kelechi Iheanacho (på 76) – så en smule ud af tempoet. 4

Stoke City

Lee Grant – skulle kun redde én gang i spillet, fra Kolarovs frispark. 5

Phil Bardsley – holdt Sane stille i første halvleg, men fik det sværere i anden, da han skulle klare både tyskeren og Clichys overlappende løb. 5
Ryan Shawcross - fik en bog i første halvleg, men lavede nogle afgørende defensive interceptions i en no-nonsense opvisning. 9
Bruno Martins Indi – en god præstation, hvis det var skæmmet af at slå Stokes uden tvivl bedste chance i første halvleg. 8
Erik Pieters – kom frem for at hjælpe med at skabe Stokes bedre åbninger i de første 20 minutter, men kæmpede for at håndtere De Bruynes løb i de sidste stadier. 6

Mame Biram Diouf - uden tvivl Stokes bedste angrebsspiller i første halvleg og skar forsyningen til Sane godt. Et eller to slag påvirkede hans præstation i anden halvleg, og han måtte hurtigt tages ud. 7
Geoff Cameron – kørte showet i første halvleg, men senere oplevede han, at han blev trukket ind i store områder, som åbnede huller. 7
Joe Allen – spillede en indflydelsesrig rolle bag Stokes stærke første halvleg, men løb tør for damp, da Whelan kom på banen, og han blev bedt om at udføre en mere avanceret rolle. 6
Ramadan Sobhi – et eller to gode tidlige løb, men aftog i indflydelse herefter. Da han ikke havde sit tempo, han manglede det tekniske nus til at kompensere. 3

Jonathan Walters – arbejdede hårdt og holdt godt fast i bolden tidligt, men træt i de sidste stadier, da han fik ringe tjeneste. 4
Saido Berahino – sluttede sig tidligt godt til Walters og besvarede nogle spørgsmålstegn om hans ansøgning. Var i vid udstrækning fodring af rester. 5

Ibrahim Afellay (på 69) – manglede en vis grad af defensiv disciplin. Dioufs exit hjalp ikke Stokes sag. 4