Man United 4-1 Burton Player Ratings:Magic Mata

Rashford tog sine mål godt - sportsmole.co.uk

Marcus Rashford scorede en bold, da Manchester United nåede ottendedelsfinalen i EFL Cuppen med en 4-1-sejr over Burton Albion. Jesse Lingard og Anthony Martial fuldendte ruten for at sende Brewers ud, som mønstrede en sen trøst gennem Lloyd Dyer. Her er fem hovedpunkter fra kampen.

Manchester United

Sergio Romero - formåede ikke at fange Palmers frispark, men gjorde sig stor for at forhindre Mason i at chippe ham. Møde kun to skud på mål hele aftenen. 5

Matteo Darmian - kæmpede for at udrydde Akins tidligt, mistænkt for målet og gav ikke meget fremadrettet. Valencia frygter ikke for sin plads. 4
Chris Smalling - kom ikke under meget pres, men lavede nogle gode defensive hovedstød. 6
Victor Lindelof - blev overmandet af Varney for Masons chance, spillede en dårligt dømt aflevering til Carrick, der førte til et Burton-skud og forsvarede ikke sit mål med nok aggression til deres trøst. Der var tilsyneladende sårbarheder, der kunne bringes yderligere frem i lyset i et mere testende spil. 3
Daley Blind – trods hans manglende tempo støttede han angrebene godt med nogle intelligente fremadgående løb. Villig til at skære indenfor, når pladsen tilsiger, at han skal. 8

Michael Carrick – reddede baglinjen tidligt ved at skære et par kryds. En kontrollerende tilstedeværelse hele vejen igennem. 9
Ander Herrera – havde både licens og fysisk formåen til at presse på. Stjal bolden et par gange for at lave lungesprængende løb i første halvleg, men han holdt det kort mere i anden. 7

Jesse Lingard – ikke helt på samme tekniske niveau som Mata, men han laver en masse uselvisk arbejde, der skaber plads til andre spillere. 8
Juan Mata - en fornøjelse at se. Nogle dejlige tricks og svirp, fintvægtede gennembolde til angribende speedsters og uheldig ikke selv at komme på målsedlen. Havde han ikke været taget ud i pausen, United kunne næsten have fordoblet deres endelige tal. 10
Anthony Martial - udgjorde en trussel hele aftenen med sit indløb bagved. Tog sit mål med selvtillid, og en anden dag kunne han have haft et hattrick. 8

Marcus Rashford - en sikker afslutning på sit første mål og et lige så imponerende streg fra længere ude til sit andet. Vaneligt slog Burtons forsvar for tempo og gjorde alt, hvad han kunne for at holde Lukaku på tæerne. 9

Luke Shaw (på 45) – noget anstændigt nok defensivt arbejde, men i betragtning af at han spillede foran en anden venstreback, han gav ikke den wow-faktor, man kunne have håbet på fremadrettet. 5
Scott McTominay (på 64) – leverede ikke den slags drivkraft, der forventes af en akademiuddannet, især en i en fremskreden position. Hans bevægelse væk fra bolden antydede, at han ville være mere komfortabel med en dybere rolle. 5
Joel Pereira (på 78) han blev kun testet i de døende øjeblikke, da han ikke formåede at holde på et kryds og blev straffet med Dyers mål. Nerverne fik ham. 3

Burton Albion

Connor Ripley - lavede mange redninger, især i første halvleg. Kunne måske have gjort sig selv større til åbneren, men kunne ikke have gjort meget ved de følgende tre mål. 5

Tom Flanagan – hver gang bolden gik ind bag ham, genvandt han sin position godt for at nægte skudmuligheder nede fra hans side. Men skyldig i at lukke Martial for tidligt til det fjerde mål og efterlade plads bagved. 6
Ben Turner – mareridtsagtige 45 minutter. Placeret for snævert til det første mål, utilsigtet afbøjede bolden ind til det tredje og kæmpede for at håndtere Uniteds tempo. Retfærdigvis det samme ville mange Premier League-forsvarere. 2
Tom Naylor – nogle gode udfordringer og på et tidspunkt, han bar modigt bolden ind i den modsatte halvdel. Tabte dog Martial til det første mål og formåede ikke at være smart under pres fra Rashford til det fjerde. 3

Matty Lund - som midtbanespiller så han ikke helt hjemme på wing-back, dels på grund af modstandsniveauet. Dog ulastelig for hvert af målene og dukkede op ved bagerste stolpe til en halvchance nær slutningen af ​​første halvleg. 4
Matty Palmer – åbningen for Lund kom via en åben spillevering fra Palmer, hvis tidlige frispark ind i seks-yard-feltet forårsagede et problem for Romero. Ikke den mest flittige opvisning, men så teknisk gennemført ud mod en af ​​de bedste midtbaner i England. 6
Hope Akpan - viste ikke den tapperhed, der krævedes for den rolle, han fik. Det lykkedes ikke at lukke ned for Rashford i anden halvleg, og Mata fik tæftet, før United ramte stolpen. En dårlig skærm. 2
Jamie Allen – nogle lyse løb tidligt, men til tider lidt ubeslutsom i sin positionering ude af besiddelse. Havde et skud uden for mål nær slutningen af ​​første halvleg, men blev taget ud ved pausen. 3
Lloyd Dyer - Burtons smarteste spiller i de tidlige stadier, forårsager problemer nede til venstre. Scorede trøstemålet og vil være rimeligt tilfreds med sin individuelle præstation. 7

Luke Varney – havde et tamt skud fra en fornuftig position, overmandede derefter Lindelof til at etablere Masons tidlige chance, begge i den første halve time. Træt derpå. 4
Joe Mason – uden held forsøgte at chip Romero med en præsentabel åbning i det 26. minut, men ellers kæmpede for at få indflydelse. Ikke den hurtigste og for at vise sin evne, han havde brug for flere fremadløbere omkring sig, end han fik. 3

Stephen Warnock (på 45) – bakkede tingene op på bagsiden. Slået for tempo til det fjerde mål, men det var den eneste, Burton indrømmede. 6
Luke Murphy (45) – tilføjede nærvær og ro til sagerne. 6
Lucas Akins (på 78) – sprøjtede noget tempo ind i Burtons spil, som var nøglen til det sene mål. 7