Manchester United 3-2 Southampton spillervurderinger:Gabbiadini skinner

Man United løfter pokalen

En Zlatan Ibrahimovic-afspænding hjalp Manchester United med at løfte EFL Cup’en med en tilfældig 3-2-sejr over Southampton – men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Manchester United

David De Gea – lavede gode redninger fra Ward-Prowse og Tadic. Blev taget på flad fod til Southamptons første mål, men kunne have gjort lidt ved deres andet. 5

Antonio Valencia – alt for ofte taget ude af position i første halvleg, giver Southampton plads bagved. Lignede mere hans hæsblæsende jeg efter pausen. 5
Eric Bailly - kunne have gjort mere for at stoppe indlæg fra Southamptons venstre side, og hans aflevering var til tider for direkte. Stolte ofte på hans tempo for at komme i position. 4
Chris Smalling - viste mere positionel forsigtighed end Bailly. Tog nogle gode beslutninger, men på andre tidspunkter kunne han have været mere aggressiv. 5
Marcos Rojo – involveret i noget godt kombinationsspil til målet, men Soares og Ward-Prowse kom til tider for let forbi ham. 3

Ander Herrera – formåede ikke at hævde sig på spillet så meget som normalt, men stadig bidrag i kampdefinerende øjeblikke. Vandt frisparket til Zlatans første mål og producerede et fremragende indlæg til sin vinder. 6
Paul Pogba – var ikke klar over pladsen foran forsvaret i første halvleg. Hjælpet af beskyttelsen af ​​Carrick, han voksede ind i spillet midtvejs i anden. 4
Jesse Lingard – tog sit mål pænt og gjorde sine defensive pligter godt, især når de blev flyttet til højre i anden halvleg. Kunne have gjort det bedre med nogle af hans chancer, men uheldig at blive taget fra. 7
Juan Mata – anonym i første halvleg og formåede til tider ikke at jage Bertrand tilbage. Viser sig påvirket af personlige problemer og blev taget ud i pausen. 4
Anthony Martial – udholdt stille første halvleg, ikke hjulpet af holdets manglende kontrol på midtbanen. Et eller to imponerende løb efter pausen. 4

Zlatan Ibrahimovic – bidrog lidt... bortset fra hans curling-frispark i første halvleg – åh, og hans hovedstød for at vinde kampen sent. 7

Michael Carrick (på 45) – hans ro og positionsbevidsthed hjalp United med at få perioder med kontrol i anden halvleg. 8
Marcus Rashford (på 77)
Marouane Fellaini (på 90)

Southampton

Fraser Forster – mens kritikken af ​​hans placering til det første mål kan være lidt hård, han reddede ikke Southampton, da de havde brug for ham. 4

Cedric Soares - kom godt frem og ville have sat Gabbiadini op til åbningen, hvis ikke for offsideflaget. Kunne have forsvaret Uniteds andet mål bedre. 7
Jack Stephens - heldigvis ikke at blive udvist på grund af en udfordring og delvist skyld i begge Uniteds mål fra åbent spil. Uerfarenhed viste sig ved den store lejlighed. 3
Maya Yoshida – formåede ikke at holde Ibrahimovic stille, men skabte en vigtig udfordring på Lingard. 4
Ryan Bertrand - nogle fremragende løb nede i venstre side gjorde ham nøglen til hele Southamptons gode angrebsspil i første halvleg. Mindre eventyrlysten efter pausen. 8

Oriol Romeu - begået fejl på Herrera for Ibrahimovics frispark og burde have sporet Lingard til det andet mål, men kunne have forløst sig selv, da hans hovedstød i anden halvleg ramte træværket. 3
Steven Davis – en stille og rolig forestilling i første halvleg, men mistede noget af sit greb på midtbanen efter pausen. 5

James Ward-Prowse – lavede ofte overlappende løb, når Tadic eller Redmond samlede bolden op foran forsvaret og producerede nogle fremragende leveringer. Tvang også en god første halvlegs redning fra De Gea. 8
Dusan Tadic - kom i nogle gode positioner foran Uniteds forsvar og var fremragende i første halvleg. Blev noget af en passager efter pausen og blev taget af. 6

Nathan Redmond - så livlig ud i første halvleg. Forårsagede problemer både nede til venstre, eller da han kom sammen med Tadic til en mere central rolle. God volley efter pausen. 7
Manolas Gabbiadini – fornemmede muligheder med smart bevægelse, som han gjorde for begge mål inklusive et snigskytte-lignende andet. Kunne have haft et hattrick, hvis hans åbner blev tildelt og uheldig at blive taget af. 9