Walsall 1-2 Rotherham United spillervurderinger:Moores indflydelse

Ball scorede vinderen – blackpoolgazette.co.uk

David Balls vinder af anden halvleg gav Rotherham United en 2-1 sejr på Walsall, efter at Joe Edwards havde annulleret Semi Ajayis første minuts åbning for gæsterne. Her er vores spillervurderinger på en fortjent udesejr.

Sadelmagerne

Mark Gillespie – hans fordeling lod meget tilbage at ønske og kunne have været mere kommanderende for begge mål. 3

Nicky Devlin – en meget flot crossfield-aflevering til Leahy i opbygningen til udligningen. Mistænkt positionering ved en eller to lejligheder dog. 4
Kory Roberts – så til tider lidt frygtsom ud, hvilket er forståeligt i betragtning af hans relative mangel på erfaring på dette niveau. Havde brug for for meget støtte fra midtbanen. 3
Jon Guthrie – nogle gange reddet af Chambers og Edwards, og hans brug af bolden kunne have været bedre. Gjorde klogt i at udsætte Moore for sit hovedstød bagpå, men det var en hård eftermiddag for ham. 4
Luke Leahy - satte et fremragende højrebensindlæg ind til udligningen. Brugte meget af første halvleg fast i hans defensive tredje, da han måske skulle have været længere oppe på banen, selvom han kunne have bidraget mere, da Walsall havde brug for et mål i den sidste halve time. 5

Zeli Ismail - uden tvivl hjemmeholdets mest livlige spiller. Slå bagspilleren for at skabe Jacksons store chance, selvom han kunne have angrebet byline oftere, frem for at skære inde, som han havde en tendens til at gøre i første halvleg. 6
Adam Chambers – gjorde noget godt dækningsarbejde i den defensive tredje, og det var afgørende for beskyttelsen af ​​de to midterforsvarere, men hans faldende ben på 37 betød, at han ikke kunne hjælpe med at opretholde presset højere oppe på banen. Det problem kan forhindre hans holdkammerater i at komme ind på de rigtige områder. 3
Joe Edwards – uden tvivl Walsalls bedste spiller i første halvleg, udfører sine defensive pligter, mens han kom ind i målscorerpositionerne. Han gjorde det sidste for udligningen til at heade hjem efter 12 minutter, inden man kort efter fik et fast øjebliksbillede, der var lige ved Rodak. 5
Kieron Morris – et eller to øjeblikke med lys bevægelse, kombineret med Oztumer til en bagpoståbning én gang i første halvleg. Hans eftermiddag manglede dog i sidste ende produkt og blev med rette afskåret på timemærket. 3

Erhun Oztumer – så til tider ud som en trussel i første halvleg, da Walsall spillede til fods, og han havde løbere på begge sider af sig, men hans mangel på tempo og styrke hindrede ham, når han var i isolation. Skulle have scoret med sin venstrebenede indsats i sidenettet efter 40 minutter. 4
Daniel Agyei – i det meste af første halvleg, Walsall overvurderede måske sin atletik, fejlagtigt troede, at han på egen hånd kunne få det bedre af de to midterforsvarere, når bolden er hovet vagt i hans retning. Spillede en god aflevering ind til Oztumer for den store chance lige før pausen, men ved en anden lejlighed, han gled i det afgørende øjeblik. 3

Maz Kouhyar (på 61) - hans venstresidede partnerskab med Leahy kom ikke helt i mål i den sidste halve time. 4
Simeon Jackson (på 68) – kort besat midterforsvar og kunne muligvis have scoret fra tæt hold kort efter at han kom ind, men hans indflydelse på spillet var ikke langvarig eller sigende. 6
Mitch Candlin (på 85)

Møllerne

Marek Rodak - gjorde det godt i at redde fra Jackson i anden halvleg fra et blankt område og gjorde alt det brød og smør arbejde, der krævedes af ham. Kunne ikke have gjort for meget ved målet. 7

Josh Emmanuel – kom ikke for meget frem, men spillede en rolle i vinderen med sit gode kryds til bagerste stolpe og holdt Morris og senere Kouhyar stille. 7
Will Vaulks – så ikke malplaceret ud, på trods af, at midtbanespilleren kun startede sin tredje kamp på midterforsvaret for Rotherham. Flyttede ind i en mere naturlig position, da Wood kom på banen. 7
Semi Ajayi – scramblede åbningen hjem inden for et minut efter kick-off og udgjorde bestemt en trussel i modstanderfeltet. Tidligere skyldig i at overspille på de forkerte områder, men det var ikke bevist her. 8
Joe Mattock - et eller to øjeblikke i overgangsfaserne, hvor Williams genvandt venstrebackpositionen hurtigere end han gjorde. Det er ikke ideelt, givet, at Mattock ikke tilbød for meget fremadrettet. Bookede sent for en kynisk fejl på Ismail. 5

Anthony Forde - havde sine øjeblikke ved sin tilbagevenden til det sorte land. Tvunget en redning fra Gillespie med sit firma, snævert 36. minuts frispark og gik nogle ordentlige løb ned til højre, uden at være en konstant indflydelse. 6
Lee Frecklington – lavede et hattrick mod Saddlers i den omvendte kamp, ​​men hans eneste skud ved denne lejlighed blev afvist efter 41 minutter. Kæmpede rimelig godt på midtbanen. 6
Richie Towell – gjorde meget af det beskidte arbejde, bryde angreb op. Ikke den mest teknisk raffinerede præstation i verden - hans første halvlegs skud, der næsten gik ud af et hjørne, sørgede for det - men den tidligere Brighton-mand gav sit hold en base at bygge ud fra. 7
Ryan Williams - hans defensive flid fangede opmærksomheden i første halvleg mere end hans angrebsbidrag, men han voksede i indflydelse efter pausen. Sæt en god bold ind til Moores hovedstød bagpå og, men for Gillespie, han kunne have reddet spillet i et udbrudstræk i de afsluttende faser. 7

Jerry Yates - presset forfra med typisk energi, men gav ikke meget af en måltrussel. Taget ud ved pause. 5
David Ball – nøglen til Rotherhams imponerende start, slår Ajayi op til åbneren inden for et minut, kort efter at have set sit eget skud blokeret. Faldet ud for en trylleformel, men blev levende igen i anden halvleg, skubbe vinderen hjem fra tæt hold lige før timegrænsen. 8

Kieffer Moore (på 45) - besatte midterforsvarene bedre end Yates og leverede en reel lufttrussel. Vi så et glimt af det med hans bagerste stolpehoved, der fandt sidenettet, før han væltede Emmanuels kors for Ball til at proppe hjem. 9
Richard Wood (på 63) - hans organisatoriske kvaliteter kom til udtryk i de sidste stadier. 8