Brighton 1-2 Newcastle spillerbedømmelser:Perez-påvirkning

Newcastles sene comeback i Brighton så dem sejre i en afgørende kamp i toppen af ​​Championship - men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Brighton &Hove Albion

David Stockdale – et par redninger i første halvleg, selvom nogle var lige imod ham. Så fejlbehæftet ud af pausen, og hans ubeslutsomhed førte til udligningen. 4

Bruno – kraftigt angreb tvang tidligt en redning fra Darlow. Utestet defensivt, indtil Atsu bevægede sig til venstre, da han blev slået for tempo for vinderen. 4
Lewis Dunk – lavede mange interceptions og sendte bolden godt ud bagfra. 7
Shane Duffy – satte sin krop på spil og lavede nogle vigtige blokeringer, men træt i de sidste faser og var delvis ansvarlig for sejrsmålet. 5
Sebastien Pocognoli - så tidligt stabil ud, og hans lyskeskade i det 18. minut hjalp ikke Brightons sag. 8

Anthony Knockaert – ikke så involveret som normalt angrebsmæssigt, men gjorde sin rimelige del af det defensive arbejde. Hans bedre øjeblikke kom med et smart frispark til Baldock og et skud reddet af Darlow på begge sider af pausen. 4
Dale Stephens - anstændigt i de første 20 minutter, men aftog i indflydelse og gav bolden væk i farlige områder. Brightons første nederlag med ham startede siden februar. 3
Steve Sidwell - fremragende i første halvleg. Viste en kamplyst og spillede simple fremadrettede afleveringer. 7
Jamie Murphy – sørgede for en trussel i første halvleg med sit tempo, men tilbød lidt efter pausen. 5

Glenn Murray – tog sin straf med selvtillid, men bortset fra en eller to simple berøringer for at bringe andre i spil, han tilbød ikke en trussel. 4
Sam Baldock - har altid set efter at komme bagud. For hans tempo skulle han have været holdt på i stedet for Murray. 6

Fikayo Tomori (på 18) – slået for tempo af Atsu for mange gange før pausen. Forbedrede touch i anden halvleg. 4
Beram Kayal (på 82) – i teorien, hans ankomst ville have været med til at overbelaste midtbanen, men i praksis betød udgangen af ​​Baldock, at Brighton ikke havde nogen stikkontakter ovenpå. 4
Solly March (på 88)

Newcastle United

Karl Darlow - lavede nogle gode redninger i de første 20 minutter, plus før og efter halvleg, at holde underskuddet nede. Kunne gøre lidt ved straffen. 9

DeAndre Yedlin – kombinerede godt nede til højre med Atsu i første halvleg, krydser for sidstnævnte kort før pausen. Mindre involveret i anden halvleg og så ud til at være berøringsfejl. 5
Ciaran Clark - indkasserede straffesparket, der fik Brighton til at tage føringen, men holdt fokus derpå. 6
Lascelles – gjorde det godt i første halvleg, viste lederegenskaber i slutfasen og kæmpede hårdt hele vejen igennem. 8
Paul Dummett – solid defensivt og lavede en clearing uden for stregen. For mange sidelæns afleveringer dog. 5

Christian Atsu – skabte problemer for Tomori i første halvleg og var livlig hele vejen igennem, have en finger med i begge mål. 7
Jonjo Shelvey - ikke på sit indflydelsesrige bedste. Holdt dybt ind i Newcastle-halvdelen i lange perioder. 4
Jack Colback – svært at se, hvad han tilbyder. Holdet angreb med mere velbehag uden ham. 3
Matt Ritchie - stærkt involveret, på trods af at han spiller i en unaturlig venstrefløjsrolle. Levering kunne have været bedre. 6
Mohamed Diame – havde ikke de åbne pladser, han normalt trives med, for at lave sine kraftfulde løb i første halvleg. I modsætning til almindelig opfattelse, hans mål var et fremragende beregnet svirp. 5

Yoann Gouffran – manglede de nødvendige egenskaber til at holde bolden oppe, og da han kom en-mod-en med Stockdale, han viste ikke en angribers instinkt. Forkert position. 4

Daryl Murphy (på 74) – sørgede for en fysisk tilstedeværelse og besatte Brightons midterforsvar bedre end Gouffran. 8
Ayoze Perez (på 82) - scorede vinderen og løb ubønhørligt mod Brightons forsvar. Rafa gjorde ret i at være modig og gå videre med denne sub, selv efter udligningen. 9