Chesterfield 1-2 Stanley spillerbedømmelser:Super Sean

Efter en pulserende eftermiddag, Accrington Stanley slog 10-mands Chesterfield 2-1 takket være mål fra Billy Kee og Mallik Wilks. Her er seks vigtige talepunkter fra et medrivende spil.

Chesterfield

Joe Anyon – lavede nogle gode refleksredninger i første halvleg, nægtede McConville ved et par lejligheder. Slået af to gode strejker i anden halvleg. 7

Scott Wiseman – lavede et eller to plyndringsløb, holdt det simpelt i besiddelse. Gjorde ikke for meget forkert for nogen af ​​målene. Kom i en ophedet konfrontation med fans til sidst, som i det mindste viser et element af passion. 7
Sam Hird – lavede en sidste udfordring for at nægte Jackson og spillede generelt på en sikkerhed først. 6
Zak Jules – reddede ofte Kellett ud af problemer defensivt i første halvleg. At være ultrakritisk, han kunne have lukket lidt hurtigere for målene. 6

Bradley Barry - overlappede godt i de første 60 minutter og var Chesterfields bedste spiller indtil hans udvisning. Hans udfordring var uden tvivl fast, men fair og fortjente måske ikke et rødt kort. 7
Louis Reed – havde sine stille besværgelser, men på sit bedste viste han gode bevægelser ud i brede områder og valgte nogle flotte afleveringer. 6
Robbie Weir – noget af en sidelæns købmand. Chesterfield så mere dynamisk ud, da han blev erstattet af Sinnott. 4
Andy Kellett – mistænkelig defensivt i første halvleg og gav ikke nogen bredde til at råde bod på. Mere en trussel tidligt i anden halvleg og satte nogle drillende bolde ind, men tilbød ikke nok bortset fra den 15-minutters besværgelse. 4

Jordan Flores – kom i nogle målscorende positioner i første halvleg, men fik ikke det bedste ud af sine halve chancer, han gav heller ikke den kreativitet, man kunne have håbet. 4
Diego De Girolamo – bar bolden fremad med nogle snoede løb, men hans beslutningstagning kunne have været bedre. 5
Krystian Dennis – vandt og scorede straffesparket og var en villig løber, men gav ikke Chesterfield den trussel, de havde brug for, før O'Grady kom på banen. Kæmpede med at besætte begge midterforsvarere. 4

Chris O'Grady (på 73) - forårsagede problemer med hans fysiske tilstedeværelse og gjorde en markant forskel for den måde, holdet spillede på på trods af mandens ulempe. 8
Jordan Sinnott (på 73) – så fuld af energi ud. Fortjener muligvis mere spilletid. 7

Accrington Stanley

Aaron Chapman – hans distribution var lidt til den langsomme side, især da Chesterfields wing-backs var langt oppe på banen missede han muligheder for at starte udbrud. Dog kun slået af et straffespark. 5

Janoi Donacien – havde en fremragende første halvleg, hvor han kom effektivt frem, men kæmpede for at håndtere Kelletts løb kort efter pausen. 5
Farrend Rawson – lavede et godt sidste indgreb for at nægte Dennis tidligt og så solid ud hele kampen. 8
Mark Hughes – lavede nogle gode rydninger bagpå og gjorde de enkle ting godt. Stille og roligt effektivt. 9
Jordan Thornily – havde en hård første time, kæmper for at håndtere Barry. Taget af i de sidste stadier. 3

Jordan Clark - kom ikke konsekvent på bolden, men da han gjorde det så han lys ud, dygtighed og opfindsomhed. Nøgle til trykket i de første 10 minutter. 7
Seamus Conneely – kaldte skuddene tidligt, men aftog i indflydelse midtvejs i kampen, give straffespark til udligningen. 5
Liam Nolan – tilbød ikke for meget fremadrettet på grund af antallet af angribende spillere på banen, men sæt nogle gode udfordringer ind. 5
Sean McConville – involveret i alt, hvad godt Accrington gjorde, satte Kees mål op og var uheldig ikke selv at komme på målsedlen, er blevet afvist af Anyon ved mere end én lejlighed. 8

Kayden Jackson – en villig løber, men ikke alt kom ud for ham, affyrede et skud ved siden af ​​og så et andet blive afledt. Han har haft bedre kampe indtil videre i år. 4
Billy Kee – vandt meget i luften trods sin lave højde. Faldede tidligt i anden halvleg, men tog sit mål fremragende, tage et tryk for at kontrollere bolden og et andet for at afslutte afgørende. 7
Tyler Hornby-Forbes (på 67) – så sulten ud efter at komme frem og deltage i angrebet. Ved en lejlighed skød han, da han kunne have spillet i Clark, men kom ret tæt på. 6
Mallik Wilks (på 82) – så livlig ud i sin korte tid på banen, hvilket var nok til at han scorede en overdådig vinder krøllet ind i nederste hjørne. 9