Colombia 1-2 Japan Spillerbedømmelser:Shibasaki skinner

Takashi Inui var fremragende – zimbio.com

Japan fik deres første VM-sejr i otte år, da Yuya Osakos vinder af anden halvleg gav dem en 2-1-triumf over 10-mands Colombia. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Colombia

David Ospina – gjorde et godt stop fra Osako fra en snæver vinkel tidligt i anden halvleg, så en endnu bedre redning fra Inui. Den eneste gang han svigtede sig selv var Japans vinder, da han undlod at kommandere sit område; desværre for Colombia, den ene skavank viste sig at være sigende. 5

Santiago Arias – pressede godt på og gjorde en indsats for at komme højt op på banen i første halvleg, selvom han kæmpede for at begrænse Inui efter pausen. 4
Davinson Sanchez – skyldig i at blive taget ude af position for straffen, så lader Osako og Yoshida få sigte på mål efter pausen. Så behagelig ud i besiddelse, men skulle være mere tændt. 3
Oscar Murillo – lad Osako få et gratis hovedstød til vinderen af ​​anden halvleg, men det var en af ​​de få luftdueller, som han ikke dominerede. En stort set solid præstation. 6
Johan Mojica – fanget i besiddelse en eller to gange, men var også stærk i udfordringen; kom godt frem i første halvleg og satte nogle flotte afleveringer ind. 6

Carlos Sanchez - med rette udvist for en tidlig håndbold. Uden det øjeblik af galskab, spillet kunne have været meget anderledes. 1
Jefferson Lerma – udførte noget godt dækkende arbejde uden at tilbyde en masse kvalitet i besiddelse. Fuldførte en stor del af sine afleveringer, men var ikke i stand til at spille mange, hvilket åbnede op for Japans bagmand. 4

Juan Cuadrado - så ikke meget til bolden i den første halve time, men ved én lejlighed, han lavede et truende løb, der tvang Nagatomo til at gå tilbage. Startet tidligt til fordel for en fastholdende midtbanespiller, men var han blevet holdt på, han kunne være vokset i indflydelse. 4
Juan Quintero – viste glimt af kreativitet for at sætte Falcao op, selvom han flyttede til en mindre velkendt højresidet rolle, da Barrios kom på banen. Hans frispark havde et element af lykke, men generelt var han en af ​​Colombias bedre spillere. 7
Jose Izquierdo – overraskende stille i første halvleg, måske fordi hans højrebenede tendenser ikke var særlig nyttige i kompakte centrale områder. Ironisk, han ville have været en mere nyttig udgang i de sidste 20 minutter, men Jose Pekerman valgte at tage ham af. 4

Radamel Falcao – udgjorde en trussel i hele første halvleg. Uden at have rigtigt tempo, han viste smarte bevægelser for at låse sig fast på Quinteros bolde og vandt altid sine fysiske kampe med midterforsvarene. Træt i anden halvleg, da han havde mindre støtte. 7

Wilmar Barrios (på 31) – tilføjede stål til Colombias midtbane og lavede nogle vigtige blokeringer, inklusive en på Inui's skud, men tilføjede ikke meget til det kreative aspekt af holdets spil. 5

James Rodriguez (på 59) - Colombia gik uden tvivl tilbage, da han kom ind. Gjorde vidunderlige ting ved sidste verdensmesterskab, men her, han så ikke fit ud. 4
Carlos Bacca (på 70) – var ude af stand til at vise sit målscoringsinstinkt på grund af Japans kontrol; manglede det tempo og de kampegenskaber, der kræves i kampens omstændigheder. 3

Japan

Eiji Kawashima – efter at være blevet den ældste spiller til at optræde for Japan i en VM-kamp, den 35-årige nægtede Falcao i første halvleg, men lavede en frygtelig hash af Quinteros frispark. Hans beslutning om at prøve at bruge begge hænder til at redde den gjorde det sværere for ham at rejse over gulvet hurtigt nok. 3

Hiroki Sakai – en præstation af stort set no-nonsense forsvar. Kom dog mere frem i anden halvleg og kunne måske have gjort det bedre med en stram vinklet indsats i pausen lige efter timen. 6
Maya Yoshida – støttede sig ikke for at vinde sine individuelle dueller med Falcao, men gik ofte en gård tilbage for at sikre, at han ikke efterlod plads bag sig. Hans modstanders manglende støtte efter pausen betød, at han kunne presse lidt mere op. 8
Gen Shoji - kæmpede med Falcaos fysik og knowhow i første halvleg, men voksede i selvtillid efter pausen. Et solidt display, i betragtning af hans relative mangel på erfaring på verdensscenen. 7
Yuto Nagatomo – tillod aldrig plads bagved, men hans forsigtige mentalitet var mere problematisk, da Japan var i besiddelse. 5

Makoto Hasebe – så en smule begrænset ud i besiddelse. Ingen tvivl om veterankaptajnens ønske og arbejdshastighed, men det er stadig uvist, hvordan han vil klare sig i et lige talsmøde. 3
Gaku Shibasaki – gjorde sine defensive pligter godt i første halvleg og reddede til tider Hasebe, men han bidrog også i besiddelse. Spillede et flot frispark lige før timemærket, der fandt Yoshida og førte også bolden frem ved lejligheder. 8
Genki Haraguchi – dækkede masser af jord og tilbød poser med energi nede i højre side, men var ikke særlig tryg ved at bruge sin venstre fod og bidrage i centrale områder. 5
Takashi Inui – missede en præsentabel åbning til at fordoble Japans føring tidligt, men fremtvang en fin redning fra Ospina i anden halvleg, fik derefter endnu en indsats blokeret efter et uhyggeligt løb. Hans lave tyngdepunkt gør det muligt for ham at glide væk fra forsvarere, hvilket gjorde ham medvirkende til sit holds bedste angrebstræk. 10
Shinji Kagawa – førte et flot overgangstræk tidligt i første halvleg, men var nødt til at udfylde en mere omhyggelig rolle, når holdet faldt dybere. Nogle flotte afleveringer ind i fremadrettede områder, da han havde villige fremadløbere omkring sig. 8

Yuya Osako – udgjorde tidligt en trussel med at løbe ind bagved, hvilket til dels var det, der bidrog til straffen. Under Japans bedre perioder, det var ham, der strækkede skuespillet, som skabte plads til, at folk som Inui og Kagawa kunne skinne; fortjente sin vinder med et fint hovedstød. 8

Keisuke Honda (på 70) - det kom som en overraskelse, da Kagawa blev taget ud, men Honda retfærdiggjorde Nishinos beslutning ved at sætte et fremragende hjørne ind til Osakos vinder. 9