Shrewsbury 1-0 Southend-spillerbedømmelser:Totes Amazing

Nsiala imponerer – shrewsburytown.com

Shrewsbury Town sikrede League One-overlevelse takket være en 1-0-sejr over play-off, der jagtede Southend – men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Shrewsbury Town

Jayson Leutwiler – en stille første halvleg, men lavede nogle gode redninger i anden halvleg. 7

Joe Riley – støttede Whalley godt i første halvleg. Lidt frygtsomt defensivt i anden halvleg. 6
Aristote Nsiala - Mærkeligt at tænke på, at han kan se overilet ud i League Two for Hartlepool, men spiller så godt i divisionen ovenfor. Måske har han gavn af mere midtbanebeskyttelse. 9
Mat Sadler – så ikke malplaceret ud sammen med Nsiala, på trods af at han tilbragte en stor del af sin karriere som venstreback. 8
Junior Brown - havde nogle gode øjeblikke i første halvleg, da han pressede banen op. Mindre komfortabel defensivt i anden halvleg, men han scorede sejrsmålet. 7

Abu Ogogo – stoppede ikke med at løbe. Let at se, hvorfor Dagenham-fans vurderede ham så højt. 9
Ryan Yates – solid, om end uspektakulær. Gav bolden væk i et farligt område, der førte til Southends bedste første halvlegs åbning, men sæt altid en fod ind. 6

Shaun Whalley – nøglen til Shrewsburys dominans i den første halve time med hans løb skærende ind fra højre. Leverede hjørnet til Browns vinder. 7
Bryn Morris – linkede spil hurtigt tidligt og arbejdede hårdt hele vejen igennem. Hans beslutningstagning og sidste bold kunne have været bedre. 6
Alex Rodman - meget af Shrewsburys første halvlegs spil gik ned ad den modsatte flanke, og anden halvleg handlede om at forsvare, frem for at angribe. Begrænset involvering på grund af hans egen skyld. 5

Stefan Payne – Brugte sin magt til at skabe problemer i første halvleg. Fodret af scraps i den anden og tabte forståeligt nok en yards af tempo. 6

Stephen Humphrys (på 79)
Gary Deegan (på 79)

Southend United

Christian Walton - Lavede nogle gode redninger i første halvleg. Let at se, hvorfor Luton-fans bedømte ham. 8

Jason Demetriou – Efter en stille første halve time, han støttede angreb godt og kæmpede altid hårdt. Muligvis valget af udebaneflokken. 7
Adam Thompson – solid præstation, altid kigget efter at angribe dødbolde. 6
Anton Ferdinand – Komponeret i boldbesiddelse og gjorde ikke for meget forkert defensivt, men så til tider lidt træt ud. 6
John White – som en aldrende højreback af handel, han ville aldrig give den angrebsbredde, Southend havde brug for på venstre back. 3

Will Atkinson – En dårlig præstation, udelukker noget glat kombinationsspil med Demetriou sent i første halvleg. 4
Michael Timlin - kæmpede for at påtvinge sig selv, især i den første halve time. Forbedret gradvist, men ude af stand til at dominere midtbanen på samme måde, som han kunne have gjort for et par år siden. 4
Ryan Leonard - træg præstation midt i spørgsmålstegn ved hans sommerafgang. Lange kast kunne have været bedre. 3
Stephen McLaughlin - Havde et første halvlegs skud, der blev afbøjet snævert bredt, men hans brug af bolden lod meget tilbage at ønske. 3

Simon Cox – Altid holdt fast i bolden i forreste områder, men hans næste træk var altid sidelæns eller baglæns. Tilvejebragte ikke egenskaberne til at få Sadler til at ærgre sig. 4
Nile Ranger – domineret af Nsiala i meget af sin tid på banen. Et par farlige øjebliksbilleder tidligt i anden halvleg. 3

Jermaine McGlashan (på 65) – et par søger, diagonale løb. Skulle muligvis have startet. 7
Theo Robinson (på 69) – måske den mindst virkningsfulde af de tre erstatninger. 5
Marc-Antoine Fortune (på 70) – så livlig ud, både skaber problemer for Riley til venstre og skærer indvendigt nogle gange. 7