Bradford City 0-0 Shrewsbury Town Spillerbedømmelser:Whalley imponerer

Toto Nsiala lavede nogle store godkendelser - chroniclelive.co.uk

Bradford Citys 0-0 uafgjorte mod Shrewsbury Town kunne ikke henføres til en mangel på angrebsbestræbelser fra begge sider; her er vores spillervurderinger fra spillet.

Bantams

Colin Doyle – nægtede Nolan fra tæt hold i anden halvleg, selvom han var så heldig, at han ikke behøvede at strække for meget for nogle af redningerne. 6

Tony McMahon - krøllede et frispark over overliggeren i første halvleg og lavede en eller to flotte afleveringer tidligt. Ikke den hurtigste, men rimeligt sunde defensivt. 7
Nat Knight-Percival - det er sædvanligt at rose en midterforsvarer efter et rent bord, men Knight-Percival overbeviste ikke helt. Han ligner en stærk nok spiller, men virkede nogle gange tilbøjelig til at glide eller ikke helt påtvinge sig en farlig situation. 4
Matthew Kilgallon – dominerede Stefan Payne i det meste af første halvleg og reddede venstrebacken ved en eller to lejligheder. Bedt om at udføre jobbet som to spillere til tider. 8
Stephen Warnock – et par fine looping-kryds tidligt, men hans manglende tempo og smidighed blev hurtigt afsløret. Man skulle tro, at han bliver nødt til at tilbyde mere end ledelse og erfaring for at blive en del af denne side. 3

Alex Gilliead – arbejdede hårdt og lavede nogle gode interceptions i første halvleg, efterfulgt af nogle flotte løb i de sidste etaper. Slutproduktet ser stadig en smule begrænset ud; man spekulerer på, om han er bedre egnet til en wing-back-rolle. 6
Callum Guy – bestræbelsen er der, som vi så, da han udløste pressen, men det er svært at se helt hvor han passer ind. Mangler tilsyneladende den fysiske til at udføre holderollen og den tekniske finesse til at spille længere frem. 4
Timothee Dieng – i første halvleg, hans fysiske tilstedeværelse ophævede Nolans trussel og tvang Shrewsbury til at udføre det meste af deres angreb gennem store områder. Ikke helt så stærk efter pausen og efter det røde kort øgede vægten på fremadrettet aflevering, vi så en eller to begrænsninger for hans spil. 6
Tyrell Robinson - så mere sikker ud til at tage Bolton på, da pladsen åbnede sig efter det røde kort. Da han dog slog bolden bredt i første halvleg, det var svært at undgå følelsen af, at tidligere Bradford-fløjspillere kunne have været mere produktive. 5

Charlie Wyke – arbejdede hårdt på at presse de modsatte midterforsvarere og i den forstand havde han godt af at have midtbanen tættere på sig, end vi så i Blackburn. Kunne have brugt hans tilstedeværelse til endnu større effekt, hvis han havde fået lidt bedre service. 5
Kai Brunker – satte sig om og fik sendt en flot bold igennem til Robinson i et overgangsangreb i første halvleg, vinde et frispark i processen. Men med både ham og Wyke så drevet af at vinde den første løse bold, Bradford manglede nogle gange en angriber, der hentede brikkerne. 6

Adam Chicksen (på 73) – en stabil og pålidelig venstreback, men ikke nødvendigvis nogen til at skræmme 10 mænd i de afsluttende faser. 4
Omari Patrick (på 76) – lidt ekstra energi, men ikke meget mere – det faktum, at Shay McCartan forblev på bænken, virker sigende. 5

Salop

Dean Henderson – en eller to flotte redninger i første halvleg. Det ser ud til at være en af ​​de mere selvsikre målmænd, Shrewsbury har haft - selvom som vi så i en klap over skadestiden, at tillid nu og igen kan blive forlagt! 6

James Bolton – taktisk disciplineret. Tilbød ikke for meget bredde på grund af konkurrencens karakter, men hans defensive flid så ham lave nogle vigtige back-post clearances. 5
Aristote Nsiala – uden tvivl heldig ikke at være blevet udvist til en udfordring i første halvleg, hvilket fremhævede den lejlighedsvise ulempe ved hans kraftfulde forfodsforsvar. Imidlertid, han lavede også nogle vitale clearances i en modig opvisning. 8
Mat Sadler – fremstod mere konservativ end Nsiala. Hvis der var en kamp at skulle have, havde han en tendens til at vælge sikker rydning for at afstå territorium, i stedet for at prøve at vinde duellen direkte. 7
Omar Beckles - hans dumme udvisning til et andet gult på timen ødelagde en ellers pæn præstation. Den ro i besiddelse, vi så fra ham i Accrington, ser ud til at have hjulpet med at lette overgangen fra midterforsvarer til venstreback. 4

Bryn Morris - kæmpede for at påtvinge sig selv tidligt, men der var besværgelser midtvejs i spillet, da han trykkede intelligent, hvilket en eller to af hans mere angribende holdkammerater ikke helt havde kunnet. 5
Ben Godfrey – ikke i sit defensive bedste i første halvleg, da han tidligt lod sin mand få et frit hovedstød fra et hjørnespark. Voksede dog i kontrol efter pausen og gravede sig ind til finalen. 5

Shaun Whalley – en konstant. Så ud til at spille bolden fremad - som vi så med en dejlig aflevering til Nolans første halvleg chance - og var altid på farten derefter, selvom hans afslutning kunne have været bedre. Gav Warnock helvede. 8
Jon Nolan – hans manglende fysiske egenskaber hindrede ham til tider i første halvleg og kunne have gjort det bedre med et par chancer, men hans indflydelse i en 15-minutters periode efter intervallet faldt sammen med Shrewsburys mere sammenhængende angreb. Det ser ud til, når han spiller godt, det gør holdet også. 6
Alex Rodman – viste glimt af, hvad han kan i de første 60 minutter, med sine kraftfulde løb ind i centrale områder. Kvaliteten af ​​hans skydning lod lidt tilbage at ønske, før en sidste halv time, der krævede, at han holdt et halvt øje med den ledige venstrebacksposition, hindrer hans angrebspotentiale. 6

Stefan Payne - vandt ikke for mange af sine individuelle kampe, især i første halvleg, hvilket var problematisk i betragtning af konkurrencens direkte karakter. En fin dummy for Nolans store chance i anden halvleg, men eks-Dover-manden har haft bedre spil. 3

Carlton Morris (på 63) – hans hårde arbejde beskæftigede de modsatte midterforsvarere, mens Salop havde 10 mand, dermed med til at forsinke Bradfords vedvarende pres til de sidste 10 minutter. 6
Lenell John-Lewis (på 81) - fik ikke en ordentlig chance for at vise sine angrebsegenskaber. 5