Bristol City 4-0 Huddersfield Spillerbedømmelser:Creative Cotterill

Abraham fejrer Robins’ andet – bbc.co.uk

Bristol City hjalp deres overlevelseschancer med en 4-0-sejr over oprykningsjagende Huddersfield Town. De fik deres mål fra Lee Tomlin, Tammy Abraham, Aden Flint og en David Cotterill-straf – men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Bristol City

Frank Fielding – skubbede Van La Parras første halvlegs indsats væk og afviste Quaner efter pausen. Gjorde det godt, da de blev kaldt. 8

Kory Smith – beskedent angrebsbidrag, men viste god defensiv positionering og lavede nogle afgørende sidste indgreb i anden halvleg. 7
Aden Flint – udslettede faren hurtigt. fortjente sit mål, selvom karakteren af ​​det var mere avanceret end forventet! 9
Bailey Wright - angreb ikke bolden så meget som Flint, men var stille og roligt effektiv. 7
Joe Bryan – kunne bedre have håndteret Tommy Smiths strejftogter i anden halvleg, men vandt straffen af ​​Billing. 6

Gary O'Neil - assisterede Flints mål og kæmpede godt på midtbanen. Hans erfaring gjorde ham til en vigtig figur på en stor aften for klubben. 9
Marlon Pack – gjorde de enkle ting godt, selvom han gav bolden væk til Brown i et farligt område, hvilket førte til en Huddersfield-chance på 1-0. 6

David Cotterill - fik Lowe til at holde tilbage i det meste af spillet og leverede nogle gode leveringer. Kunne have brugt sin venstre fod nogle gange. 9
Lee Tomlin – en smule spild tidligt, men han tog altid initiativet til at få tingene til at ske. Så åbningen til sit mål. 7
Callum O'Dowda – livlig og kom nogle gange bag på Smith, selvom hans spor tilbage i anden halvleg ikke var så godt som før pausen. 7

Tammy Abraham – viste smart bevægelse for sit mål og arbejdede hårdt hele vejen igennem. 8

Josh Brownhill (på 81)
Aaron Wilbraham (86)
Jens Hegeler (86)

Huddersfield Town

Danny Ward - en rystende præstation forværret af dårlig distribution. 2

Tommy Smith – hans positionsspil var naivt, men i anden halvleg, han kom oftere ind til højre. 4
Mark Hudson - lavede fejlen til Tomlins åbner og så træg ud derefter. 2
Christoher Schindler - kæmpede uden indflydelse fra Michael Hefele ved siden af ​​ham. 3
Chris Loewe – holdt tilbage i det meste af første halvleg og formåede ikke at dæmpe truslen fra Cotterill. 3

Jonathan Hogg – heldigvis, tidlige rapporter tyder på, at hans skade ikke er så slem som først frygtet. Huddersfields præstation i Hoggs fravær understregede, hvor meget de har brug for ham. 5
Aaron Mooy – et par fine berøringer og afleveringer til den sidste tredjedel, men havde ikke sin sædvanlige kontrollerende indflydelse. 4

Elias Kachunga – anonym i første halvleg, hans ene øjeblik, da han lagde bolden fra for Van La Parras indsats inde fra feltet. 3
Izzy Brown – stjal bolden fra Pack til et første halvlegs udbrud, men var ellers stille. 3
Rajiv van La Parra – kunne have angrebet flanken mere, men kom meget på bolden, havde Huddersfields nærmeste indsats og var en af ​​de få, der forsøgte at få tingene til at ske. 5

Nahki Wells - kunne ikke få et spark i første halvleg. Faldt dybere ned i en mere kreativ rolle, da Quaner kom på banen, men Huddersfield savnede hans krybskytte-instinkter i kassen. 4

Phillip Billing (på 22) – har brug for licensen til at skubbe ind i den modsatte halvdel og skabe. Fik ikke den frihed, da han erstattede Hogg, i stedet for at spille sammen med ham. 2
Joe Lolley (på 45) – god energi og bevægelse, hvis den mangler prikken over i'et. Tilbød mere i anden halvleg end Kachunga gjorde i første. 6
Collin Quaner (på 67) – tilbød et fokuspunkt og muligheden for at gå direkte mod et hold, der beskytter en føring, noget Wells ikke gør. Brugte sin magt til at slippe et eller to anstændige skud væk. 6